Sayfa 76/1005 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 601 - 608 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkuş parayı katladın mı gülüm. Bana acil bir cami önü bul ek iş yapmam lazım.
    Acı reçeteye hazırlık yapılıyor zannedersem Ayasofya abi, ilacı vatandaş susuz mu içecek yoksa sulu mu onu çözemedim. Bizim mahalledeki camii önü müsait, kimse kapmadan bi köşesine yer aç şimdiden
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Oyak yapti
    Ne yaptı ganyan bayii mi ?
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

3.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Sayın sindoma.Bu ekonomik model ile seçmen yeniden Tayyip dedi.Şimdi daha gerçekçi bir ekonomik modele neden geçmek istesinlerki.Önlerinde sizinde dediğiniz gibi bir 5 sene verken hele.Belki seçime2 sene kala bu sefer tam tersi gerçekçi bir modele geçilebilir ama.Şu an ben bir neden göremiyorum.?
    Siz neden farklı düşünüyorsunuz?
    seçim haritasına bakarsanız büyük şehirlerde kira ve yaşam şartı daha ağır buralarda rte ve partisi oy kaybı var , Anadoluda yaşam şartları biraz daha iyi aynı zamanda din ve milliyetçilik üzerinden RTE strateji yaptı tencere tava siyaseti ile olsaydı kaybederdi.Bu strateji yerel seçimde bu kadar işlemez daha gerçekçi ekonomik model kurulmalı aynı zamanda RTE seçim sürecindeki sağlık problemleri ortada sonuçta bu insanlar belli bir yaşa gelmiş kişiler , yerine bu dönem birilerinin hazırlanacağını düşünüyorum RTE aldığı oylar şansının oylarıdır partisinin aldığı oy farklı , bu yüzden daha genele yayılmış hamleler yapmalıki kendisinden sonra gelecek kişi daha doğru konumda partiyi ayakta tutmaya çalışsın , bu yorumu kendi içinden çıkacak siyasetçi olacağını düşünerek yorumluyorum
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

4. bu modelin sıkıntısı döviz kıtlığı. Ülke ciddi cari açık veriyor, yoksa bu modeli para basarak devam ettirir. Kaldı ki bu cari açığı verirken de petrol ve doğalgaz da yüksek değil. ben ufaktan yeni vergilerle ve zamlarla ekonomiyi soğutacaklarını düşünüyorum. Ama ne yaparlarsa yapsınlar alt gelir grubuna bakıyor olacaklardır.
    Öncelikle alkol ve sigarada ötv zamları gelir. İthal araçlara ilave vergi gelebilir. Birden fazla evi olanlara ek emlak vergisi gelebiliyor. Döviz hesaplarına vergi gelebilir.
    Eminim kabine kurulur kurulmaz bu ve benzeri birçok uygulamaları içeren kararnameler görüyor oalcağız.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5. https://twitter.com/Medyanin50Tonu/s...14684003303424

artık bu kafadayım...

banane oğlum...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Patinaj başladı makas açamıyor Viopta

7. mevduat faizleri 40 lara dayandı diolar şu ekonomik ortamda borsayı kim ne yapsın.
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    https://twitter.com/Medyanin50Tonu/s...14684003303424

artık bu kafadayım...

banane oğlum...
    Yani ister istemez çevremde gördüğüm herkes bu kafaya evrilmiş. İyi mi kötü mü bilemem. Ama manevi duygular gittikçe azalıyor. Biraz durumu iyi olan arkadaşların ortak bakış açısı bundan sonra herkes kendi bacağından asılacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    " Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "

Sayfa 76/1005 İlkİlk ... 2666747576777886126176576 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •