https://youtu.be/aLBtp_yHOb8
Printable View
Ligin en formda 3 takımı hatay gs karagümrük 5 puan.önemli olan kötü oynarken kazanmak zaten takım oturunca her türlü kazanır der fatih terim..perrotti cisse samatta tiham ozan milli arada daha da güç kazanacak belki bir stoper daha gelecek bu takım uzay olur demedi demeyin.ama mert hakan sinan tolga yakında kendine takım arar bu performans ile özellikle mert hakan nerede olduğunun farkına varması gerek rezalet kaç haftadır yakımda kapıya koyarlar burası fenerbahçe şans 2/3/4 gelir sonra kapı gösterilir
Bir kere takımın iyi bir Ozan a ihtiyacı var
Erol değişiklikte hata yapmadı Erol ü 3 haftadır oyuna sonradan girenlerin rezil oyunları yakıyor.ferdi tize maçında aynı topu kaybetti golü yedik Tolga Sinan Mert tiham bu güç ve bu performans ile fenerin yedek kadrosunda bile olamaz hepsi birer Serdar Aziz gibi yakın da hepsi kapıyı görür
Fenerde oynamak için samatta Gibi olacaksın girip atıp işine bakacaksın
Mert Hakan:Ozan ın yerine takıma 2/0 iken giriyor bir tane top tutamıyor sürekli top kaybı konsantrasyon sıfır
Tolga:gece ne yaptın abi 2/0 giriyorsun şans buluyorsun nefes alacak halin yok rezaletsin
Cisse:ayağı alışsın dedi 2/0 maç
Sinan:tiham kötü biraz konuşmasan forma alacaksın rezilsin abi ne ileride ne geride Gökhan dan utan
Erol ne yapsın:muhtemelen bunlar antrenman topçusu antrenmanda uçup kaçıp maçta tırt
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
maçın hakemleri de geçen sene Alanya maçının hakemleri..bu serkan tokat ne ayak bı araştırılsın , orta hakem diye sahaya çıkan şahsın hakemlik sektörü ile uzaktan yakından alakası yok , vasat bile değil bilmiyor adam futbolu..
bu tolga hala kovulmadi mi , neyi bekliyorsun Erol hoca..
Serkan Tokat her hafta var da oturuyor ne ayak bence torpil başka bir izahı yok.orta hakem iki tafara da Rezil yönetti.1.penaltı dünyayı karıştıracak cinsten arkan dönük top sana çarpıyor penaltı birde rezil gibi sarı kart
2.penaltı öncesi cisse bariz faul var ama hakem düzelmiyor Serkan Tokat zaten içeride diğer rakibimiz.alanya maçında niye çağırmadı acaba orta hakemi Serkan Tokat kesinlikle araştırılmalı bağlantıları konuşmaları kime hizmet ettiği
Tolga son günleri perrotti geldi daha 1/2 topçu dedi Erol bugün yarın düşecektir
Tolga Mert Hakan ferdi Serdar Aziz sadık bunlara bay bay ayıkla ayıkla bitmiyor nasıl rezil 3 sezon ve alınan topçular rezaletmiş düşmemeye oynamamız normal bunlarla
Spor konuşmak için spor başlığı altinda bulunan Fenerbahçe alt başlığını kullanınız , burası sadece hisse hakkında temel & teknik paylaşım yeri ..
Arkadaşlar bende maçı izledim ve izlediğim yorumcuların çoğu hakemi ıyı buldu hele peneltılarda hakem doğru kararlar verdı. Bır defans oyuncusu topa kalkarken eline sahip olacak sağda solda sırtı dönükte olsa o el gezmeyec ek. Sırtı dönükte olsa bir voleybolcu gıbı topu eliyle kesiyor lemos. Bız dua edelim altay a çok iyi kaleci olacak bu çocuk. Altay ıyı olmasa bugun farklı şeyler konuşurduk. Neyseki uç puanı kurtardık ptesı bır tavan yapar artık tahtacı.
Burası spor hissesi burada futbolcu maç hakem transfer konuşulur.burası mal üreten bir şirket değil ki al satını konuşalım.burada ne teknik işler ne grafik
Burada sadece takımın tekniği antrenörün taktiği yön verir kağıda
Geçen hafta İngiltere’de benzer penaltı çaldı hakem ve bir hafta konuşuldu sıçrayan futbolcu hazırolda duramaz kollar açık sıçrarsın ki rakibi göğsüne alırsın ben yıllarca Prof oynadım ve sporcularımıza böyle öğretiriz savunmayı hep kollar açık şarj göğsünle diye
Neyse Altay geçen yılın başı rezil goller yedi elinden kaçırdıkları taçtan tutamadığı
Ama geçen sezonun son 6 maçı ve bu sezonun 4 maçı maşallahı var yan top eksiğini dün gece 2 pozisyonda yine tekrarladı ama geliştirilir hatalar seneye elimizde tutmamız zor olabilir çok milyon Euro ya gidecek gibi inşallah bir sakatlık geçirmez onu milli takıma almayıp bölücülük yapıp çekemeyenlere Allah’ın sopası gibiydi dün gece
Erol Türkiye’de 2 kaleciden biri diyerek Şenol a da salladı zaten
Velhasıl BJK mağlup inşallah böyle biter Kasımpaşa da bir güzellik yaparsa brüt takasın da bitme haftasının gazı vs vs bu hafta FB hareketli olacaktır eğer adamların derdi buralardan mal satmak değilse ama bunlar satarsa başkaları alır ts 9 kat şampiyonluğu primlerken FB nin gücü kapasitesi taraftarı buralar ile kalmayacaktır düşüncem
Insallah gelecek hafta digiturk ile sorunlar cozulur ve odemeler yapilir.
