Maçlarý izlemiyorum.
Fener de hep kendine sýkýyor yahu.
Kýsmet tepiyor.
Galatasaray'da bayagý ucuz puanlarý kaybetti.
Ben artýk BJK þampiyon derken duruma bak.
Neyse kendi iþini yaparsa hem avaraj hemde gol fazlasý var.
Maçlarý izlemiyorum.
Fener de hep kendine sýkýyor yahu.
Kýsmet tepiyor.
Galatasaray'da bayagý ucuz puanlarý kaybetti.
Ben artýk BJK þampiyon derken duruma bak.
Neyse kendi iþini yaparsa hem avaraj hemde gol fazlasý var.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
günaydýn arkadaþlar...bugün yarým gün çünkü arife günü bugün
sonra 4,5 günlük tatil var..iyisiniz hadi bakalým..þöyle bodum marmaris uzanýrsýnýz artýk![]()
DÖVÜNMEYÝN.NEYE LAYIKSANIZ O ÞEKÝLDE YÖNETÝLÝRSÝNÝZ
ANTALYA OLMAZ MI
https://driveandlisten.herokuapp.com...p_8bv9kmxvf8_E
Seç beðen hangisi olur ise
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Saðlýk Bakanlýðý: "Sinovac firmasýnýn ürettiði CoronaVac aþýsýnýn yeni partisini taþýyan uçak sabah saatlerinde Esenboða Havalimaný'na indi."
Saðlýk Bakanlýðý: "Halk Saðlýðý Aþý ve Ýlaç Deposu'na nakledilen aþýlar kontrollerin ardýndan hastane ve aile saðlýðý merkezlerine sevk edilerek kullanýma sunulacak."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri