Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 376/1004 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Devlet yurtları yetersiz özel yurt deseniz ateş pahası . Zar zor okudu okulu bitirdi. Ondan sonra uzun bir sure iş bulamayacaklar.

Fırsatçı ev sahipleri * 3 yapıp kiraya vermeye çalışıyor... Allah hiç bir kulun hakkını bırakmaz.

2.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    gardaş 900 lira demek 90 euro etmiyor ayda.

dünyada ayda 88 euroya nasıl ev kiralamayı bekliyorsunuz ?

3. gardaş 4 saatliğine otopark ücreti daha fazla olabilir bazı bölgelerde...

4. Dedim aha tren kalkacak artık +2.5 lara sabah ani çıkış, yeşil bar da oklava yapmak üzere, hacimde yüksek... Bahsi gecen Demirel in betonu; akşam kapanış -2 .. indikatör magmaya değecek neredeyse, formasyonda zıpla diyor lakin yine sopa... Çok yoruyor gerçekten bu ülke... Meslekten kazanamiyorsun, işinde iyisin kazanamiyorsun, üç kağıt ekonomisinde arkanı dönsen anında sopaliyorlar, badem bıyıklar ayrı... Canim sıkkın.. ralli yapacak ta nasıl yapacak hiç görünen birşey yok onu anlamıyorum ama donsuz kalırım malsiz da kalamiyorum.
    Kaldiracci adam değilim de dert dinleyecek çok adam var diye yazdım buraya

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. 2. olarak gene yazacağım ben böyle saçmalık görmedim abi.

ağa bu hisse senetleri nasıl bir saçmalığı fiyatlıyor bu nasıl piyasa ? bu fiyatlara kulube bulamazken 10 sene öncesi fiyattan ekyo nasıl bir akıl tutulması nasıl bir robotik algoritmik saçmalık tuzak kumpas piyasası inanamıyorum abi gerçekten böyle bişey yok bu kadar ayan beyan her şeyin fiyatı belli iken gel borsaya ütül artık inanılır gibi değil yahu.

hergün bir saççmalık izlemekten fenalık geldi böyle piyasa mı olur ya.. her gün 1 önceki güne benziyor üstüne daha kötü ... hayret...

lan külah dondurma fiyatı 3 e katlamış nerdeyse bu nasıl salaklık ya

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Benim borsaci olmama sarı kız sebep oldu biliyor musun? 2011 - 2013 arası iflahımı söktü, nasıl zoruma gittiyse 2013 de borsaya yüklü girdim giriş o giriş. O değil de biz o kadar şanssız o kadar korkak o kadar kısa vadeci olduk ki hakikaten kalkar da ralli başlarsa eşlik edememekten çok korkuyorum. Çünkü 5 dolardan 1.3 dolara düşen bir borsada cirpina cirpina gir çık ite kaka long short temel analiz o şu bu milyon tane takla ile para kazandık. Sonra buffett çıkmıyor, gelsin de 2 günde aldığı malı sıfıra kadar çakıp göndersinler hey yavrum hey.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    altın 2020 temmuzundan beri zarar yazıyor. onsun 2000 zirvesi.
    boyle giderse çok adamı borsacı yapar.
    dunyada bu kadar para varken kimse altin almadi.
    inanılmaz ya.
    gerçekten bu faize bu kadar paraya onsun gebermesi tuhaf.

7.  Alıntı Originally Posted by battousai Yazıyı Oku
    gardaş 4 saatliğine otopark ücreti daha fazla olabilir bazı bölgelerde...
    Londra merkezde arabayı 4 saat koyduk 50 sterlin verdik şaka maka. Bok gibi de ülke anasını satayım ne yemeği yemeğe benzer ne insanı insana benzer kızlar da leş koca dişli yaramaz. Neyse Londrada otopark kirasına dünya başkenti istanbulda oda kiralıyorsun sen de haklısın memedabi.

Memedabi ben sana şey dicem ekranı filan açtın mı borsa ucuz mu ne dion?

8.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Dedim aha tren kalkacak artık +2.5 lara sabah ani çıkış, yeşil bar da oklava yapmak üzere, hacimde yüksek... Bahsi gecen Demirel in betonu; akşam kapanış -2 .. indikatör magmaya değecek neredeyse, formasyonda zıpla diyor lakin yine sopa... Çok yoruyor gerçekten bu ülke... Meslekten kazanamiyorsun, işinde iyisin kazanamiyorsun, üç kağıt ekonomisinde arkanı dönsen anında sopaliyorlar, badem bıyıklar ayrı... Canim sıkkın.. ralli yapacak ta nasıl yapacak hiç görünen birşey yok onu anlamıyorum ama donsuz kalırım malsiz da kalamiyorum.
    Kaldiracci adam değilim de dert dinleyecek çok adam var diye yazdım buraya

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Gel kaldıraçda 2 günde önce aklını, 3. gün paranı alırlar para da dert de kalmaz rahat rahat takılırsın başkan tertemiz formasyon mormasyon yok bam bam bam bizde.

Sayfa 376/1004 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •