Devlet yurtları yetersiz özel yurt deseniz ateş pahası . Zar zor okudu okulu bitirdi. Ondan sonra uzun bir sure iş bulamayacaklar.
Fırsatçı ev sahipleri * 3 yapıp kiraya vermeye çalışıyor... Allah hiç bir kulun hakkını bırakmaz.
Printable View
gardaş 4 saatliğine otopark ücreti daha fazla olabilir bazı bölgelerde...
Dedim aha tren kalkacak artık +2.5 lara sabah ani çıkış, yeşil bar da oklava yapmak üzere, hacimde yüksek... Bahsi gecen Demirel in betonu; akşam kapanış -2 .. indikatör magmaya değecek neredeyse, formasyonda zıpla diyor lakin yine sopa... Çok yoruyor gerçekten bu ülke... Meslekten kazanamiyorsun, işinde iyisin kazanamiyorsun, üç kağıt ekonomisinde arkanı dönsen anında sopaliyorlar, badem bıyıklar ayrı... Canim sıkkın.. ralli yapacak ta nasıl yapacak hiç görünen birşey yok onu anlamıyorum ama donsuz kalırım malsiz da kalamiyorum.
Kaldiracci adam değilim de dert dinleyecek çok adam var diye yazdım buraya
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2. olarak gene yazacağım ben böyle saçmalık görmedim abi.
ağa bu hisse senetleri nasıl bir saçmalığı fiyatlıyor bu nasıl piyasa ? bu fiyatlara kulube bulamazken 10 sene öncesi fiyattan ekyo nasıl bir akıl tutulması nasıl bir robotik algoritmik saçmalık tuzak kumpas piyasası inanamıyorum abi gerçekten böyle bişey yok bu kadar ayan beyan her şeyin fiyatı belli iken gel borsaya ütül artık inanılır gibi değil yahu.
hergün bir saççmalık izlemekten fenalık geldi böyle piyasa mı olur ya.. her gün 1 önceki güne benziyor üstüne daha kötü ... hayret...
lan külah dondurma fiyatı 3 e katlamış nerdeyse bu nasıl salaklık ya
Londra merkezde arabayı 4 saat koyduk 50 sterlin verdik şaka maka. Bok gibi de ülke anasını satayım ne yemeği yemeğe benzer ne insanı insana benzer kızlar da leş koca dişli yaramaz. Neyse Londrada otopark kirasına dünya başkenti istanbulda oda kiralıyorsun sen de haklısın memedabi.
Memedabi ben sana şey dicem ekranı filan açtın mı borsa ucuz mu ne dion?
İşi belli sınai kuruluşları patronu bofa'si bir olmus tokatlamak üzere mesai yapıyor, o bile yoruyor bizi... tosuncuk un akıl babaları kaldiraclarin başında.. o tahterevalliye binmem ben[emoji1]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanırsam işte bu digital maden işini bu manipülasyon için çıkartılmış gibi duruyor... Siz bunla oyalanin biz dünyadaki tek gerçek parayı toplayalım gibi durum var mı bilemedimRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın nosfe altın odaklı btc de var [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Altın kimmiş..
Altın ne kazandırmış..
Btc piyasasını altınla kıyaslamak hata..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gece gece gelmiş 1537.75 kademeye 1100 lot yazmış. Gece gece bak. Ya ne diyeyim çiz aşağı şanın yürüsün, gece saat 10 olmuş 1100 lot alacak babayiğit aranıyor acil para lasım olmuş da ağama. Böyle bi piyasa işte biz de ekmak peşindeyik.
Toaso da da akşama short girip sabah stoplatmazlar ise [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Gene diyorum hep diyorum o trende forum da kimse olmayacak..
2 puan saldı diye 47 TL düştü diye ne bu tantana gene stop olacaksınız..
Zaten kronolojik bakarsanız dün shortta kalan stop olsa dönüş emaresi görse gene short olsa ulen gene karda değil an itibariyle..
[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Neyse oyuna gelmeyin..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sindoma Tebrikler bu arada karı koca olayı doğru imiş [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Tecrübe önemli..
Her konuda
Kamboçya da bile kiralayamayabilirsinizM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağa şu coin tarafına yeminle bir bak artık..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oyunagelen... Bak şimdi toaso dioz. Benim şu an pozum yok sana yazdıktan sonra da iki işlemim daha oldu 46.96 kapattım gitti.
Diyelim ki kapatamadım.
Elimde cort kaldı boru gibi.
Gitti toaso da 55 açtı sabah. Tamam mı. Kol gibi zarar var diyelim ki.
