Maçları izlemiyorum.
Fener de hep kendine sıkıyor yahu.
Kısmet tepiyor.
Galatasaray'da bayagı ucuz puanları kaybetti.
Ben artık BJK şampiyon derken duruma bak.
Neyse kendi işini yaparsa hem avaraj hemde gol fazlası var.
Maçları izlemiyorum.
Fener de hep kendine sıkıyor yahu.
Kısmet tepiyor.
Galatasaray'da bayagı ucuz puanları kaybetti.
Ben artık BJK şampiyon derken duruma bak.
Neyse kendi işini yaparsa hem avaraj hemde gol fazlası var.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
günaydın arkadaşlar...bugün yarım gün çünkü arife günü bugün
sonra 4,5 günlük tatil var..iyisiniz hadi bakalım..şöyle bodum marmaris uzanırsınız artık![]()
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
ANTALYA OLMAZ MI
https://driveandlisten.herokuapp.com...p_8bv9kmxvf8_E
Seç beğen hangisi olur ise
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Sağlık Bakanlığı: "Sinovac firmasının ürettiği CoronaVac aşısının yeni partisini taşıyan uçak sabah saatlerinde Esenboğa Havalimanı'na indi."
Sağlık Bakanlığı: "Halk Sağlığı Aşı ve İlaç Deposu'na nakledilen aşılar kontrollerin ardından hastane ve aile sağlığı merkezlerine sevk edilerek kullanıma sunulacak."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri