Sayfa 380/1049 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Mart ayında paylaşmıştım, nisan ayında Sophiatx, Pundix ve birkaç tokeni daha satıp 100K Budbo alımı yaptım. Bugün Kanada'nın cannabisi serbest bıraktığı haberi vardı. Birkaç Abd eyaletinde de aynı durum söz konusu. Olur mu olmaz mı bilmiyorum ama 8 dolar hedefim var. Olursa kullanıcı adımı Pablo Escobar yapacağım.
    Hoşgeldin hocam, bayadır yoksun. Budbo'nun ICO fiyatı 35 cent civarıymış sanırım. Şu anki fiyatı 2 buçuk cent bile değil. 10 kattan fazla düşmüş fiyatı. Dediğiniz gibi olursa şu anki fiyatı sudan ucuz...

Bu arada Lamden hakkındaki son yorumunuz nedir? Ekip düzgün çalışıyor ama ICO fiyatı civarında geziyor hala. Atak yapamadı bir türlü.
    Son düzenleme : mustaine; 20-06-2018 saat: 22:43.

2. Enfarktus Hocam,

Madem sağlık ve tıp sektöründen konu açıldı , medicalchain hakkında da yorumunuzu alabilir miyim? Docademic gibi Doktor-Hasta tıbbi danışmanlık üzerine kurulu blockchain. Docademic'in fiyatı McAfee'nin tweet'leri sonrası yükseldi. Medicalchain de zamanla bunu takip eder mi acaba diye düşünüyorum. Bu da ICO fiatının altında şu anda.

3. Budbo'yu yatırım tavsiyesi olarak değerlendirmeyin lütfen. Benim için şu anda sıfır maliyetle girdiğim bir fantaziden başka bir şey değil. Lamden'e gelecek olursak mainnet'i aralık ayında aktif etmeyi planlıyorlar, birkaç ay da sarkma ihtimali olsa şubat gibi kıvılcım vermeye başlar gibi. Tabi yine son sözü Bitcoin söyleyecek. Neo, Lamden, Pkt, Komodo, Asch tutmaya devam ediyorum. Bunların yanına Switcheo, Unibright ve Coupit ekledim, sessizce kenarda beklemeye devam ediyorum.
    Ocak ayından beri piyasanın hali ortada, o tarihte 90k usd olan kar, 25k'ya düşmüş durumda. Bu süreçte al-sat için güzel fırsatlar verdi ama ben yapamadım. Sıfır maliyetin rehavetine kapılmış oldum galiba. Kendime bir yıllık limit koydum, coinler cüzdanda; mayıs 2019'a kadar beklemeye devam. Saygılar.

Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by mustaine Yazıyı Oku
    Enfarktus Hocam,

Madem sağlık ve tıp sektöründen konu açıldı , medicalchain hakkında da yorumunuzu alabilir miyim? Docademic gibi Doktor-Hasta tıbbi danışmanlık üzerine kurulu blockchain. Docademic'in fiyatı McAfee'nin tweet'leri sonrası yükseldi. Medicalchain de zamanla bunu takip eder mi acaba diye düşünüyorum. Bu da ICO fiatının altında şu anda.
    Medicalchain konusunda bilgim yok maalesef. Ama Docademic ile kıyaslamamanızı öneririm. Yeni çıkan coin/tokenlerin yükselmesi için iyi bir hayran kitlesine ihtiyaç var. Bakınız İota. Düzgün çalışan bir cüzdanı bile olmadan dipten yükseldi. Docademic'in şansı ise belirttiğiniz gibi McAfee. Son katıldığım Coupit ico'da da Mcafee parmağı var. Bugün Abd SEC komisyonunun İcoları bir menkul kıymet olarak değerlendirdiği, bu nedenle de manipülasyon yaptığı için Mcafee'yi cezai yaptırım konusunda uyardığı şeklinde bir haber okudum. Adam tek başına büyük bir kitlenin yapamayacağı hareketi yaptırabiliyor.

Son dönemde Ontoloji dışında kazandıran ico pek yok gibi. Gerçekten güven veren bir ekibin oluşturduğu projeye denk gelirseniz, almak için acele etmeyin. Şu anda bir coin ve bir de token için alım fırsatı kolluyorum, Hdac ve Ori. Beklediğim yerlere gelirse alım yapacağım, gelmez ise izlemeye devam. Hdac iyi proje. Ori'nin ise yükselme ihtimali belki yüzde 10 falandır ama yükselirse iyi kazandırma potansiyeli var. O nedenle takipteyim.

5. Yorumlarınız için teşekkürler, Sn. Enfarktüs. Yazdıklarınız yatırım tavsiyesi değil elbette ama ICO'ları, yeni token'ları, sektör haberlerini mantıklı, tutarlı, dikkatli ve temkinli gözle takip edip incelediğinizi bildiğimden bu forum başlığında Sn. Secbul ile birlikte sizin yorumlarınız şahsen benim için çok değerli ve yol gösterici diye düşünüyorum. Sonrası tabii ki herkesin kendi araştırması ve yatırımıdır. Hdac ve Ori'yi hiç bilmiyorum bu arada, onları biraz araştırayım bakayım neymiş bunlar.

6. Takibe alın diyebileceğim bir listem var, parça parça alıyorum.
    Sadece takip edin, araştırmanızı yapın, hesabınıza geliyorsa yatırımınızı yaparsınız.
    Genellikle seçimleri 100 milyon dolar altında olanlardan seçerim, fiyatları ucuzdur.

Ben uzun vadeciyim (HODL) o yüzden alır, unuturum...

1- Blockport
    2- Blue
    3- Groeslicoin
    4- Wepower
    5- Bread
    6- Utrust
    7- Propy
    8- Oyster
    9- Internxt
    10- Modum
    11- Aeron
    12- Monetha
    13- Datum
    14- Golem
    15- TNB
    16- ECA
    17- Ravencoin
    18- Datawallet
    19- Sonm
    20- Aelf

7. dün çalınanları bugün sattılar galiba

ufak bir satış bile tepetaklak olmamıza yetiyor. Her 200 dolarda böyle inersek, btc 60000 dolar olduğunda
    kimbilir neler olacak, yani şöyle 60K dan 59K ya inerse herhalde ortalık savaş alanına dönecek.

Tabii bugünün inişi tamamen altlara zarar verdi, hepsi kırmızıya döndü ve böyle de kaybetmeye devam ettirecek.
    Bekleyelim bakalım...

8. Adamlar sadist. Böyle yavaş yavaş, zevk ala ala öldürmeye çalışıyorlar. Şöyle hançeri bir defada kalbe saplasalar, hepimiz de rahat etsek.

Sayfa 380/1049 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •