Sayın Kalantor bey :) anladığım kadarı ile siz Sevgili culpable den daha zengin birisiniz ..hatta Sevgili nohut dan bile ...
Takdir ettim :)
Fakat bana en yakın bu Lucky ..Başkara ..Bozkurt .. vssss ..fakirlerdir :kahkah:
Ömürlerinde bi yengeç yememişler :he:
21-09-2023, 23:08
nohut
Alıntı:
Originally Posted by sindoma53
Enflasyon oranında faiz haram mı?
Cevap: Faiz olursa, oran ne olursa olsun helal olmaz. Enflasyon oranında fazlalık faiz değildir.
bu doğru mu ne diyorsunuz
sn.Sindoma NAS yok artık gündemde.
21-09-2023, 23:08
mert45
Alıntı:
Originally Posted by mert45
Sayın Kalantor bey :) anladığım kadarı ile siz Sevgili culpable den daha zengin birisiniz ..hatta Sevgili nohut dan bile ...
Yanee ..privayt dan dolayı :)
21-09-2023, 23:11
nohut
Alıntı:
Originally Posted by mert45
Biz fakirler sizinle aşık atamayız,biz mavi kuyruk karides yiyoruz. :p
21-09-2023, 23:11
nohut
Alıntı:
Originally Posted by nohut
Asık atmak.
Aşık kelimesinin bir diğer anlamı da yarıştır. Birisinin aşık attığını söylediğimizde onun biriyle yarış ve rekabet içerisinde olduğunu ima ederiz. Aşık Atmak Ne Demek? Aşık atmak deyimi meydan okumak, boy ölçüşmek, yarışmak ve rekabet demektir.
21-09-2023, 23:13
mert45
Alıntı:
Originally Posted by nohut
Asık atmak.
Aşık kelimesinin bir diğer anlamı da yarıştır. Birisinin aşık attığını söylediğimizde onun biriyle yarış ve rekabet içerisinde olduğunu ima ederiz. Aşık Atmak Ne Demek? Aşık atmak deyimi meydan okumak, boy ölçüşmek, yarışmak ve rekabet demektir.