Sayfa 765/1223 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon
Arama sonucu : 9779 madde; 6,113 - 6,120 arası.

Konu: Viop 24 muhabbet

GARAN...7. TL den yerine koydum diyen Bozkurt vardı (Reis eski lakabı)
    Ne yaptı acaba onları??

eregli pozisyonlarım kar yazmaya devam ediyor.. banka pozisyonlarım zararda.. neyseki banka pozsiyonları fazla değil.. volatilite olması güzel..

geçen hafta belirlediğim krdmd short--eregl long pair trade oldukça karlı oldu.. pozisyon açıldığında 0.47 idi parite.. şu anda 0.4130..izlemeye devam..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

akbnk ve garan uzun zamandan sonra yeniden eşitlendi (sadece 1-2 kuruş fark)
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    akbnk ve garan uzun zamandan sonra yeniden eşitlendi (sadece 1-2 kuruş fark)
    akbnk/garan pair trade de aslında dikkat edilen bir parite..benzer karlılık gösteren bankalar.. uzun süre pozisyon taşıyabilenler için yan bir hobi işlemi olarak denenebilir temkinli olmak kaydıyla, bazen ben de denedim..

bir kaç yıl önce iş yatırım tarafından çıkarılan bu ikisi arasında düello varantı bile vardı.. ama şu an nasıldır bakmadım..işlem yaptığımda genelde vadelide yapıyorum bu işlemi..varant sevmiyorum. çok riskli..

Garanti Bankası Yatırımcı İlişkileri Bölüm Başkanı Saygın, bankanın grup 2 kredilerine ortağı BBVA'nın tanımladığı UFRS 9 muhasebe kurallarına göre ihtiyatlı ve muhafazakar yaklaştığını belirtti- Business HT

Business HT internet sitesinde yayınlanan habere göre; Bloomberg'e konuşan Garanti Bankası Yatırımcı İlişkileri Bölüm Başkanı Handan Saygın bankanın yakın izlemedeki krediler olarak bilinen grup 2 kredilerine ilişkin oranlarının ortağı BBVA tarafından tanımlanan UFRS 9 muhasebe kurallarına ihtiyatlı ve muhafazakar yaklaşımı yansıttığını belirtti.

Saygın, bankanın niceliksel olarak değerlendirilen grup 2 kredilerinin neredeyse yüzde 85'inin ödemesi bir gün bile geçmemiş kredilerden oluştuğunu ifade etti. Saygın bu kredilerin grup 2 kredileri içinde bankanın ihtiyatlı yaklaşımı dolayısıyla olduğunu söyledi.

Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

http://www.businessht.com.tr/piyasal...n-aciklama-var

6.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    eregli pozisyonlarım kar yazmaya devam ediyor.. banka pozisyonlarım zararda.. neyseki banka pozsiyonları fazla değil.. volatilite olması güzel..

geçen hafta belirlediğim krdmd short--eregl long pair trade oldukça karlı oldu.. pozisyon açıldığında 0.47 idi parite.. şu anda 0.4130..izlemeye devam..
    ben de paır trade yapıyorum zaman zaman... sız hangı hıssede ve neye gore belırlıyorsunuz alıp satacaklarınızı... teknık analız mı temel mı, ıkısı bırden mı...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

7.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Burasi haftaya teper . Longladim Ytd
    Nerde kriz kaoscular istikrar var
    Dusecek diyen abka nerde

hadi pala bas 2.000 puan ....

Sayfa 765/1223 İlkİlk ... 265665715755763764765766767775815865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz