Sayfa 761/998 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 6,081 - 6,088 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    Üzerime vazife değil belki ama...
    İlgilinin 1. maddede belirttiği gibi, her ay fiziksel altın alınırsa...
    Kimse "nah" çekemez. İlgili, çeşitli alternatifler sunmuş...
    Kriter buysa, 1.madde gayet akılcı.

Ki anlatılan hikayede kimse "babybomber"(ki teşbih sanırım ifadeniz) veya "babyboomer"(o da eski hikaye) durumuna düşmez sanırım.
    Cevabınıza teşekkür ederim ama, benim sorum altın biriktirmek değildi, sorum 5 milyon gaymenin 5 yılda eriyip erimeyeceğiydi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by KısaVade Yazıyı Oku
    17.500 net asgari ücret üzerinden...:

Çalışan için:
    SGK primi %14
    İşsizlik sigortası %1
    İşveren için ise:
    SGK primi %15,5
    İşsizlik sigortası %2

=6.562,5 TL > 2,163699 GR altın/Ay yapıyor.
    Hesap net mi, brüt üzerinden mi? Emin değilim. Bakmaya üşendim.
    Sorun kuyuya atıp beklemek mi daha karlı yoksa sistem dışına çıkmak mi. Muhtemelen bu prim ilerki dönemlerde 3-4 altın rahat olur.

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Cevabınıza teşekkür ederim ama, benim sorum altın biriktirmek değildi, sorum 5 milyon gaymenin 5 yılda eriyip erimeyeceğiydi.
    Estağfurullah. Ben teşekkür ederim üstadım cevabınız için.
    Lakin ilgili diyor ki(Yanlış anlamadıysam, ki yanlış anladıysam ben diyorum!) :
    " Bırakın ben kendi primimle dilersem altın alayım".
    Hesap da geride...

Mevcut emeklilikten kötü olacağını sanmam!
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Abi o beş milyonu biriktirme döneminde sepet olabilir hisse fon altın gümüş mevduat gibi. Ben böyle bir karar versem ekonomi alanında bilgisi olan en az 50 kişiye sorarım öyle karar veririm. Dün 20 kişiye sordum Trump kazanırsa ne olur diye deniz hocam dahil. Kimisine özelden mesaj attım. Kendimce bir fikir sahibi oldum. Ben kendimi başarılı buluyorum. Çocuğa araba alırken altın vs borç aldım. Borçları ödedik şimdi bedelli askerlik parası tamamlanacak neredeyse. Çocuğun maaşı belli değil ama 15 bin hesaplıyorum 2024 yılı için. Borsa beni çok yoruyor. Sen benim günlük işlem hacmini bilmiyorsun Ayhan başkan desidero abi ya da viobcu arkadaşlar biliyor kendi sistemim var günlük 500 TL hedefim var rahat tutuyor. Bu arada bu borsa düşerken böyle. Borsa yükselirken memur maaşına yakın oluyordu.

E Devletten 4B BAĞ-GUR ödeme dökümünü tek sayfa alamadım, ama 26 tam yılda 1.8 okka altın ödediğimi sanmıyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Sensin gotun makati

Prim odeyemeyenler örnek verilebilirmi?

Verilemez istisnai durumdur senin beynin basmiyor
    Galiba kendine ikinci bir delik açtırmışsın, göt ilen makat aynı şeydir göt herif.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    E Devletten 4B BAĞ-GUR ödeme dökümünü tek sayfa alamadım, ama 26 tam yılda1.8 okka altın ödediğimi sanmıyorum.
    Abi şuan emeklilik yaşı 60 civarında 42 seneye tekabül eder. O ballı emeklilik dönemi bitti. Biz bugün ilk işe başlayacaklar için sigorta yada bağkur primi ödemek mi daha mantıklı yoksa başka türlü yatırım yapmak mı onu tartışıyoruz.

Demişim ki "bu göt herife bakmayın siz" kim üstüne alındı?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 761/998 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •