tahvildeki fiyat faiz ters ilişkisi gibi
CDS ile ülke IQ ortalaması arasında ters korelasyon var diyorlar..?
60-40 gibi bir sonuc cikarsa kk başkanlığı bırakır mı ?
İlk intibada yüzde 40 müthiş bir oran geliyor.
Dolar daha fazla artarsa, Yüzde 4 ile yüzde 40 ın veya yüzde 400 ün bir farkı yok.
Ha, doların önümüzdeki dönemde tutulacağına inanıyorsanız enflasyondaki erimeyi karşılayamasa bile alternatif yokluğundan iyi oran.
Benim görüştüğüm HSBC yetkilileri önümüzdeki dönem dolarda hareket bekliyor.
Bu olursa hem SIFIR faizle para toplamış olacaklar hem de hükümetin liralaşma için koyduğu oran nedeniyle ceza yemeyecekler.
Hscb için söylediklerinize katılıyorum piyasadaki kokuyu ilk önce kendileri aliyor bir ay önce kkm %30 verdiklerinde hepimiz şaşırmıştık oranın yüksekligine daha bu oranlardan bulamayız diye ben dahil bir çok arkadaş atladı 3 ay bağladık.Şimdi 40 % veriyorlarsa vardır bir bildikleri almışlardır kokuyu yine.
Fatih altaylı işi bırakmış. Patronsuz takılacağım demiş.
Görünen o ki yeni bir dönem başlıyor. Veya ciner medyadan çıkıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yüksek bir farkla kazanmış bir erdoğanın gemi azıya alabileceği unutulmamalıdır
TNA da garip bir durum oluşmuş olabiliir :he:
sınır 5k olmuş çoğunda, bu önemli değil :he:
1.36 devam yalnız şu var çekilen paranın aylık taksitlerine sadece %5 i gibi cüzi bir oran 1.36 dan faüzlendirilirken kalanı meçhul :kahkah:
çekecek olan buna dikkat :he:
Aktif de dolar 0.71 makası devam ediyor Fibada 1.33
https://twitter.com/ErkinSahinoz/sta...qkWLi68Yg&s=19
Dolar bekleneni verir mi vermez mi bilinmez ama işler tıkırında..
vakıf mobil faiz %38 yükseltilmiş.
39 ile 32 gün bağladım az önce 1 milyon tl
mevduat yapanlar lütfen
banka adı
mümkünse şube adı da versin.
miktar
vade
bilgilerini de yazarsa daha bilgilendirici olurlar.
Muhalefet hata yaptı diye küsüp oy kullanmamak çözüm değil.henüz her şey bitmedi .az da olsa muhalefetin kazanma şansı devam ediyor.tepkisel davranmak yerine sandığa gitmek gerekir.seçim sonunda başarısız bir muhalefet şapkasını önüne koyup gerekli değişiklikleri yapacaktır.bu durumda kk’nın koltuğu bırakması elzemdir.
bizim sandıktan çıkan oyların dağılımı
YSK
CHP CHP
241
AKP AKP
22
IYI İYİ
27
HDP YEŞİL SOL PARTİ
7
MHP MHP
4
DİĞER DİĞER
21
CUMHUR CUMHUR İTTİFAKI
0
Millet MİLLET İTTİFAKI
1
SANDIK SORUN BİLDİR FORMU
https://sts.chp.org.tr/
1 saat uğraştım Hsbc den hesap açtım 39 oran için meğer VakıfBank ta veriyor muş
Hocam acele etmeyin bence.Bende sabırsız davrandım 1 ay önce 30 % ile kkm yaptım şuan kafamı duvarlara vuruyorum oranlar nerelere gitti.Normal mevduatta aynı şekilde 39-40 % veren bankalar var.Şuan günlük gitmek en iyisi acayip bir belirsizlik var piyasa da kkm veya normal mevduat için haftaya perşembe-cuma günü daha yüksek oranlar olacaktır diye düşünüyorum.
Günlük gidiyordum da nkokay sürekli geriden geliyor bir kaç güne o da günceller sanırım da canımı sıktı evet acele ettim aylığa vurunca 33 ile 39 arası çok fark ediyor zarar ediyorum 750 bin daha kaldı n kolay da onu da bekleyeceğim bir kaç gün
%6lık fark 32 gunluk yapilirsa 1000k icin 4997 .lira.
Eurobond almak istiyoruz ama bir türlü alamıyoruz, banka MT adam gibi bilgi sunmuyor, forumda okuyorum okuyorum aklım karışıyor :Sad:
Az önce tam kulak vermemiştim bitiverdi haber... Bankaların TL yükümlülüğünü artırmışlar.. Ayrıntıları duyamadım.. Faizlerin artış sebebi bu galiba..
Aman reyis basgan duymasın
faiz sebep enflasyon sonuçtur.
Nas var kardeşim.
Ykb kaldirmis,garanti 6 taksit yapiyo ilk taksidide ayni gun istiyo.M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reis yine herkesi ters köşe mi yapıcak acaba...