Cevabınıza teşekkür ederim ama, benim sorum altın biriktirmek değildi, sorum 5 milyon gaymenin 5 yılda eriyip erimeyeceğiydi.
Printable View
Abi o beş milyonu biriktirme döneminde sepet olabilir hisse fon altın gümüş mevduat gibi. Ben böyle bir karar versem ekonomi alanında bilgisi olan en az 50 kişiye sorarım öyle karar veririm. Dün 20 kişiye sordum Trump kazanırsa ne olur diye deniz hocam dahil. Kimisine özelden mesaj attım. Kendimce bir fikir sahibi oldum. Ben kendimi başarılı buluyorum. Çocuğa araba alırken altın vs borç aldım. Borçları ödedik şimdi bedelli askerlik parası tamamlanacak neredeyse. Çocuğun maaşı belli değil ama 15 bin hesaplıyorum 2024 yılı için. Borsa beni çok yoruyor. Sen benim günlük işlem hacmini bilmiyorsun Ayhan başkan desidero abi ya da viobcu arkadaşlar biliyor kendi sistemim var günlük 500 TL hedefim var rahat tutuyor. Bu arada bu borsa düşerken böyle. Borsa yükselirken memur maaşına yakın oluyordu.
E Devletten 4B BAĞ-GUR ödeme dökümünü tek sayfa alamadım, ama 26 tam yılda 1.8 okka altın ödediğimi sanmıyorum.
Demişim ki "bu göt herife bakmayın siz" kim üstüne alındı?:dvr: