Sayfa 764/1001 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,105 - 6,112 arası.

Konu: Viop LIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Sebep SP500...
    Ha..ben hisseme bakarım, diyene saygım var.Bize ne elin adamından

Global KURBAN istiyor...LEHMAN KARDEŞİ feda ettik..şimdi ne istiyor?

2. Enflasyon oranında faiz haram mı?
    Cevap: Faiz olursa, oran ne olursa olsun helal olmaz. Enflasyon oranında fazlalık faiz değildir.

bu doğru mu ne diyorsunuz
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

3.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    büyük şirketler endeksten çıkmış küçük şirketler endekse girmiş...
    TUSİAD'ı bitirecekler, Müstakil Sanayicler ilerleyecek. Yerel seçimlerden sonra tüm kaynaklar bize yönlendirilecek, seçimlere kadar idare edeceğiz dendi. 2+1 vatandaşa yeter diye de ekledi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Dünyada genelde kırmızılık var.

Böyle bi günde de kırmızıdan kaybetmek nedir ya

Palacimmmmm bunu yazdım hanene ...sonra oohh mertcim ..şaka yaptım ..gelll ..olmasın bak
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    ağaçolurçiçekaçardalverirarıolurpetekyaparbalverir gardaşbalverirekinolurmevsimgelirbelverirsiyahsaçl arbirağlarmıştelveriryağmuryağarovalaraselverirsul arakarırmaklarayolverirgardaşyolverirrüzgareseryap raklarayelverirsiyahsaçlaryüzağlarmıştelveriramacı mızınucunadavarmışkenbaşkaaşklarseninneyine....... obaşkaşarkılanbandırbandırayebenio...

P A Ç A L Y A P M A K Y A S A K T I R ! F A R I N I S Ö N D Ü R ! A Z A M İ H I Z S I N I R I 20 km !
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

6. Kendini garantiye alan ve kaderin gazabından koruyacağını düşündüğün şeyler genelde günah.

Sisteme teslim olman isteniyor.

İyice araştırılsa kendi adına hedge'li pozisyon almak da günah olması gerekir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. Sayın Kalantor bey anladığım kadarı ile siz Sevgili culpable den daha zengin birisiniz ..hatta Sevgili nohut dan bile ...

Takdir ettim
    Hayat hoş gerisi boş

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Enflasyon oranında faiz haram mı?
    Cevap: Faiz olursa, oran ne olursa olsun helal olmaz. Enflasyon oranında fazlalık faiz değildir.

bu doğru mu ne diyorsunuz

Bence değil, zaten tek haram olan şeyde faiz değil, ama nasıl gıda işinde kötü çocuk ilan ettikleri şekerse, din işlerindeki kötü çocukta faiz... yoksa diğer yenilen tüm naneler hep kitaplarına uygun yada uydurduklarını sanıyorlar...

Ayrıca faiz konusunda herkes direkt haram demiyor, ekonomi bilenler, enflasyonun farkında olanlar bankaların verdiği makul faiz oranları için haram demiyor...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Sayfa 764/1001 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •