http://www.finansgundem.com/haber/bo...isiyor/1237246
http://www.borsagundem.com/haber/viz...arkasi/1237233
Printable View
Vatan, millet , sakarya edebiyatı yapanlar uzun da olanlar.:))
Teorik eşleşmeler başladı.
Kimi tabana göndermiş tahta sahibi ayarlasın diyor belki.
GOODY %20 ekside idi, %10 eksiye yükseldi.
sağlam para ve sinir lazım...bugün
millet longluyor...pala satıyor...
palacım uzlaşmaya kadar bekle satmak için. pls:)
Az eksi oldu la iyi :D :D
124400 e yine gelirse biraz tepebilir........ytd
THYAO %11,1 eksi
8,25 fiyat
sonuçta tepkiye oynama işi yaş bu piyasada, vob 130 bini aşamadı en ufak olumsuz haberde düşüş sert denebilecek kıvamda oluyor, bu durum düşüş trendinde olduğumuzun göstergelerinden biridir, artık shortlarla arkaya yaslan modunda olmak güzel, ama kimseye tavsiye değildir.
Dolartl öldû artik eheh. Hic gardini indirmeye gelmiyor bu memlekette anasini satiym
bu nasıl indirme böyle...
124000 düşük şu ana kadar
ters minare formasyonu pardon ters at başı...düzünün resmini koyanlar ortada yok...verdiler gazı kayıplara karıştılar...
neydi o 2 tabancam sayısız mermim var mıydı? hahahaha...
BİST 100 Güne %3.66 düşüş ile başladı.
100324 açtı,100098 de boşluk var,altına gelirse 98000de de boşluk var
Spot 3800 gap cok saglam.
Dun 300 500 diyenler vardi 4 -5 bin dedik.
Altini çizeyim yumusama olmazsa ekonomik yaptirima döner bu is. Vob da 90 binlere geliriz. Ytd
Vize yasagi olagaustu bir olumsuzluk..yumusama olursa sert teper yoksa ekonomik yaptirim kacinilmaz.
Ozur dilerim putin
..hatirlioruz. faydali olmustu. Dile gitsin . Don kabuguna. Boguluyorsun sen oralarda
ıcbc bankası hala taş gibi
Sabah yazdım 3.7 lerde dolar kalırsa en az %4,5 eksi diye. dolar 3.69 da banka endeksi -% 4,39 eksi U 30 3,5 eksi. Siz kısa donla gezerken ben bu işle ilgileniyordum . (Sözüm ,bana aklı sıra hakaret edenlere)
100 bin durdu bakalım indireceklermi iner ise 3-5 bin puan daha yer gibime geliyor ytd.
Tüik: Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi ağustos'ta aylık -%0,1(beklenti 0.5+)
hacimsiz satışlar panik satışları thy 30 kademe kalktı. milletin elindekileri ucuz ucuz alıyorlar. ytd.
120 binden önce tepkiye oynamam yani satanın acıması yok bence,
almak için sattığını sanmıyorum, ama kimseye tavsiye değildir.
Yüklen yüklen servetim milletime feda olsun. Alçaklara inat yüklen
öyle bir piyasaki yorum yapmak bile tehlikeli her şey her an olabiliyor neyse ben kaçar saygılar
normalde hiç böyle rüyalar görmem,dün gece rüya içinde de uyuyorum,savaş uçakları gürültüsü,füze bomba sesleri ile uyanıyorum,savaş çıktı sanıyorum önce,halkında katıldığı darbe gibi birşey olmuş..askerle birlikte bilmem ne gençlik hareketiymiş sözde sokaklarda bayraklarla vs yürüyordu bir sürü insan..15 dk sonra yönetim nakavt..ama kimse askerle veya bir başkasıyla çatışmıyor,istenen birşey miş gibi..bi yandan da telefondan vobtaki long alış emirleri sabaha kalmadan iptal etmek istiyorum..
Burdan doner, surdan doner pehh
trump aciklama filan yapacak insallah
haydi vob tabanamı yoksa :)
evet 99 bin tabelada yanmıştır.benden bukadar yeter.tüm pozlarımı kapatmış bulunuyorum bundan sonrasını zigzag kardeşimin olsun.
y.t.d
Faydali olmAk istiyorsaniz sortlayin, net :)
Bist 100 :-%4.56, tabanlar çoğalıyor...
Nuri Sevgen 100 bin altına iner ise 97500 görür demişti.
X030 USD bazlı 200 günlüğün altına indi 33000 civarında
Bu satışın nedeni ABD nin vize yasağı değil Bizim aldığımız vize kararından kaynaklanıyor..
vadeli kaçta olduğunu karıştırdımm..
******** 1000 er biner düşünce..