Erdoðan: "Artýk parlamenter demokrasi bizim için mazi oldu. Millet için de mazi oldu." / ForeksHaber
Erdoðan: "Artýk parlamenter demokrasi bizim için mazi oldu. Millet için de mazi oldu." / ForeksHaber
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Geçen netflix de birkaç yýl önce çekilmiþ bir aksiyon filmi izledim. Filmde Amerikalý ajanlar kolombiyada bir uyuþturucu örgüt liderini yakalamaya çalýþýyorlardý. Filmde çetenin uyuþturucuyu kolombiyadan venezuella Caracasa kaçýrýp ordan daðýttýklarý gibi bir replik geçti. Demek ki bilinen ve rutin bir rotaymýþ bu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Cumhurbaþkaný Erdoðan'ýn canlý yayýnda, "Merkez Bankasý baþkaným ile görüþtüm, faizleri düþürmek lazým" þeklindeki açýklamasý sonrasýnda dolar 8.80 lirayý gördü
https://www.borsagundem.com/haber/er...kseldi/1575447
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Son düzenleme : british; 02-06-2021 saat: 06:55.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
N11.com paylarýnýn halka arzI için SPK'ya baþvuruldu.
KAP açýklamasý þöyle:
Sermayesinin yüzde 50'sine sahip olduðumuz ve ortak giriþim metodu ile muhasebeleþtirdiðimiz iþtirakimiz Doðuþ Planet Elektronik Ticaret ve Biliþim Hizmetleri Anonim Þirketi'nin (n11.com) paylarýnýn halka arzýna iliþkin olarak 20 Mayýs 2021 tarihinde halka arz izahnamesi ile birlikte Sermaye Piyasasý Kurulu'na baþvurumuz gerçekleþtirilmiþtir. Þirketimiz, halka arz süreci de baþta gelmek üzere, ortak giriþimde bulunduðu diðer ortaðý ile birlikte her türlü finansal ve stratejik giriþim ve yatýrýmlarý deðerlendirmektedir. Deðerlendirilen bu farklý opsiyonlar ýþýðýnda, halka arz süreci ile devam edilmeye karar verilmesi durumunda, Sermaye Piyasasý Kurulu'na güncellenmiþ bir halka arz izahnamesi ile tekrar baþvuru yapýlacak ve süreç devam edecektir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri