Sayfa 381/809 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1.  Alıntı Originally Posted by poem Yazıyı Oku
    Soda hariç
    Eyvallah başkan. Tango bilançosu tamam. Sırada Cash var.. Bu senéde spenc senesi olsun. Hadi inşaallah. Emeklilik alt yapısı için duvarlar örüldü. Ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Eyvallah başkan. Tango bilançosu tamam. Sırada Cash var.. Bu senéde spenc senesi olsun. Hadi inşaallah. Emeklilik alt yapısı için duvarlar örüldü. Ytd.
    Masallah spenc hocam. Bu sene iyi biterse bu ortamda büyük başarı

3.  Alıntı Originally Posted by poem Yazıyı Oku
    Masallah spenc hocam. Bu sene iyi biterse bu ortamda büyük başarı
    Aslında hiç birşey yapmadan 2013 den beri bir trendte gidiyorum. Saçma sapan alışlar yaptığım önceki yıllarda eger duzeltmelerde becerebilseydim alislarimi ya da bilseydim daha iyi seviyelerde olacağım kesin. Tabi kısmet sorun yok. Bu ikili beni ihya etti bu kadar zamanda. Diğerlerine kötü demiyorum onlarda kendi sürecini yaşıyor bunlar surunurken onlar iyiydi. Ytd.

4.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Aslında hiç birşey yapmadan 2013 den beri bir trendte gidiyorum. Saçma sapan alışlar yaptığım önceki yıllarda eger duzeltmelerde becerebilseydim alislarimi ya da bilseydim daha iyi seviyelerde olacağım kesin.
    zaten uzun vadecilik ilk gün başlayıp öyle devam etmiyor bilirsin. aylar yıllar içinde de şekil veriyorsun kendine,portföyüne... alım zamanlarını öğreniyorsun. şirketleri derinlemesine öğreniyorsun. bazen hatalı yerde durduğunu farkediyorsun. bazen şans eseri gittiğini sonradan anlıyorsun. Ama en sonunda doğru şirketleri bulduktan sonra hiç bir şey yapmadan taksimetrenin çalışması iyi bir şey.

belki de bundan sonrası daha da verimli olacak. Kâr topu haline geleceksin spenc hocam

5. Tebrikler
    Bizimkine gelince bu hafta zayıflık başladı özellikle hacimde ve takaslarda eğer bilanço iyi ise önümüzdeki hafta artık bi güzellik yapmalı diye düşünüyorum gerçi bu piyasada yıkılmayan pek kalmadı ama yine de bilanço dan sonra baba düzeltme beklerim

6.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Tebrikler
    Bizimkine gelince bu hafta zayıflık başladı özellikle hacimde ve takaslarda eğer bilanço iyi ise önümüzdeki hafta artık bi güzellik yapmalı diye düşünüyorum gerçi bu piyasada yıkılmayan pek kalmadı ama yine de bilanço dan sonra baba düzeltme beklerim
    bilançodan sonra düzeltme gelmeyebilir böyle giderse. nötr de kalabilir.

7. Teşekkürler freedım hc.
    Kartopu konusundayim artık, pek bişey yapmakta istemiyorum, bundan sonrası için temettü ve düzeltme odaklı olurum. Geçen yorumlamistim 30-40 yıl emeklilik için çalışan bir toplumun ya da bir ev için 10 yıl kredi çeken birisi için. En az 5 yıl hisse yatirimciligi çok uzun bir süreç olmasa gerek. Ki 6 yıl oldu benim. Eee döviz bazlı paran ne oldu diyenler oldu. Ama söyledé bir durum var 3-4 yıl önce 120 bin dolar olan evin vs şimdilerde 40-50 bin dolar etmiyor. Bu yüzden erimeyen birsey yok böyle bakınca aldığın maaşa kadar. Ytd.

8.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Tebrikler
    Bu ortamda bu zayıflık kucumsemeyecek kadar iyi. Ben bilancodaki sonuçtan ziyade iceriklerdeki değişimlere odakliyim desem daha güzel olur. Çünkü onlar geleceğin habercisi olacak bir nevi kendi adıma. Ytd.

Sayfa 381/809 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •