Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Sadicim tcd nasil kapatti Tcd eksi yazar mı bugün? Sent from my iPhone using Tapatalk
Alıntı: Originally Posted by Webster Sadicim tcd nasil kapatti 0.08 üstat, malesef yükselişe pozisyon açmışlardır diye düşünüyorum, eksi gelecek sanırım
Alıntı: Originally Posted by Webster Sadicim tcd nasil kapatti Endekse Paralel kapattı üstadım 0.08% :)
Alıntı: Originally Posted by burak1987 Tcd eksi yazar mı bugün? Sent from my iPhone using Tapatalk Yazmaz diye dusunuyorum ve enaz arti 0.50 diyorum...
Alıntı: Originally Posted by YapraksızYonca 0.08 üstat, malesef yükselişe pozisyon açmışlardır diye düşünüyorum, eksi gelecek sanırım Yukselise pozu bilmem ama dolarin dususune acmis olabilirler
Alıntı: Originally Posted by 10lukhisse Risk yoksa mevduat, Mevduat x2 ise mecbur risk olacak. Alıntı: Originally Posted by traderpanda mevduat harici risksiz getiri diye bir olay mevcut değil risk seviyenizi belirlemeniz gerekiyor. Alıntı: Originally Posted by mrfatih üstadlar daha iyi bilir ama ZPC-TPF-EIB-EIC-OSD-YAC-IBB gibi fonlar popüler Satisi t+2.3 olanlari sevmiyorum eib ve eic kendini duzeltirse full girerim .osd ve tpf iyiymis takibe aldim .
Alıntı: Originally Posted by supremegod Yeni fiyatımız: 0,060866 mk 57 civarı bu fiyata göre
Alıntı: Originally Posted by sevinen mk 57 civarı bu fiyata göre Teşekkürler sevinen üstad.