Acı reçeteye hazırlık yapılıyor zannedersem Ayasofya abi, ilacı vatandaş susuz mu içecek yoksa sulu mu onu çözemedim. Bizim mahalledeki camii önü müsait, kimse kapmadan bi köşesine yer aç şimdiden
Printable View
seçim haritasına bakarsanız büyük şehirlerde kira ve yaşam şartı daha ağır buralarda rte ve partisi oy kaybı var , Anadoluda yaşam şartları biraz daha iyi aynı zamanda din ve milliyetçilik üzerinden RTE strateji yaptı tencere tava siyaseti ile olsaydı kaybederdi.Bu strateji yerel seçimde bu kadar işlemez daha gerçekçi ekonomik model kurulmalı aynı zamanda RTE seçim sürecindeki sağlık problemleri ortada sonuçta bu insanlar belli bir yaşa gelmiş kişiler , yerine bu dönem birilerinin hazırlanacağını düşünüyorum RTE aldığı oylar şansının oylarıdır partisinin aldığı oy farklı , bu yüzden daha genele yayılmış hamleler yapmalıki kendisinden sonra gelecek kişi daha doğru konumda partiyi ayakta tutmaya çalışsın , bu yorumu kendi içinden çıkacak siyasetçi olacağını düşünerek yorumluyorum
bu modelin sıkıntısı döviz kıtlığı. Ülke ciddi cari açık veriyor, yoksa bu modeli para basarak devam ettirir. Kaldı ki bu cari açığı verirken de petrol ve doğalgaz da yüksek değil. ben ufaktan yeni vergilerle ve zamlarla ekonomiyi soğutacaklarını düşünüyorum. Ama ne yaparlarsa yapsınlar alt gelir grubuna bakıyor olacaklardır.
Öncelikle alkol ve sigarada ötv zamları gelir. İthal araçlara ilave vergi gelebilir. Birden fazla evi olanlara ek emlak vergisi gelebiliyor. Döviz hesaplarına vergi gelebilir.
Eminim kabine kurulur kurulmaz bu ve benzeri birçok uygulamaları içeren kararnameler görüyor oalcağız.
https://twitter.com/Medyanin50Tonu/s...14684003303424
artık bu kafadayım...
banane oğlum...
Patinaj başladı makas açamıyor Viopta
mevduat faizleri 40 lara dayandı diolar şu ekonomik ortamda borsayı kim ne yapsın.
Yani ister istemez çevremde gördüğüm herkes bu kafaya evrilmiş. İyi mi kötü mü bilemem. Ama manevi duygular gittikçe azalıyor. Biraz durumu iyi olan arkadaşların ortak bakış açısı bundan sonra herkes kendi bacağından asılacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi