Sayfa 381/817 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Geçen hafta 60 liradan işlem gören hisse bugün 40 lira, ülkemizin dışardan gelen bu düşmanca ekonomik saldırılara maruz kaldığı bu günlerde marshall yönetimi neden hisse geri alım programı açıklayıp ülkesine ve küçük ortaklarına sahip çıkmaz?
    Geri alım yaparlar mı hiç, paraları kıymetli, kendi şirketlerine bile güvenmez bunlar, vadesizde tutarlar.

2.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Geçen hafta 60 liradan işlem gören hisse bugün 40 lira, ülkemizin dışardan gelen bu düşmanca ekonomik saldırılara maruz kaldığı bu günlerde marshall yönetimi neden hisse geri alım programı açıklayıp ülkesine ve küçük ortaklarına sahip çıkmaz?
    Çok yanlış bir bakış açısı...Asıl sorulması gereken soru şu...Ederi 30-35 tl olan bir hisse neden 65 lere çıktı ?
    Hasılat arttıkça zarar artıyor böyle bir kolerasyona sahip bir hisse çok zor bulunur bist de...
    Hele Euro son bilançolardan önce %40 yukarı gitmiş haldeyken ve tüm hammadde dışardan ithal ediliyorken gelecek bilançolar çok daha kötü olacaktır...

YTD
    Son düzenleme : ICO; 15-08-2018 saat: 15:29.

3. Sadece bunda mı var bu korelasyon, tamamen yönetim ve şirkete güven konusu ve de ayak oyunları...ytd

4. Yatırımcı İlişkileri ile hiç görüşen oldu mu bu gurur tablosunu nasıl değerlendiriyorlar...

Alıntı Originally Posted by ICO Yazıyı Oku
    Çok yanlış bir bakış açısı...Asıl sorulması gereken soru şu...Ederi 30-35 tl olan bir hisse neden 65 lere çıktı ?
    Hasılat arttıkça zarar artıyor böyle bir kolerasyona sahip bir hisse çok zor bulunur bist de...
    Hele Euro son bilançolardan önce %40 yukarı gitmiş haldeyken ve tüm hammadde dışardan ithal ediliyorken gelecek bilançolar çok daha kötü olacaktır...

YTD
    35-65 hareketi öncesi acayip duyumlar aldım deyip ortadan kaybolan ICO hisse başladığı yere geri dönünce ortaya çıktın demek, 10 aydır neredeydin?

Hammaddeyi dışardan alıyorlarmış da zarar daha da büyücekmiş! Adamlar zaten dünyanın bir numaralı boya hammaddesi üreticisi dürüst ve istekli olsalar en iyi bilançoyu açıklayacak boya firması sayın cyberdin dediği gibi, dyo boya hammaddeyi uzaydan mı alıyor 6 milyon kar açıklamış ICO denen kıdemli üye? Bakış açısı çok yanlışmış!

Durum çok vahim ben aldığım hissenin bir kısmını zararına sattım,40 ı da artık zor geçer direnç oldu malesef

8.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    35-65 hareketi öncesi acayip duyumlar aldım deyip ortadan kaybolan ICO hisse başladığı yere geri dönünce ortaya çıktın demek, 10 aydır neredeydin?
    Güzel kapak olmuş...

"Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."
    "Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."

Sayfa 381/817 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •