Takibime alacagim dostum. sagol Bilgilendirme icin.
Printable View
Esasinda en dogurusu yapmis olduugn sistem. Ben yalniz al sat agirlikli yapan birisiyim.
Ornek bugun sabah etherum aldim 0.77 den 0,8 e satis yazdim uc saat icinde gitti. 0,81 e zorladi. dort gun once bloom almistim bugun onlarida 0,61 den yolladim maliyetim bloom da 0,58 di.
Suan hedefimde Zen var. 2 gun once serverlarina hacker saldirisi gerceklesti. Tum alt coinler artarken saldiridan dolayi geriledi. Suan serveri bakima aldilar gerilem suni devam ediyor. Etherum dan cikanida Zen de pacal yaptim.
10 dk once ise 0.00002952 den ADA aldim. Hedef fiyatim 0.000030
ytd
BTC'nin 10K ları geçmesi şimdilik zor gibi Market Cap 340'larda ve bunun 400-450 yi geçmesi lazım.
arasıra pump denemeleri ile yükseliyor gibi gösterip Bull Trap'a milleti sokuyorlar. Treni kaçırmak istemeyenlerde hemen dalıyor
ancak yükselişi fırsat görenler yüklüce satıp hemen aşağı indiriyor. Özellikle Çin piyasası sabaha karşı 04:00 civarında bunu çok yapıyor.
Yine de günlük trade'ler için güzel alım yerleri sunuyor.
Yüksekten aldıysanız zaten ya maliyet düşüreceksiniz, ya da beklemeye alacaksınız.
Trendview'da analizleri arasıra inceleyin ama hiç birisinin tutmadığını da şahit olacaksınız.
Coin önerisi vermiyorum, zira bir sürü coin'in fiyatı oldukça aşağılara geldi. Alınabilecek bir sürü altcoin var.
Kararı verirken alım için acele etmeyin, fırsatlar bitmez. Hiç ummadığınız fiyatlara iniyor, bunu ben çok yaşadım...
güzel grafik, bunu elbette bekliyoruz HODL da bir sürü altcoin arşivde bekliyor,
bakalım MOON rallisi ne zaman başlayacak veya başlamayıp böyle sürüncemede de gidebilir.
5 aydır pek de istediğimiz yerlere gelemedi. Yine de ümit kesilmez, büyük yatırımcı konuya dalarsa 1 günde bile
yükselişi görebiliriz :)
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...816aac0597.png
Bende durum bu..:whistling:
Büyük olasılık ile mavi yi izleyip dipte tobo yapacağız.:cool: sonbahar-kış
Olur da bu yolu izler ise dip olmadan önce iki çentik pumpı görebiliriz diye düşünüyorum.
Daha sonra mavi dipte alınanların satılabilmesi için BTC halving spekülasyonu ile yukarı.
MarketWatch’ta yer alan habere göre, 2018’de yaşanan kayıpların telafi edilememesi ve aktivitelerin yetersizliği, araştırma şirketi Trefis’in 1 numaralı kripto para birimine yönelik yıl sonu fiyat hedefini düşürmesine neden oldu. Şirketin 5 Haziran’da yayınlanan araştırma raporunda, yıl sonu için yeni fiyat hedefinin 15.000$’dan 12.500$’a çekildiği ifade edildi.
Raporda, “Küresel kripto para sektörü Aralık’tan bu yana yeni gelişmelere sahne oldu. Kripto para satın alımlarında bankaların kredi kartı kullanımını kısıtlamaları ve düzenleme endişeleri gibi gelişmelerin birçoğu, kripto paranın büyüme beklentilerini olumsuz yönde etkiledi.” denildi.
Trefis, bu tahmini Trefis Price Estimator (Trefis Fiyat Tahmincisi) adı verilen bir araçla yapıyor. Bu araç, günlük aktif kullanıcılar ve günlük işlem hacmini dikkate alıyor.
Trefis’in internet sitesine göre yüzde 94’ün üzerinde bir doğruluk oranına sahip.
MI 5s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dar bir alanda git gel ile günler geçiyor.
Bazı altlarda güzel gelişmelerden dolayı yükselişler var. Bunlardan birisi de Siacoin SC
yeni bir yazılıma geçildi ve en son okuduğum yazıya göre bilgisayarda kullanılacak yazılım 1milyon kişi tarafından indirilmiş.
Bilmeyenler için ufak bilgi; Sia bilgisayarınızda depolayacağınız bilgiler ve yine bilgisayarınızdaki harddiskiniz de yaratılmış
bir kiralık alana verilerin saklanması ile çalışıyor.
Kiralanacak alanı bilgisayarınıza tanımladıktan sonra o kısma şifrelenmiş ve yüzlerce parçaya ayrılmış datanın saklanması ile çalışıyor.
Sistem oturduğunda güzel şeyler olacaktır. Benzer bir sistem de GOLEM GNT de bulunuyor. Onu da izlemeye alın.
Yine arşive eklediğim ve beklemeye aldığım coin'lerden birisidir.
Yıl sonu tahminleri her geçen ay azaltılıyor, bununla ilgili yorum ve tahminler de gelmeye devam ediyor.
Bir önceki mesajdaki ayrıntıları dün başka bir kaynakta okumuş ve paylaşmıştım. Aslında adı tahmin olan bu değerler
bir çok datanın incelenmesiyle elde edilse de, yatırımcı psikolojisi bunları ters çevirebiliyor.
Günlük trade belki kısa vadeli yatırımcı için güzel fırsatlar sunuyor ama benim gibi uzun vade HODL yapanlarda iş biraz daha farklı.
10K ya şimdilik uzağız ve bunu aşmadıkça yıl sonu tahminleri her geçen ay daha da düşecektir...
Minimum 100 bin doları görmeden tek satoshi satmam. 10 sene de sürse hodl :p
Secbul üstad spring sezonuna gireceğimiz bu zamanda altcoinler ne olur. 3 kat kadar yeni bir pump olur mu
yine gece yarısı operasyonu ile btc'yi aşağı indirdiler. Aslında altların kırmızıya dönmesinden belli oluyordu.
zaten hacimsiz, isteksiz ve yukarı gitmekte zorlanan bir piyasa vardı. Sıkıştı ve yön aşağı indi.
buralardan daha aşağı gelirmi derseniz;
10-06-18 16:58 itibarıyla
Market Cap: $321,728,921,174
BTC Dominance: 38.6%
şeklinde bir market cap değeri var, en son dün akşam 340'larda dolaşıyordu. Sanki düşüş zayıfladı ve geri dönüş sinyalleri veriyor.
ama her zaman bir bull trap olabileceğini ve alım için acele etmemenizi önerebilirim.
Ayı piyasasında da para kazanmak mümkün, bunu sıkça yaparım ama boğa piyasası daha güzel oluyor. Özledik :)
Alım için 5500 bekliyoruz 🤣
7000'e indirme gayreti devam ediyor, 7060 dan döndü gibi ama güven vermiyor.
her an 7000 altına sarkabilir.
TR piyasasında ripple 2,77'ye kadar düştü.
Market Cap: $314,923,725,497 a geriledi, en son 321 de bırakmıştım...
Hocam, secbul'un grafiği ile Mart'ta tanıştım. Ve bu grafiğe göre hareket ediyorum. Şuan şaşma yok gibi. Bu kadar zamana ve değerlere göre ileriye yönelik tahmin ve grafikte başka göremedim. Bulsam paylaşırdım.
Spring sezonu diğer adıyla C dalgası yıkıcı olur. Aceleci olmamak gerekiyor. Dikkatli olunmalı.
Secbul üstada da bir yemek borcum olsun 😋
bayır aşağı iniyoruz
btc 6765
6630'a da dokunduk, 6500'ler çok yakın ve saatliklerde bollinger dışında bir taşma hareketi var.
destek gelirse millet rahatlar yoksa iniş devam ederse 6000'lere de dönüş kaçınılmaz.
Market cap 302'de
21 nisan'daki düşüş 6427'den dönmüş.
şimdilik hızı kesildi gibi görünüyor ama henüz bunu söylemek için erken.
2 saatlik grafiklerde RSI 13,88 lerde aslında tepki gelmesi lazım.
Günlük'de ise RSI 29,80 lerde...
etrafta ayılar çoğaldı ve piyasayı sallamaya devam ediyorlar. Çok teknik analize bakmam ama arasıra
neler oluyor diye Tradingview'da bir göz gezdiririm. Epeyce grafik çizen var. Çoğu da yükseliş öngörüyor
ama bir türlü istediğimiz gibi bir yükseliş olmadı.
Ancak hatırlıyorum da geçen haziran ayının tam da bu günlerinde BTC 6500 tl fiyata satılıyordu.
Oysa şimdi bütün düşüşe rağmen 31000 seviyelerinde duruyor. Hiç bir şey yapmadan geçen yıl alıp
bu zamanlarda bile satsaydık 5 kata yakın bir artış ve kazanç elde edecektik. Bu bile bunca düşüşe rağmen
gayet hoş bir rakam.
Gelelim kötü senaryolara, daha da aşağı indirmek isterlerse 5800 ve onun da altında 3500, sonra da 1200 kadar yolu var.
Zaten buralara da gelirse bitcoin veya kripto para piyasası iyi darbe yiyecektir.
şimdilik 6750 lerde geziniyoruz -bence- ucuza toplayanların yaptığı bir harekete benziyor. Piyasayı indirip, toparlıyorlar,
sonra da yine yükseltmeye başlıyorlar.
Boğa'ları özledik, her gün inişin pek de morallere faydası yok...
malesef düşüş devam ediyor, 6440 a geldik
daha aşağı da nereye gider kestirmek zor. Ama destek gelmedikçe iniş trendi ve haliyle Ayı piyasası
bütün gösterişi ile devam edecek. Sağlam alıcılar ise şimdilik izliyor...
Altlara fena daldilar tekme tokat.
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AMB'den beklenen faiz kararı herşeyi duman etti.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...62ecca1e53.png
Bendeki durum bu..Maviyi izleme tercihi devam ediyor. Az bir ihtimal hala "d" yapıp "e" ye gitme isteği olabilir.
Çok önceden çizmiş oludğum hafifçe yükselene siyah çizgi kırarken sert davranması maviciyim ben dedirtiyor BTC bana..
ADIOS AMIGO (6000) çizgisini alt taraflarından, takriben 5450 , sebebi de hafif yükselen çizginin ilk başladığı yer, ki buradan satanlar hala geri almamışlardır belki de onlar sayesinden hafif bir PUMP gelebilir. O da en fazla hafifçe yükselen çizgimize alt tan dokunmak olabilir.
Sonbahar - Kış dibine doğru BENCE gitmekteyiz Takribi tarih ekim ortaları gibi.
Haftalardır/Aylardır takip edenler eski grafiklerimden bakabilirler hedef aylardır aynı.
Yani DANCE...:cool:
akşam akşam heyecanlı dakikaları yaşadık.
6100 den döndük, bir destek geldi ve sıçradı. tabii bu biraz sevindirici olsa da, aslında çok iyi bir tepki değil.
15 dk dilimde ayı boğa kapışması yaşandı. 6100 den 6400'e dönüşe başladı.
Satışlar durdu ve yataya girdi.
Pek hoşuma gitmese de aşağıdaki grafiği paylaşayım.
Belki görürüz belki görmeyiz ama görürsek iyi bir darbeyi coin yatırımcıları alacak...
http://pichost.org/images/2018/06/13/index.jpg
bullish hammer'dan sonra geri nihayet döndük. 6725'e kadar geri geldi.
olumlu hava devam ediyor. ancak daha önce defalarca bull trap'lar çok yaşamıştık.
yine tedbirli olmakta yarar var. Hemen her coin'de güzel primler var. aslında prim dememek lazım.
kayıpları geri çeviriyoruz.
Olumlu hava devam ederse, ilk duraklardan birisi 7000 sonrasında 7500'e doğru bir dönüş olabilir.
Bugünün önemli coin'lerinden Siacoin SC binance'da listelenmeye başladı ve bu benim gibi yatırımcılara moral oldu.
Sia'nın çok fazla geri çekilmesi btc ile bağlı ama btc sağolsun 1 düşerken, altlar 10 düşüyor.
Umarım sabaha karşı çinlilerden yine satış yemeyiz...
zayıf bir alanda aşağı yukarı gidip geliyoruz. Şu vadeli işlemler btc ve diğerlerinin hareketini kesti.
Bunun buralara geleceğini ummazdım ama hepsi de oldu. Üstelik aylardır da aynı zayıf görünüm devam ediyor.
Bugün için sanki 6300 destek noktası oldu. Market Cap: $281,255,106,502 civarında ve şöyle 400'lere çıkmadıkça
10K lardan söz etmek için çok erken.
neredeyse dün'ün hareketleri devam ediyor. biraz aşağı indirir gibi yapıyorlar ama satışlar ufak geliyor.
hemen yönü yukarı çeviriyor ama öyle de çok yukarı gitmiyor.
market cap düne benzer seviyelerde ve BTC dominance 39,5 larda gidiyor. Market cap 300'leri geçip 350 bandına
doğru giderse tekrar 7000-7300 seviyesine gelebiliriz. Böyle bir yükseliş elbette iyice çökmüş altlara da faydalı olacaktır.
http://pichost.org/images/2018/06/17/index.jpg
iki pump ile 6800'e yaklaştık, biraz hız kesti ve satıcıların da devreye girmesiyle
yatay da hareketine devam ediyor.
şöyle bir kaç pump gelir de 7000 üstüne atarsa güzel olur, piyasaya biraz da olsa moral gelir.
Her gün %5-10 düşen altlardan millet bunalmış halde, özellikle 20000'lerden btc alıp düşüşten
kaçamayanlar için daha epeyce bir süre beklemeleri gerekiyor...
Bence küçük yanal düzeltme kalıbı içinde. Grafik atmıyorum değişiklik yok fikrimde.
Sberbank, kripto paralardan oluşan bir yatırım fonu test etmeyi planlıyor-Business HT
Denizbank'ı Emirates NBD'ye satan Rus Sberbank, bir başka Rus
banka Alfabank ile birlikte özel yatırımcılar için kripto paralardan
oluşan yatırım fonlarını test etmeyi planlıyor.
Business HT'te yer alan Kommersant'ın haberine göre Sberbank ve
Alfabank'ın kripto fonunda en güvenilir altı kripto para yer alacak ve
yatırım kararları algoritmalara bırakılacak.
Haberin tam metni:
http://www.businessht.com.tr/sirket-...n-kripto-plani
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(19/06/2018 - 11:17:20)
her gün bir hack haberi duymaya başladık, bugün de bithumb'dan 32milyon dolarlık çalınma durumu var.
ancak olay 2 saat öncesi olmasına rağmen BTC cephesi stabil fiyat sergiliyor.
Ya çalanlara satmaya başlamadı ya da yükselince satacaklar :)
Mart ayında paylaşmıştım, nisan ayında Sophiatx, Pundix ve birkaç tokeni daha satıp 100K Budbo alımı yaptım. Bugün Kanada'nın cannabisi serbest bıraktığı haberi vardı. Birkaç Abd eyaletinde de aynı durum söz konusu. Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama 8 dolar hedefim var. Olursa kullanıcı adımı Pablo Escobar yapacağım. :kahkah:
Hoşgeldin hocam, bayadır yoksun.:) Budbo'nun ICO fiyatı 35 cent civarıymış sanırım. Şu anki fiyatı 2 buçuk cent bile değil. 10 kattan fazla düşmüş fiyatı. Dediğiniz gibi olursa şu anki fiyatı sudan ucuz...
Bu arada Lamden hakkındaki son yorumunuz nedir? Ekip düzgün çalışıyor ama ICO fiyatı civarında geziyor hala. Atak yapamadı bir türlü.
Enfarktus Hocam,
Madem sağlık ve tıp sektöründen konu açıldı:) , medicalchain hakkında da yorumunuzu alabilir miyim? Docademic gibi Doktor-Hasta tıbbi danışmanlık üzerine kurulu blockchain. Docademic'in fiyatı McAfee'nin tweet'leri sonrası yükseldi. Medicalchain de zamanla bunu takip eder mi acaba diye düşünüyorum. Bu da ICO fiatının altında şu anda.
Budbo'yu yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmeyin lütfen. Benim için şu anda sıfır maliyetle girdiğim bir fantaziden başka bir şey değil. Lamden'e gelecek olursak mainnet'i aralık ayında aktif etmeyi planlıyorlar, birkaç ay da sarkma ihtimali olsa şubat gibi kıvılcım vermeye başlar gibi. Tabi yine son sözü Bitcoin söyleyecek. Neo, Lamden, Pkt, Komodo, Asch tutmaya devam ediyorum. Bunların yanına Switcheo, Unibright ve Coupit ekledim, sessizce kenarda beklemeye devam ediyorum.
Ocak ayından beri piyasanın hali ortada, o tarihte 90k usd olan kar, 25k'ya düşmüş durumda. Bu süreçte al-sat için güzel fırsatlar verdi ama ben yapamadım. Sıfır maliyetin rehavetine kapılmış oldum galiba. Kendime bir yıllık limit koydum, coinler cüzdanda; mayıs 2019'a kadar beklemeye devam. Saygılar.
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Medicalchain konusunda bilgim yok maalesef. Ama Docademic ile kıyaslamamanızı öneririm. Yeni çıkan coin/tokenlerin yükselmesi için iyi bir hayran kitlesine ihtiyaç var. Bakınız İota. Düzgün çalışan bir cüzdanı bile olmadan dipten yükseldi. Docademic'in şansı ise belirttiğiniz gibi McAfee. Son katıldığım Coupit ico'da da Mcafee parmağı var. Bugün Abd SEC komisyonunun İcoları bir menkul kıymet olarak değerlendirdiği, bu nedenle de manipülasyon yaptığı için Mcafee'yi cezai yaptırım konusunda uyardığı şeklinde bir haber okudum. Adam tek başına büyük bir kitlenin yapamayacağı hareketi yaptırabiliyor.
Son dönemde Ontoloji dışında kazandıran ico pek yok gibi. Gerçekten güven veren bir ekibin oluşturduğu projeye denk gelirseniz, almak için acele etmeyin. Şu anda bir coin ve bir de token için alım fırsatı kolluyorum, Hdac ve Ori. Beklediğim yerlere gelirse alım yapacağım, gelmez ise izlemeye devam. Hdac iyi proje. Ori'nin ise yükselme ihtimali belki yüzde 10 falandır ama yükselirse iyi kazandırma potansiyeli var. O nedenle takipteyim.
Yorumlarınız için teşekkürler, Sn. Enfarktüs. Yazdıklarınız yatırım tavsiyesi değil elbette ama ICO'ları, yeni token'ları, sektör haberlerini mantıklı, tutarlı, dikkatli ve temkinli gözle takip edip incelediğinizi bildiğimden bu forum başlığında Sn. Secbul ile birlikte sizin yorumlarınız şahsen benim için çok değerli ve yol gösterici diye düşünüyorum. Sonrası tabii ki herkesin kendi araştırması ve yatırımıdır. Hdac ve Ori'yi hiç bilmiyorum bu arada, onları biraz araştırayım bakayım neymiş bunlar.
Takibe alın diyebileceğim bir listem var, parça parça alıyorum.
Sadece takip edin, araştırmanızı yapın, hesabınıza geliyorsa yatırımınızı yaparsınız.
Genellikle seçimleri 100 milyon dolar altında olanlardan seçerim, fiyatları ucuzdur.
Ben uzun vadeciyim (HODL) o yüzden alır, unuturum...
1- Blockport
2- Blue
3- Groeslicoin
4- Wepower
5- Bread
6- Utrust
7- Propy
8- Oyster
9- Internxt
10- Modum
11- Aeron
12- Monetha
13- Datum
14- Golem
15- TNB
16- ECA
17- Ravencoin
18- Datawallet
19- Sonm
20- Aelf
http://pichost.org/images/2018/06/21/Snap498.jpg
dün çalınanları bugün sattılar galiba :kahkah:
ufak bir satış bile tepetaklak olmamıza yetiyor. Her 200 dolarda böyle inersek, btc 60000 dolar olduğunda
kimbilir neler olacak, yani şöyle 60K dan 59K ya inerse herhalde ortalık savaş alanına dönecek.
Tabii bugünün inişi tamamen altlara zarar verdi, hepsi kırmızıya döndü ve böyle de kaybetmeye devam ettirecek.
Bekleyelim bakalım...
Adamlar sadist. Böyle yavaş yavaş, zevk ala ala öldürmeye çalışıyorlar. Şöyle hançeri bir defada kalbe saplasalar, hepimiz de rahat etsek. :)