Originally Posted by myfinans Dolar ve Ons için son 3 gün[emoji389] Grandturkinvest siz misiniz ustat [emoji16] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by myfinans Dolar ve Ons için son 3 gün💸 Sizde cesaret yok ustad gel grama dalalim diyorum yanasmiyorsunuz
Originally Posted by myfinans Dolar ve Ons için son 3 gün💸 Yarın düşerse dolara girişmi yapsam yoksa😳
Originally Posted by drselcuk Allah razı olsun hepinizden.. dualarım sizinle.. Allah size sağlık afiyet bol kazanç versin Hac da da dua et ustat Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by shangil kardes bu saka yapiyor siz dikketli izledinizmi? diyorki 16 diyenlere falan guvenmeyin dikkat verseniz yazmis 16.05 (05 komik yapiyor)!! yani saka yapiyor https://www.youtube.com/watch?v=7RK18Fpuav0&t=5s Tabiki espri yapıyor Zaten öyle olsa toptan battık demek
Originally Posted by Batman Hac da da dua et ustat Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Simdi hacdan sonra ustad demek gunah olur Haci abi demeliyiz degil mi? Gerci ben hep alkolluyum Sizin icin soruyorum 😃😃😃
Originally Posted by Webster Sizde cesaret yok ustad gel grama dalalim diyorum yanasmiyorsunuz Boşta TL varlığı olursa hemen
Originally Posted by eaw Yarın düşerse dolara girişmi yapsam yoksa[emoji15] Girin olmadi aksam geri cikarsiniz [emoji16] ytd. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Forum Rules
Yer İmleri