Eyvallah başkan. Tango bilançosu tamam. Sırada Cash var.. Bu senéde spenc senesi olsun. Hadi inşaallah. Emeklilik alt yapısı için duvarlar örüldü. Ytd.
Printable View
Aslında hiç birşey yapmadan 2013 den beri bir trendte gidiyorum. Saçma sapan alışlar yaptığım önceki yıllarda eger duzeltmelerde becerebilseydim alislarimi ya da bilseydim daha iyi seviyelerde olacağım kesin. Tabi kısmet sorun yok. Bu ikili beni ihya etti bu kadar zamanda. Diğerlerine kötü demiyorum onlarda kendi sürecini yaşıyor bunlar surunurken onlar iyiydi. Ytd.
zaten uzun vadecilik ilk gün başlayıp öyle devam etmiyor bilirsin. aylar yıllar içinde de şekil veriyorsun kendine,portföyüne... alım zamanlarını öğreniyorsun. şirketleri derinlemesine öğreniyorsun. bazen hatalı yerde durduğunu farkediyorsun. bazen şans eseri gittiğini sonradan anlıyorsun. Ama en sonunda doğru şirketleri bulduktan sonra hiç bir şey yapmadan taksimetrenin çalışması iyi bir şey.
belki de bundan sonrası daha da verimli olacak. Kâr topu haline geleceksin spenc hocam
Tebrikler
Bizimkine gelince bu hafta zayıflık başladı özellikle hacimde ve takaslarda eğer bilanço iyi ise önümüzdeki hafta artık bi güzellik yapmalı diye düşünüyorum gerçi bu piyasada yıkılmayan pek kalmadı ama yine de bilanço dan sonra baba düzeltme beklerim
Teşekkürler freedım hc.
Kartopu konusundayim artık, pek bişey yapmakta istemiyorum, bundan sonrası için temettü ve düzeltme odaklı olurum. Geçen yorumlamistim 30-40 yıl emeklilik için çalışan bir toplumun ya da bir ev için 10 yıl kredi çeken birisi için. En az 5 yıl hisse yatirimciligi çok uzun bir süreç olmasa gerek. Ki 6 yıl oldu benim. Eee döviz bazlı paran ne oldu diyenler oldu. Ama söyledé bir durum var 3-4 yıl önce 120 bin dolar olan evin vs şimdilerde 40-50 bin dolar etmiyor. Bu yüzden erimeyen birsey yok böyle bakınca aldığın maaşa kadar. Ytd.
kompozit ve inşaat güçlendirme işinde "1 tane daha Kordsa" ortaya çıkarma hedefleri bence önemli bir hedef. Bu hedefte uzun yıllara ihtiyacımız olduğu kesin.
Toplam içinde inşaat güçlendirme ve kompozit payını çeyrek bazında, yıl bazında takip etmemiz gerekiyor. Umarım faaliyet raporlarında bu durum detaylandırılır. Eğer bunu göremezsem şirkete ulaşıp buna ihtiyaç olduğunu bildireceğim.
Bu hafta d*****n kuyruğu kopar artık bilançoya az kaldı
Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
Cumhuriyetimizin 95. Yılı Kutlu olsun.
10.34 ile tekrar aranızdayım. bilanço bizi dibe mi vurur şahlandırır mı görelim. açıklanma tarihi ile ilgili bilgi var mıdır?
9 kasım son tarihönümüzdeki hafta gelir
bugün düşeni topluyor görüntüsü var ama görüntü sadece buna belli olmaz son 5 dak yüzde 5 basma özelliği olan bi hissedeyiz
Küçük yatırımcı daha iyi fırsatlar var diyerek satıyor. Bilanço sonrası düzeltme bekliyordum ancak bu ihtimal giderek azalıyor bana göre. Yine de belli olmaz tabi babalar satıyorum derse bütün tahminler çöp olur. Ancak bu ortamda güvenli liman durumunu korudu. Ne diyelim umarım mahçup etmez.
valla umarım iyi hareket yapar bilanço ile. malum iyi bekleniyor. zaten uzun girdim sıkıntı yok. buralar artık yeni dipler heralde. Sn Asap daha bilir ama. bekleriz sıkıntı yok.
10,60 altı kaldıkça nurtopu gibi OBO muz var inş 10,20 kırılıp çalışmaz
kapanmadan 60 üzerine atar gibi ama dengesiz hisse belli olmaz.
iyi mal topladı gibi inş bozar oboyu
hoşbulduk. artık kalıcı girdim spenc. bakalım neler göreceğiz.
Bilanço Pazartesi gelir muhtemelen. 5 Kasım
Dinlenmesi yataya bağlaması iyi oldu. Bilanço sonrasını merak ediyorum. Dolar yukarı giderken gösterdiği tepkiyi inerken aynı yönde karşılamadı. Faaliyetleri daha çok önemseniyor.
Tabii ki bunu son çeyrek bilançosuna verilen tepkide daha net görürüz.
bugün aylık usd bazlı kapanış hayalim vardı bakalım napacak
helal pala olacak inş bu iş
Keyifler yerinde umarım. Ytd
Haber mi var çok sert hareket
Mi MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tango ve Cash in. Sanırım Cash sirasindayim suan. Ytd
Gönülden geçen çift hanelerden tek hanelere düşmesin artık. Ytd.
az kaldı bakalım bilançoya
Seni satip uluse alan kafama sicam. Biri 50 kademe cikti, digeri 50 kademe dustu.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.