Abi aysonu geldi kol gibi zarar var. Parasını ödedim, adam bana hisse verecek. Anlatabiliyor muyum? O hisse bi fabrikanın hissesi olacak insanlar çalışıyor kazanıyor olacak maaşlar ödeniyor işçiler müdürler sekreterler alet edevatı satış hacmi pazar payı her şeyi ile fabrika.
Yani ben bu işi yaparken s..ıp batırsam bile, ki çok şükür fena gitmioz, ama battım diyelim, ya gene altında bi değer var. Ben bitcoin'in altındaki değeri anlamadım. Çözemedim. Decentralized filan okudum kafama yatmadı. Kafama yatmayan işe de girmem varsın arkadaş 6. evini 3. villasını alsın ona helal olsun bize yaramaz.
hacı dünyada böyle birşey yok büyük keriz tokatlaması var... ne düşüşü ralli.. şimdi süper zeka anal iztler ekyo ya obo hedef çöküş felan çizmeye başlamış tradingviww twtter vs. la ne obosu
ahahahahhaha teknik analiz diye birşey yoktur obo neymiş hahahahah
en son böyle yazdığımda 3 taban çekti martta...
Şimdi şöyle bir durum var biz burda neyden kıvranıyoruz..
47 short oldun 55 te açtığından..
Bak sana sadece bir tavsiye benim ki..
Aç tradingwiev anlık bedava coin ekranı önünde..
Aç grafiği bak bakalım i*nelik çakallık var mı..
Demem şu ki sistemini vop sistemini 1 dk grafikte bir test et..
Bu kadar teknik analize oturan bir grafik görmemişsindir..
Sol gösterip sağ vurma az olur..hatta olmaz..
Varını yoğunu yatır kazan kaybet demiyorum..
Sadece dene diyorum..
Bir de bakın yan kağıtlar giderken ben burada afedersiniz ezikliyordum BIST 30 u..
Son sahibi olursun dediler oysa ki teknik dışında görünüm olamadı temelinden banane .
Sende o furyadan ekmek yedim bende..
Millet kchol 14 lerde burada kıvranıyor idi..
Biz kıçı kırık merko dan vurduk mesela .
Demem o ki sen furyacı adamsın ..
1000 dolarla başladım ben[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Gene de doları oraya atarım dursun..
8?4 kırıldığında beridir dolar olarak buraya ayırıp ara sıra işlem atarım..
Sonuç biriktirdiğimden çok fazlası..
Furya önemli..
Btc shortta da para var..
Olay budur
Tamam ralli de bu sittigimin algoritmlarina yazmamışlar mi hiç ucundan da olsa... Koskoca City almış bir milyonluk mal tahtada ertesi gün satıyor.. tuşa basmaya degmezRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dönecekse, buralardan (min 1396) dönmeli, Bist-30 düzgün sayılamıyor yerine Bist-100, YTD
https://i.hizliresim.com/7iidfk5.gif
Abi ben lonkleri verdim spota da yapacak bir şey yok haydan gelen huya gider vur ne vuruyorsan senin nefes kuvvetli bizlik bi olay yok biz çekilelim...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok değişik günlerden geçiyoruz.
Çok dikkatli olmak gerekir derim.
Bugün pozum olmasa bu hafta hiç poz açmaz, sadece izlerdim.
Ne desin abi adam obo mobo yoktur dedi o dediği obodan bi koydular bütün borsa 3 gün taban yedi. Geldi gene obo mobo yoktur dio al bakalım izle piyasayi bence gün içi her şey mubah geceye pek poz bırakmamak lazım şaka maka. Bundan ala indikator görmedim gene gömerler ise heykelini dikelim abeyimizin. Bu kadar göstere göstere gömmezler herhalde diyorum ama, martta da öyle deyip scalp yaparken masaya biraz nakitim düştü, o yüzden pek şey etmiyorum siz buyurun benlik bi durum yok.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VADELİ 1300 dip olacak gibi ilk desteği yaşayarak değdi sırada iki ve son destek var sonbahar kale 1300
merhaba,geçen sene yegenim dap dalga kuleden adı 1+1 olan 35 m2 olan evi 360 bin tl ye aldı geçen hafta kiraya verdi 3250 tl ye beyaz yakalı amca dedi o yüzden verdim,arap varmış 4 bin e tutmak istemiş,ayrıyeten 1000 tl kadar da aidatı var,yani fiyatlar uçtu gitti benim akbank 5.5 lira komik demi.....
Mehmet abi 23 martta dibini oydu bisttin, o yüzden çok tehlikeli biri, nacizane tavsiyem biraz dışardan seyredin, borsada fırsatlar hiç bitmiyor... Sular durulsun, taşlar yerine otursun üüüle şeyttürürsünüz