Printable View
Alıntı: Originally Posted by drselcuk Allah razı olsun hepinizden.. dualarım sizinle.. Allah size sağlık afiyet bol kazanç versin Allah razi olsun haci abey
Alıntı: Originally Posted by Batman Grandturkinvest siz misiniz ustat [emoji16] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Acaba öylemi bilemiyorumki😄
Alıntı: Originally Posted by Webster Simdi hacdan sonra ustad demek gunah olur Haci abi demeliyiz degil mi? Gerci ben hep alkolluyum Sizin icin soruyorum [emoji2][emoji2][emoji2] Niteliklerine bir nitelik daha katacak selcuk ustadim Daktir ustat haci nitelikli yatirimci dolarci bonocu ... boyle gidiyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Batman Niteliklerine bir nitelik daha katacak selcuk ustadim Daktir ustat haci nitelikli yatirimci dolarci bonocu ... boyle gidiyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Bide hacettepeli bunu da unutmayalim Ben de 😎😎😎😎
Alıntı: Originally Posted by Batman Niteliklerine bir nitelik daha katacak selcuk ustadim Daktir ustat haci nitelikli yatirimci dolarci bonocu ... boyle gidiyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 17 yil borsaya emek vermiş 2013 de tovbe etmis biri ayrica
Alıntı: Originally Posted by drselcuk 17 yil borsaya emek vermiş 2013 de tovbe etmis biri ayrica Yengemi tovbe ettirdi haci abi?
Sizden tek istegim ben yokken 4-19 ağustos arasi sutbiyigi bu foruma sokmayın.. ok mi gençler?
Alıntı: Originally Posted by Webster Yengemi tovbe ettirdi haci abi? Tiyo bitti.. tiyo verenler bıraktı.. ne gunlerdi be.. borsa tilkisi vardı..sabah verirdi hisseyi hurra dalardık...