pasta var mı? alış satışlar birbirini dengeliyor gibi. bekleyen lot miktarlarını verebilecek olan var mı
Printable View
pasta var mı? alış satışlar birbirini dengeliyor gibi. bekleyen lot miktarlarını verebilecek olan var mı
alista bekleyen lot sayisi daha fazla= 3.69'da 8bin lot, 3.68'te 6bin, 3.65'te de 17bin lot var bekleyen. Satis kademeleri biraz daha bos alima gore 3.74'te 10bin lot satis var, 3.75'te 6bin, 3.76'da 5bin lot var.
3.70'ten biraz destek attim 14bin lot kadar :) daha asagi 3.60 altina giderse biraz daha almayi planliyorum.
Bazı kurumlar dgklb sınırlı pozıtıf denmıs yahu kağıt 4,76 dan beri sınırsız dusuyor pyasayada bahanesi olmus akıl alır gibi değil ne bu baskı yazık gunah
Merkel gümrük birliği için olumsuz konuştu.dogtas bildiğiniz gibi Avrupa ülkelerine mobilya ihraç ediyor ve iyi bir kazancı var.ben bu açıklamaların kağıdı baskı altına aldığını ve satışların yabancılardan kaynaklandığını düşünüyorum.
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Satışların %10 u ihracat.Yıl sonu hedefi de %15. Avrupa'da 3 şirket var. Merkel wolsvoganin en fazla ihrac edilen 3. Ülke Tr olduğunu da biliyordur herhalde.
Bugün gedik 230 bin daha sattı. Tek bi alıcı da Yok. Hemen hemen son 3 ayda aldığını verdi. Ama takasta hala 1 milyon var. Hepsini satacam derse alacak olanlar acele etmesin 3.1 Larda bi desteği var. Ama görüntü çok bozuldu, trendin dışına çıktı.
Böyle bi rezillik hangi kağıtta var 4,76 dan çok kısa sürede 3,70 lere düştü 1 liradan fazla değer kaybetti bilanco iyi kurum raporları sınırlı pozitif gel görki hergün sınırsız düşüyor hemde öyle böyle değil en az % 5 lanet olsun nasıl kurtarcaz kendımızı bu kagıttan
2016 yıl sonu verilerine göre "Ülke gruplarına göre ihracatta aralık ayında ilk sırada yüzde 45,5 pay ve 5 milyar 619 milyon dolar ile Avrupa Birliği, ikinci sırada yüzde 21,1 pay ve 2 milyar 599 milyon dolar ile Orta Doğu ülkeleri yer aldı. Bunları yüzde 8,5 pay ile Afrika ve yüzde 6,6 pay ile Bağımsız Devletler Topluluğu ülkeleri izledi".
Merkel seçim öncesi demokratlarin ve milliyetçi grupların da oyunu almak için oynuyor olabilir.ama karşılıklı restlesmeler devam ederse bu piyasalar için özellikle bizim için iyi olmayacağı ongorusundeyim.
Ben kangren olmadan kestim çıktım.(-%10) daha güvenli bir limana demir attım.
Acaba Ualkya bu konuda ne dusunuyor eskı yatas analızlerı olan arkadasımız bu kağıt yatasdan kötüki düşüyor yatas dusmuyor dgklb hep dusuyor
Moralim cok bozuk bu kağıt beni sinir stres etti
3.70 destek oldu gibi. yarın duruma bakalım. merkel çok bağlamadı hisseyi. borsanın genel havasına da bakalım. bozma moralini. ben de sinir oldum ama geçte olsa sattım gitti. ben 4.40 aldım 4.76 çıktı satmadım be 3.90 dan hepsini gönderdim. sinir stres bende olmalı. 4 aydır borsadayım ve tüm karımı bu hisse aldı götürdü.
Endeks 103.000 ini görecek. O zaman bizim kağıt 3.10 lara gelir. ALLAH sonumuzu hayretsin. Zararımız çok bakalım ne olacak.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadaşım öncelikle sakin ol derim aynı şekilde ben de yüklü bir şekilde pozisyondayım hatta bugün 3,65 ortalama ile biraz daha aldım...şirkete güvenim tam sorun görmüyorum düşerse biraz daha alırım...
Tahtada şu an gedik kıyım yapıyor 2,5 milyon malı 800 bine düştü 4,30 lardan başladığı satışı sürüyor...şirketin hikayesi belli ve düşerken almak kazandırır düşüncesindeyim...eylül ayı ile birlikte 3.çeyrek fiyatlaması başlar ve taşlar yerine oturur...gedik'in gücü zayıflıyor sabırlı olun...
