Enflasyon oranında faiz haram mı?
Cevap: Faiz olursa, oran ne olursa olsun helal olmaz. Enflasyon oranında fazlalık faiz değildir.
bu doğru mu ne diyorsunuz
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
ağaçolurçiçekaçardalverirarıolurpetekyaparbalverir gardaşbalverirekinolurmevsimgelirbelverirsiyahsaçl arbirağlarmıştelveriryağmuryağarovalaraselverirsul arakarırmaklarayolverirgardaşyolverirrüzgareseryap raklarayelverirsiyahsaçlaryüzağlarmıştelveriramacı mızınucunadavarmışkenbaşkaaşklarseninneyine....... obaşkaşarkılanbandırbandırayebenio...
P A Ç A L Y A P M A K Y A S A K T I R ! F A R I N I S Ö N D Ü R ! A Z A M İ H I Z S I N I R I 20 km !
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Kendini garantiye alan ve kaderin gazabından koruyacağını düşündüğün şeyler genelde günah.
Sisteme teslim olman isteniyor.
İyice araştırılsa kendi adına hedge'li pozisyon almak da günah olması gerekir.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Sayın Kalantor beyanladığım kadarı ile siz Sevgili culpable den daha zengin birisiniz ..hatta Sevgili nohut dan bile ...
Takdir ettim![]()
Hayat hoş gerisi boş
Bence değil, zaten tek haram olan şeyde faiz değil, ama nasıl gıda işinde kötü çocuk ilan ettikleri şekerse, din işlerindeki kötü çocukta faiz... yoksa diğer yenilen tüm naneler hep kitaplarına uygun yada uydurduklarını sanıyorlar...
Ayrıca faiz konusunda herkes direkt haram demiyor, ekonomi bilenler, enflasyonun farkında olanlar bankaların verdiği makul faiz oranları için haram demiyor...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri