5,20 den şu sıralar zor alırsın, CB ve gürûhu mal vermiyor zaten, düşenler olurmu belki olur, ama bu saatten sonra burada KY kalmadığından yön yukarı olacaktır,
Yatırım tavsiyesi değildir.
Printable View
Kağıdı tanıyan inanan kişi ya aktiften çeker alır hisseyi yada 1-2 kademe aşağısına pasife alış yazar bekler, öyle 5,20 ye alış yazıp gelmesini beklemek fırsatçılıktır, çünkü elinde gerçekten malı olan birisi tekrar elindeki mal miktarı kadar hisse alamayacağından fiyatın 5,20 TL.ye düşmesini beklemek portföyünüzün toplam değerini azaltacağından size ilk duruma göre zarar ettirir, elinde hiç malı olmayan bir kişi 5,20 ye düşmesini beklerki bir anlamı olur, sizde o zaman hiç mal yok, yada çok cüzi bir miktar malınız varki 5,20 ye düşşede alsak moduna girmişsiniz,
Ben böyle düşünüyorum,
Daha önce kac lotumuz oldugunu yazmıstıık.O zamnada hang maksat için yazıyorsun demişlerdi..2.50-2.60 aralıgında iken yukarıdaki mantıkla alım yapıyordum cb fiyatı hep asagıya cekiyordu...temettuden sonrada alıma devam ettim.en son en phalaı alımım 4.8 lerdi sanırım...agustos temettusunde tekrar alırım....
arkadaşlar daha yolu var mı?
Yoksa çıkalım mı?
3-5 bin lotum olsaydı %5-%10 arası kar edince satardım, elinde 3-5 bin lotu olanlar sattı gitti zaten, yeni girenlerde oldu 4-5 TL. aralığından kısa vadeci arkadaşlar bunlar, ilk yükselişte bunlarda dökülür, zaten borsanın işleyişide bunu gerektirir, uzun vade her zaman kazandırır, bizler uzuncuyuz, hangi hisseyi alsan uzun vadede kazanırsın, 2-3 sene yükselmez, 4.sene bir yükselirki ardından bakarsın 3 yılın acısını fazlasıyla çıkarır,
BİST'e hoşgeldiniz.