Geri alım yaparlar mı hiç, paraları kıymetli, kendi şirketlerine bile güvenmez bunlar, vadesizde tutarlar.
Printable View
Çok yanlış bir bakış açısı...Asıl sorulması gereken soru şu...Ederi 30-35 tl olan bir hisse neden 65 lere çıktı ?
Hasılat arttıkça zarar artıyor böyle bir kolerasyona sahip bir hisse çok zor bulunur bist de...
Hele Euro son bilançolardan önce %40 yukarı gitmiş haldeyken ve tüm hammadde dışardan ithal ediliyorken gelecek bilançolar çok daha kötü olacaktır...
YTD
Sadece bunda mı var bu korelasyon, tamamen yönetim ve şirkete güven konusu ve de ayak oyunları...ytd
Yatırımcı İlişkileri ile hiç görüşen oldu mu bu gurur tablosunu nasıl değerlendiriyorlar...
Hammaddeyi dışardan alıyorlarmış da zarar daha da büyücekmiş! Adamlar zaten dünyanın bir numaralı boya hammaddesi üreticisi dürüst ve istekli olsalar en iyi bilançoyu açıklayacak boya firması sayın cyberdin dediği gibi, dyo boya hammaddeyi uzaydan mı alıyor 6 milyon kar açıklamış ICO denen kıdemli üye? Bakış açısı çok yanlışmış!
Durum çok vahim ben aldığım hissenin bir kısmını zararına sattım,40 ı da artık zor geçer direnç oldu:agla: malesef
Bu piyasada bu hatayı nasıl yaptınız şaşırıyorum? ( siz bu tahtada çok deneyimli birisiniz)
Ben bu krize çimbeton ile girdim. Ocak ayında beton 54 lete gittiğinde bu sefer farklı dedik ve yine mal elde kaldı şimdi batmış gibiyim. Keşke bu krize betonda değilde marsalda yakalansaydım.
Yaklaşık 7 aydır herkese çıkması için fırsat verdi.
55 den çıkmak için 7 aydır fırsat veriyordu.
Oralardan çıkan 24 den betona girse en basitinden 40 hareketinde çıksa al sana marsal 90 dan satılmış gibi para..( ha betonda bok gibi hisse)
"Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."
SİZİN dediğiniz gibi ort 58 il çıktım 2-2.5 ay önce .Ben iki gün önce tekrar aldığım 45 ortalama ile olanları kast ettım.Onlarında yarısını geri sattım.Yarında duruma göre kalanı da kar zarar a bakmadan satıcam sadece tek şartım var 40 geçer se belki kalabilirim nihayetinde bu kadar çok düşen hisse , zarar açıklamışken tekrar çıkması çook zor çok.Belki diğer bilançoya yakın çıkar.Ama ben onun hammallığını yapmıyacam.Yarın bankalar coşacak banka alacam.
Yalnız bu kağıtta fena çaktılar çoğu arkadaş boynunu bile çeviremiyor 32,50 leri görmeden geri dönmez tecrübe sabittir eski kağıdım hareketten önce en son 43.10 lardan vermiştim
Çıkarken bu kadar yorum yoktu. Bizde bu eşeklik olduğu sürece bunlar çok kazanır. Keşkelerin anlamı yok yedik oturduk. Sektör olarak iyi yerlere gelmesi gerekir diye düşündük ama yok illa birileri ağzımıza edecek. Bilançolar laf olsun diye yapılıyor bu memlekette, hiç bir halt yapamadınız bari nezaketen zararın sebebini belirtin dip notlarda. Denetçiler alsın maaşları otursunlar ne güzel iş...Hadi teknik desek 3 günde içine ediliyor düşünmene bile fırsat vermeden...Almak vermek önemli değil önemli olan böyle karaktersiz firmaların Türkiye’de borsada faaliyet göstermesi ve bizim de safça yatırım yapmamız. Ha bir de milliyetçi düşündük hiç dolar almadık.Ne bekliyorsun yıllarca al doları at kenara...Sahi buralardan alıp kaç kişi bekleyecek bu piyasada boş hayaller...
Devrikiki kardeşim yazmışımya işte santim santim kademe yanılmamışız kaç yıldır..
Boşunamı yazıyoruZ?
Kaç lotu kaçtan verdiğimi yada aldığımı boşver bence eğer görememişsen.
Üstelik kim neden yaZsinki kaçtan verdiğini yada aldığını
Uyarımızı yapmışmışız
Düşebilir destek demişiz
Çıkabilir direnç vermişiz
Dediğimiz kademelerde ne kadar sapma var?
E daha ne yapayım
Ha Şunu’da belirteyim hani görüyorsun ya
Cmbtn damı görmedin madem
Nerden aldım kaça sattım aldım sattım
Bilmiyorum başka ne yazalım
Bunlar son yazdıklarımdı
Elbette hatası kul olmaz
Ancak net ve anlaşılır
Özelden arkadaşları uyarmışmıyız
Spekin anasını ağlatmışmıyız
Anasının heryerini öpmüşmüyüz
Bize yar olmayanı başkasına yar etmem
Kaçacak yeri yok
PeZonun
Çimbo yurda oluyormusun devrirkiki
Mrshl çmbtn izocm
Bu üç bacıyı yıllar önce MGM21 tanıtmış..
Spekleri aynı.
İsim bile vermişiz spekin kızdığımız zamanın en zirvesinde bir yerde.
Aracı kurumları deşifre etmişiz.
Tabi önce Speki uyarmışız.
Ama it spek dinlememiş.
Kendisini de bizide yakmış..
Hem de ne yakma öyle böyle değil devrikiki
madem o kadar canımız yanmış, sen olsan bırakırmısın bu kıbyağın peşini. Yada bıraktırırmısın bana peşini.
Aç kaldım, Donsuz kaldım ama malsız kalmadım..
Spek kaçacak yerin yok.
Nereye gidersen git
Ortağınım
Bak devrikiki
Arada başka hisselerde yazmışısız ve şansımıza hep %5-20 arası kazanmış bir iki gün içinde.
Daha ne yapayım..
izo yu izleyin gelecekde
2004 den beri forumdayım. Mrshl ve çimbetonun aynı kişiler tarafından trade edildiğini söyleyen benim. İzocamı hiç izlemediğim için bilmiyorum. Marsalın son yukarı hareketini yapan grubun baska bir grup olduğunuda söyleyen benim. (8 aydır yaklaşık)
"Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."
devrikiki benim için yazdıklarında haksız değilmiymiş misin?
Merak ediyorum doğrusu.
Spek leri iyi öpüyorsunuz o anlamda söyledim bu da bir başarı sonuçta. ICO kimdir,ne iş yapar bilmem. Ama kötü zamanda geliyor hep. Sonuçta her koyun kendi bacağından asılıyor. Kağıdın dibi nedir 30 u görecek gibi. Olanlar için hayırlısı olsun. Bayramımızı zehir ettiler.
Son çöküşte takaslarda kurumlar arası bariz değişikliklerin olmaması gibi bir durumda sözkonusu...
Icq spekleri öpemez nerde öpmüş ancak yalar.
Ben ise öperim. Öptüğümüde görüyorsunuz.
ICQ KY nin düşmanı. Bir sürü yazı yazmıştır ve bir tanesinin bile ky ye faydası olmamıştır.
Aksine ky yandık bittik dedikçe hahahahha diye kahkahalar atıp gerdan kıran bir zattır.
Bu teknik düzeltmenin bayram riski ve potansiyel i yüksek kağıtlara geçişe bağlı olduğunu düşünüyorum.
Piyasalarında netleşmesi lazım kalıcı yükselişler için
Ben hiç öğle düşünmüyorum ´çıkmak için bahane arıyorlardı kotu bilanço üstüne bist ve politik durumlar çıkış için güzel ortam oldu.Ve 3 . çeyrek bilançoya kadar da birşey beklemeyelim.Ben geri kalan hissemi satacaktım oda olmadı elimde patladı:(
Böyle teknik düzeltmemi olur :rtfm:hangi formasyona uyuyor
Takaslar düşüşü onaylıyor mu
Aylardır düşeceğim diye bağırıyor hisse
Şimdi Bodrum da WiFi si olmayan bir oteldeyim bakamıyorum..
Düşme potansiyeli varken satmışlar ve bankaları bekliyorlar alım için
Birde bayram da Twitter Trump vs gerginliği riski var
Bunların maliyeti ne hakikaten, son çıkışta buralardan maliyetlendiler zaten bir destek olmaz mı kağıtta...ytd
Şöyle bir durum var yabancılar her yerde çıkışta burdada bir çıkış durumu var çıkarkende speek ne kadar aşşağıdan çıkarsa avantaş olarak görüyor.Muhtemelen