Sayfa 380/1006 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: Vob 24

acilsi bolingerciler yapti günlük alt banda kadar emir yollamislar bende yolladiydim ama gerceklesmedi
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

2.  Alıntı Originally Posted by KAHRAMAN Yazıyı Oku
    Teknik açıdan bir şey diyemem, gap kapanır mı kapanmaz mı bilmem, saat 10'a kadar bu fiyatlarda kalırsa hiç affetmem şortlarım. Hatta şu tahmini de yapayım saat 9.35'te dolartl 3.67'lerde olacak. Saat 11 de kapalıçarşı piyasası ve döviz bürolarında bu ani çıkışa karşı kar realizasyonu gelecektir. Lütfen benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmayınız, yazdıklarım sadece tahmindir, asla yatırım tavsiyesi değildir, olamaz.
    Ben demiştim,

3.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    erdoğan dosssttttt = ypgye ağır silah sevkiyatı...

erdoğan kardişşşşş= fetöye koruma kollama...

erdoğan kankiiiiii= korumalarına,bakanına,bankasının mudürüne tutuklama kararı...

boşversenize adamlar defterden silmişler bizi...
    Merkel daha mert, açık açık istemiyoruz diyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by eyuplu Yazıyı Oku
    şimdi long zamanı beyler.. Kapatın tüm shortları yüklen taktik maktik yok bam bam bam
    Tamam ben tüm kısaları kapattım. Uzun yaptım. Önce vatan. Ama sende uzunları bu arada kapatıp çakallık yapma olurmu kardeş.

5. 4100 gap gorunuyor bende yanlis mi bakiyorum

toparlamassa ki suan zor 120 altta bekliyor...ama fazla abartildigi düşüncesindeyim halen haftaya kalmaz acilir vize basvurulari

ben bir gidiyim geliyim kapida sorun var mi? bakiyim
    yatirim tavsiyesi değildir... sadece tekniksel olarak paylasimdir,hayal urunudur diyebiliriz..hayelsiz yasanmiyor Allahim hayellerimizi ve umitlerimiz kaybettirmesin....amin....

7. açılışta çok fazla düşüş oldu sayılmaz

şimdi yedire yedire basabilirler rahat rahat, ama kimseye tavsiye değildir.

Sayfa 380/1006 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480880 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •