GARAN...7. TL den yerine koydum diyen Bozkurt vardı (Reis eski lakabı)
Ne yaptı acaba onları??
Printable View
GARAN...7. TL den yerine koydum diyen Bozkurt vardı (Reis eski lakabı)
Ne yaptı acaba onları??
eregli pozisyonlarım kar yazmaya devam ediyor.. banka pozisyonlarım zararda.. neyseki banka pozsiyonları fazla değil.. volatilite olması güzel..
geçen hafta belirlediğim krdmd short--eregl long pair trade oldukça karlı oldu.. pozisyon açıldığında 0.47 idi parite.. şu anda 0.4130..izlemeye devam..
akbnk ve garan uzun zamandan sonra yeniden eşitlendi (sadece 1-2 kuruş fark)
akbnk/garan pair trade de aslında dikkat edilen bir parite..benzer karlılık gösteren bankalar.. uzun süre pozisyon taşıyabilenler için yan bir hobi işlemi olarak denenebilir temkinli olmak kaydıyla, bazen ben de denedim..
bir kaç yıl önce iş yatırım tarafından çıkarılan bu ikisi arasında düello varantı bile vardı.. ama şu an nasıldır bakmadım..işlem yaptığımda genelde vadelide yapıyorum bu işlemi..varant sevmiyorum. çok riskli..
Garanti Bankası Yatırımcı İlişkileri Bölüm Başkanı Saygın, bankanın grup 2 kredilerine ortağı BBVA'nın tanımladığı UFRS 9 muhasebe kurallarına göre ihtiyatlı ve muhafazakar yaklaştığını belirtti- Business HT
Business HT internet sitesinde yayınlanan habere göre; Bloomberg'e konuşan Garanti Bankası Yatırımcı İlişkileri Bölüm Başkanı Handan Saygın bankanın yakın izlemedeki krediler olarak bilinen grup 2 kredilerine ilişkin oranlarının ortağı BBVA tarafından tanımlanan UFRS 9 muhasebe kurallarına ihtiyatlı ve muhafazakar yaklaşımı yansıttığını belirtti.
Saygın, bankanın niceliksel olarak değerlendirilen grup 2 kredilerinin neredeyse yüzde 85'inin ödemesi bir gün bile geçmemiş kredilerden oluştuğunu ifade etti. Saygın bu kredilerin grup 2 kredileri içinde bankanın ihtiyatlı yaklaşımı dolayısıyla olduğunu söyledi.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.businessht.com.tr/piyasal...n-aciklama-var
hadi pala bas 2.000 puan ....