Better, çaysız olmaz..... :)
Çay içmeye devam..
İnşallah 2025 de de çay içiyor oluruz, olacağız.
Printable View
İyi günlerde kazasız belasız gezmek nasip olsun aras.
Ne güzel muradınıza ermişsiniz.
Bize de nasip olur inşallah.
Bende richardbozkurt gibi uzun vadede oldukça iyi olacağını düşünüyorum.
O nedenle çaya devam. :wave:
2. çeyrek bilanço, sunjunior, yeni açılacak trafo fabrikası, yenilenebilir enerji furyası, almanya da yatırım.....
Bunları beklemek istiyorum.
Hayırlısı......
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim,söylediğiniz gibi,bencede uzun sürede beklentilerle dolu hisemmizde, bekleyenler daha çok kazanacak,inşallah da kazanır,benim yılardır edindiğim tecrübeye göre bir yerde kazndığının bir miktarını çıkarmak lazım,daha sonra portföyünü artırmak için daha çok mücadele ediyor,ve birikim yapıyorsun.hepinize saygı sevgiler.
Bazı arkadaşlar soruyor. Şu an taban değil. İsteyen istediği kadar satabiliyor. TL bazlı zirvesinde sayılır. Yani zararda olan kimse yok, %10-20-50, 3 kat 5 kat karda olan birçok kişi var. İsterseniz karlarınızı realize edebilirsiniz. Pozisyonunuzu kapatabilirsiniz.
Tavan oldumu , millet pesine onlarca takla atiyor , ama dustumu kimse alima gelmiyor
:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:
Sonra KY hakkini niye kimse korumuyor .. KY basacan tokati , basacan tekmeyi , acimiyacan
KAP
Şirketimizin
%60 bağlı ortaklığı Peak PV Solar Teknolojileri A.Ş., grup firmamız GİRİŞİM
ELEKTRİK SANAYİ TAAHHÜT VE TİC. A.Ş.’nin yapımını üstlendiği ‘’MERİNOS HALI
ÖZTÜKETİM ÇATI GÜNEŞ ENERJİSİ SANTRALİ PROJESİ’’ işinin güneş paneli (550 Watt
Mono Bifacial Güneş Paneli) kısmının üretimi gerçekleştirecektir.
Üretimi
gerçekleştirilecek kısmın bedeli toplam 19.140.000, -USD’dir. (Ondokuzmilyonyüzkırkbin,
Amerikan Doları) (Güncel baz USD/TL kuru ile bedel 515.823.000, -TL)