Originally Posted by Webster Sadicim tcd nasil kapatti Tcd eksi yazar mı bugün? Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by Webster Sadicim tcd nasil kapatti 0.08 üstat, malesef yükselişe pozisyon açmışlardır diye düşünüyorum, eksi gelecek sanırım
Originally Posted by Webster Sadicim tcd nasil kapatti Endekse Paralel kapattı üstadım 0.08%
Originally Posted by burak1987 Tcd eksi yazar mı bugün? Sent from my iPhone using Tapatalk Yazmaz diye dusunuyorum ve enaz arti 0.50 diyorum...
Originally Posted by YapraksızYonca 0.08 üstat, malesef yükselişe pozisyon açmışlardır diye düşünüyorum, eksi gelecek sanırım Yukselise pozu bilmem ama dolarin dususune acmis olabilirler
Originally Posted by 10lukhisse Risk yoksa mevduat, Mevduat x2 ise mecbur risk olacak. Originally Posted by traderpanda mevduat harici risksiz getiri diye bir olay mevcut değil risk seviyenizi belirlemeniz gerekiyor. Originally Posted by mrfatih üstadlar daha iyi bilir ama ZPC-TPF-EIB-EIC-OSD-YAC-IBB gibi fonlar popüler Satisi t+2.3 olanlari sevmiyorum eib ve eic kendini duzeltirse full girerim .osd ve tpf iyiymis takibe aldim .
Originally Posted by supremegod Yeni fiyatımız: 0,060866 mk 57 civarı bu fiyata göre
Originally Posted by sevinen mk 57 civarı bu fiyata göre Teşekkürler sevinen üstad.
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Forum Rules
Yer İmleri