Sayfa 376/1003 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 3,001 - 3,008 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Seçim öncesi 475 e kadar düşen 5 yıllık CDS

650 lere kadar yükselmiş
    tahvildeki fiyat faiz ters ilişkisi gibi
    CDS ile ülke IQ ortalaması arasında ters korelasyon var diyorlar..?

60-40 gibi bir sonuc cikarsa kk başkanlığı bırakır mı ?
    Son düzenleme : paramanya; 16-05-2023 saat: 21:05.

3.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    %49.50 oy aldığını iddia edeceksin ve milletimiz bunu taktir etmiş deyip 2. tur hayırlı olsun diyeceksin öyle mi? Sen? Erdoğan? 0.50 oyun peşine düşmeden, itiraz bile etmeden? Buna inanan varsa elimde ikinci el köprü var.
    İtiraz ederlerde ist belediye seçimleri gibi olabilir diye korkuyorlar.Şu an zaten muhalefet KK unu gömmekle meşgul hiç bişi yapmasalar bile 2. tur garanti gibi duruyor.Sen olsan gürültü çıkarır mısın.Bu kadar başarızlığa rağmen 49.50 aldılar yine.

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    60-40 gibi bir sonuc cikarsa kk başkanlığı bırakır mı ?
    şu an halk tv de oylarımız çalındı ondan bu sonuç diyorlar bilemiyorum Altan

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    şu an halk tv de oylarımız çalındı ondan bu sonuç diyorlar bilemiyorum Altan
    İtirazlardan dolayı hudapar 2 milletvekili kaybetmiş biri tip'e biri iyi partiye gecmis .akp yine itiraz etmis . CHP yi kim yönetiyorsa artık hiçbir şeye itiraz yok.

6.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    HSBC de 40 yapmış 1milyon üstü yeni müşteri
    İlk intibada yüzde 40 müthiş bir oran geliyor.

Dolar daha fazla artarsa, Yüzde 4 ile yüzde 40 ın veya yüzde 400 ün bir farkı yok.

Ha, doların önümüzdeki dönemde tutulacağına inanıyorsanız enflasyondaki erimeyi karşılayamasa bile alternatif yokluğundan iyi oran.

Benim görüştüğüm HSBC yetkilileri önümüzdeki dönem dolarda hareket bekliyor.

Bu olursa hem SIFIR faizle para toplamış olacaklar hem de hükümetin liralaşma için koyduğu oran nedeniyle ceza yemeyecekler.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    İlk intibada yüzde 40 müthiş bir oran geliyor.

Dolar daha fazla artarsa, Yüzde 4 ile yüzde 40 ın veya yüzde 400 ün bir farkı yok.

Ha, doların önümüzdeki dönemde tutulacağına inanıyorsanız enflasyondaki erimeyi karşılayamasa bile alternatif yokluğundan iyi oran.

Benim görüştüğüm HSBC yetkilileri önümüzdeki dönem dolarda hareket bekliyor.

Bu olursa hem SIFIR faizle para toplamış olacaklar hem de hükümetin liralaşma için koyduğu oran nedeniyle ceza yemeyecekler.
    Hscb için söylediklerinize katılıyorum piyasadaki kokuyu ilk önce kendileri aliyor bir ay önce kkm %30 verdiklerinde hepimiz şaşırmıştık oranın yüksekligine daha bu oranlardan bulamayız diye ben dahil bir çok arkadaş atladı 3 ay bağladık.Şimdi 40 % veriyorlarsa vardır bir bildikleri almışlardır kokuyu yine.

8. Fatih altaylı işi bırakmış. Patronsuz takılacağım demiş.
    Görünen o ki yeni bir dönem başlıyor. Veya ciner medyadan çıkıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 376/1003 İlkİlk ... 276326366374375376377378386426476876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •