Bu krizde olabilecek en güzel kaðýtta yakalandýnýz.
Haftalarca 55 lerden satma imkanýnýz vardý.
Keþke bende mrshl olsaydý. 55-60 arasýndan çoktan çýkmýþ nakitte bekliyordum.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bu krizde olabilecek en güzel kaðýtta yakalandýnýz.
Haftalarca 55 lerden satma imkanýnýz vardý.
Keþke bende mrshl olsaydý. 55-60 arasýndan çoktan çýkmýþ nakitte bekliyordum.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
"Akýlsýza sýr verme, öttürmesi için düdük verdin sanýr."
Peki A1 haftalarca 55 lerden satmak varken neden bugün tabandan verdi onca malý?
Bugünkü hacim uzun zamandýr yoktu sanki kötü bir geliþme duyan sattý mý acaba
Bunlarý anlamak gerçekten çok güç.belkide satýp daha hýzlý yükselen hisselere geçecek.bilançosu açýklanmamýþ hisselere.buda buralarda sürünürken karýný yapýp ayný sevilerden belkýde daha aþþaðýdan geri alýr.neyse beným ort.45 e düþtü dahada alacaktým korkuttu vallahi.![]()
Olaylar gerçekleþir yorumlar yapýlýr zaten. Bu yönetim ile bu deðerler iyi bile. Hammadde üretimi pahalý diye hattý Yunanistan a kaydýrdýlar borcun 5 ten 17 milyon TL ye çýkar. Vadesizde 25 milyon TL para tutarsýn mevduat faizlerinin neredeyse % 20 lere çýktýðý bir dönemde. Bunlar stok deðerlemeleri ile ilgili yeni bir muhasebeleþtirmeye geçmiþler bu kadar zarar yok normalde. Bir de müþteri ciro prim karþýlýðý ilave 40 milyon ayýrmýþlar geçici durum bunlar. Bu kadar zarar olmamasý lazým ama arkadaþlar böyle istiyorlar. Özkaynaðý da yemiþ bu zarar. Yeni GM Mehdi El Bok. Soyadýna benzetmez inþallah þirketi. Bunun için geldiyse zahmet etmeseymiþ. Ytd
Çoðu hisse dün verdiðini geri aldý bu lanet hariç
Geçen hafta 60 liradan iþlem gören hisse bugün 40 lira, ülkemizin dýþardan gelen bu düþmanca ekonomik saldýrýlara maruz kaldýðý bu günlerde marshall yönetimi neden hisse geri alým programý açýklayýp ülkesine ve küçük ortaklarýna sahip çýkmaz?
Yer Ýmleri