Originally Posted by Batman Hac da da dua et ustat Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Simdi hacdan sonra ustad demek gunah olur Haci abi demeliyiz degil mi? Gerci ben hep alkolluyum Sizin icin soruyorum 😃😃😃
Originally Posted by Webster Simdi hacdan sonra ustad demek gunah olur Haci abi demeliyiz degil mi? Gerci ben hep alkolluyum Sizin icin soruyorum [emoji2][emoji2][emoji2] Niteliklerine bir nitelik daha katacak selcuk ustadim Daktir ustat haci nitelikli yatirimci dolarci bonocu ... boyle gidiyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Batman Niteliklerine bir nitelik daha katacak selcuk ustadim Daktir ustat haci nitelikli yatirimci dolarci bonocu ... boyle gidiyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 17 yil borsaya emek vermiş 2013 de tovbe etmis biri ayrica
Originally Posted by Webster Simdi hacdan sonra ustad demek gunah olur Haci abi demeliyiz degil mi? Gerci ben hep alkolluyum Sizin icin soruyorum Tercihim bira üstat buralar cayır cayır yanıyor..plaj sonrası soğukta olgunlaşmış Saaz şerbetçiotu özlü Lager bira lıkır lıkır nasıl da güzel gidiyor
Forum Rules
Yer İmleri