ben mesela..
vergimi veriyorum.
yola kaldırım döşeniyor.. onun parasınıda veriyorum.
vs vs.
yani istiyorlar :he:
Printable View
ben mesela..
vergimi veriyorum.
yola kaldırım döşeniyor.. onun parasınıda veriyorum.
vs vs.
yani istiyorlar :he:
Milliyetçilik vergini vermek ise; özde milliyetçilik verdiğin verginin hesabını sormaktır...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burada konunun çıkış noktası alım satım esnasında daha az vergi vermek için evin değerinin gerçekten daha az gösterilmesi.
emlakçının tüm vergiyi anlaşarak alıcıya yıkması ama neticede verginin tamamının gerçek değeri üzerinden ödenmesi farklı bir mevzu.
bu arada istanbul konusuna değinmişsiniz: istanbul un şu anki hali ne yazık ki içler acısı. ancak diğer yerlerde sizin örneğinizde de olduğu gibi memnun edici durumlar elbette olabilir. esasen hem istanbul için hem de ülkemiz için en ideali anadolu da yaşanabilir güzel ve insanı merkeze alan yerleşim yerlerinin çoğalması. bu istanbul a olan baskıyı azaltacak ve dengeli bir ülke ortaya çıkartarak sürdürülebilir gelişmeyi temin edecektir.
Bu projenin kendisi değil yeri önemli. Yoksa ben size benzer görsel efektli sürüsüne proje örneği veririm. Neyse masal güzel devam bende size masal değil gerçek vaka anlatayım.Yakın arkadaşım bayan geçen sene Halkalı konutlarındaki dairesini satılığa çıkardı, 380 dedi nuh dedi peygamber demedi en son 350 verdiler o 400 `e çıkardı. Gel gelelim aradan bir yıl geçti şimdi ihtiyaç hasıl oldu , 3 ay önce satışa koydu ne arayan ne soran var diye yakınıyordu bir hafta önce mesaj çekmiş beton fiyatları çok düşmüş en son 348 bin veren var satayım mı diye sormuş. Aslında sizi örnek verecektim ama sonra masala gerek yok sat gitsin dedim. Bugün aradı yarın tapuya gideceklermiş aradan geçen bir sene sonra 1 sene önce teklif edilen fiyata SEVE SEVE yada SEVE SEVE vermek zorunda kalıyor. Neyse siz siz olun sakın ama sakın betonunuzu satmayın , 830 bin veren olursa 1 milyon isteyin durduğu yerde prim yapsın çocuklarınıza güzel masal olur.
böyle bir durumda kaç ağaoğlu "rant" gelirinden mahrum kalacak biliyor musunuz? Neden mağdur olsun o insanlar. Yazık değil mi?
😂😂
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu aşağıdaki görüntüye izin veren bir zihniyet ve halk olduğu sürece inşaatçılar yolunu bulur. burası kartal. buradan ev alsan ne olacak. kümes topluluğu resmen. temennim bu görüntüye yeni nesillerin prim vermemesi. umarım gerçekleşir bu.
http://media.dunyabulteni.net/haber/...eton-tarla.jpg
bahçelievler..istanbul.
ismi "bahçeli" içeriyor ... ama ben bahçeler, parklar, yeşil alanlar göremiyorum. beton yığını. kümes topluluğu.. şu haliyle hiç bir albenisi yok. yeni baştan yapılmalı. yoğunluk azaltılarak. bu yola istanbul genelinde mutlaka başvurulmak zorunda kalınacak. belli bir meblağ hak sahiplerine verilecek ve göç teşvik edilecek. "ama ama aama bu imkansız, bik bik bik" filan diyenler olacaktır. onlar hep rantın sesi oldular. ama gerçeklik kendini dayatır. bu görüntüler sürdürülebilir değil.
http://www.mimdap.org/wp-content/upl...8/02/yas01.jpg