Borsada hisseyi çıkarken satacaksın düşerken kademeli alım yapacaksın ancak 3,10 fiyatlaması yapanlar işi biraz abartmış...
Gedik 2,50-4 arası devamlı aldı ve hisseyi taşıdı maliyeti 3,50'den aşağı olamaz bu rakamı baz alıyorum hadi olsun 3,40....
bugün iyi direndi bence. yarın önemli. düşüş devam ederse bulaşmam ama ışık görürsem alacağım var bu kağıttan. 3.65 den alım yaparsam eski sattıklarıma biraz ekleyerek 4.40 dan 4 e çekmiş oluyorum. aklımda hep şu soru var ama bu kağıt çok fazla primli
3.1 neden abartı yarın 200 bin daha satsa bi devre daha gelir. Hisse hala 4.4 lerde zannediliyor sanırım Bugün 3.7 den kapattığını unutuyorsunuz
Öğlen ki mesajımda satış 100 bendeyken bi 150 bin daha satıp son 3 ayda aldıklarını verip bitirir diye tahmin ettiğimi söyledim, nitekim 230 bin satış oldu gün sonunda. Her gediki mal aynı kişi değil, bnimde Hesabım gedikte😊. Ama devam ederse şahsen ben 3.1 beklerim, tabi herkesin hesabı kendine
Sevgili lokasyon, yataş'la mukayese etmeyelim, ayıp olur Yavuz Altop'a.
Endek 109 ken , bu kağıt 3,70 e alınırdı. Ancak o kadar temeli sağlam , gekeceği olan kağıtlarda düzeltme yaptı ki, onlardan almak daha sağlıklı olabilir. 3,84, ü 3,80 e çekebildim altını ciddi zarar yazıyorum.Tüm yakınlarıma aldırdığım, THYAO yu, bu kağıt için dün sattım,(çok üzüldüm) maliyet düşürmek için.Riski dağıtmak yerine , topladım.Ancak daha da düşüş bekliyorum. Bu bilançoya göre köpük olmuş. Bir de kdv, ötv, almanya dertleri var.Anlizler önceki yazılarımda var.Zarar kesler iyi yapmışlar.Bist 100 ün bu düzeltmesine bu kadar sert tepki vermesini beklemiyordum.Artık satmamam lazım, 3, 20 lere gelirse ki, maliyeti 3,60 lara çekebilirim. ,3,10 da da stoploss koyup daha da beklemem.Bu kağıttan ciddi zarar yazarım.
Hayırlısı olsun
beklenti ne idi neler oldu. gediğin kalan lot ortalamasını görebiliyor muyuz. var mı öyle bişey
Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
Özet Bilgi
Olağandışı fiyat ve miktar hareketi hak.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Borsa İstanbul A.Ş.'nin 16.08.2017 tarih ve BİAŞ-4-7667 sayılı Olağandışı fiyat ve miktar hareketi hakkındaki yazısına istinaden açıklamamız aşağıdadır.
Şirketimizin payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin "Olağandışı fiyat ve miktar hareketleri " başlıklı 8. maddesine istinaden kamuya açıklanmamış yeni bir özel durumu bulunmamaktadır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Endeks çok zayıf ve net bir satıcı geldi mi yumak gibi satışlar hızlanıyor. Malum gündem çok olumsuz. Bu nedenle sığ kağıtlar aniden 30-40 birim aşağı gelebiliyor.
Düşünün 2 gün önce 2,86 dan 2500 lot tukaş sattım dün 2,62 den 3000 lot yerine koydum. Bugün 2,66 iken hızlıca 2,55-2,47 ve 2,35 gördüm. Yani dgklb de böyle bir tahta. Yani karda iken bir anda 800 TL zarar yazabiliyorsunuz hem de cüzzi bir miktara. Endekste şoklama oldu mu dgklb zaten üstten çok mal yemiş hızlıca 3,4 kaçınılmaz olur. Boşta olanlar için güzel fırsat verebilir.
3.60 al 3.70 küsürlerden sat yapılabilirdi. fakat fazla lotu satmakta sıkıntı bu kağıtta
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +323 olurken, ortalama tahmin +307 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 32 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +950 puan olurken, en düşük beklenti +288 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 29'u pozitif, 3'ü negatif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
Açılışta gel gel sonra ver ver..
Bu hisse 3,30-3,90 arasını soluksuz geçmişti.tekrar 3,30 a değerse girerim.
bu hareketleri 1.65 .2.10 arasındaki hareketlere benzetiyorum ya ne hikmetse ordan kurtulduk sattık sonra mühtiş çıkış başladı elinde sonunda defter değerine gidedecek beklemekte fayda var diye düşünüyorum