Ustune milli mac arasinda stadlara sinirli seyirci alinmasi ya da localarin acilmasi gibi konularda gelisme olmasi guzel olur
Ama yinede global piyaslari iyi takip etmek gerek. Genel anlamda, tum piyasalarda volatil gunler bizi bekliyor olabilir
Bu hafta gündem okulların kademeli açılmasının devamı olacaktır ama bir sonraki hafta sağlık bakanı dediği gibi belki localarla starlara seyirci alımı gündeme gelecektir mecburdur çünkü UEFA organizasyonlarında yüzde 30 seyirciye izin verdi ligde seyirci yok ama şampiyonalar liginde Avrupa kupasında var tam komedi oluruz dünyaya locaların açılmadı yakındır
Bakan ısrarla tünelin ucunda Işıl görüldü son bir kaç ay diyor hatta nisan da kendi aşımız çıkmış olacak diyor ki biz yaptıysak Çin Rusya ABD Almanya İngiltere bitirmiş denektir aşı olayını
BJK de puan kaybetti bu hafta hava FB den yana esiyor hayırlısı
Dolar bazında eski gördüğü zirveler şampiyonlukta gündeme gelebilir onun için bu günlerden kendi adıma pozisyon artırmaya çalışacağım çünkü dönüşü olmayan seviyelere atarsalar işimiz zorlaşır,şahsen bu sene en şanslı gördüğüm takım olduğu için olur olmaz ayrı konu risk alacaksak fenerle alacağım,hayat başlıbaşına risk zaten,ayrıca sermaye diğer kulüplere göre beşte bir oranında örneğin gs ya göre, sermaye artıramazmı acaba? ytd.
Tavanı kaçâ—
Bjk TS Başak ve GS puan kaybetmiş. Ve Biz kazandık. Hayırlı olsun. Ara da iyi moral oldu. Bakalım 14 günlük arada yüzde 20 çıkar mıyız ?
Dolar bazlı bakınca bende de risk iştahı oluyor. Ama diğer sportifler 2-3 bedelli yapmisken fenerin 1 tane yapmış olması beni korkutuyor. Sportiflerden işi belli olmuyor. bölünmeden once hisse 52 olmuştu daha gidecek diyorduk ki hisse satışı oldu. Ne olacağı belli olmuyor sportiflerde. İnşallah dolar bazlı seviyeleri görür. Ama her maç zor ki bu hafta anlaşıldı. Kasımpaşa, Gençlerbirliği kök söktürdü. Kazandıkça artarsa süper olur. Ama YouTube yorumlarda 40-45 arası alanlar yorum yazmış ve hiç te as değiller. Onları biktirmadan gitmez belki de.
Yaptığı hareketi sadece transferlere yada sezon başlangıcına bağlamak yada bankalarla yapılan anlaşmaya bağlamak ne derece doğru olur bilemiyorum belki kısmen tesir etmiş olabilir ama sanırım bedelli bir sermaye artırımı kararıda gelebilir aslında bilançonun düzelmesi bakımından fenada olmaz gibi görünüyor,sermaye diğerlerine göre düşük kalmış durumda,şu an için izlenimim tahtaya kimsenin bulaşması istenmiyor gibi biraz aldığında 10 kademe geri basıyor.:) rahatsız olunduğu aşikar gibi sanırım bir şeylerin hazırlığı olabilir sadece tahmin yanılabilirimde,şahsen bu fiyatlar düşssede pozisyon artırmak için değerlendirebilirim,adım adım şampiyonluk gelirseki yüksek ihtimal o zaman farklı senaryolar kaçınılmaz,takım haftalar ilerledikçe çok daha iyi olacağı bu günden belli oluyor kaliteli ayaklar alındı,hayırlısı olsun inşallah. ytd.
Son dakika yapılan açıklama ile birlikte Fenerbahçe, Kemal Ademi transferi için anlaşma sağlandığını ve oyuncunun İstanbul'a geldiğini duyurdu.
Son dakika yapılan açıklamada Fenerbahçe, Basel'den 24 yaşındaki Kemal Ademi transferi için anlaşma sağlandığını ve oyuncunun İstanbul'a geldiğini duyurdu.
Sarı-lacivertlilerin açıklamasında "Kulübümüz, Basel Kulübü’nde forma giyen 24 yaşındaki forvet Kemal Ademi ve kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu sağlık kontrolleri için İstanbul’a gelmiştir." ifadeleri kullanıldı.
KEMAL ADEMİ KİMDİR, NERELİDİR?
Futbol kariyerine St. Gallen'de başlayan ve 2015 yılında Hoffenheim'a kiralık olarak giden İsviçreli forvet, 2016 yılında bonservisiyle Alman ekibine transfer oldu. 2018 yılında Neuchatel Xamax'ın yolunu tutan Kemal Ademi, 2019 yazından beri Basel'de forma giyiyor.
Son dakika yapılan açıklama ile birlikte Fenerbahçe, Kemal Ademi transferi için anlaşma sağlandığını ve oyuncunun İstanbul'a geldiğini duyurdu.
Son dakika yapılan açıklamada Fenerbahçe, Basel'den 24 yaşındaki Kemal Ademi transferi için anlaşma sağlandığını ve oyuncunun İstanbul'a geldiğini duyurdu.
Sarı-lacivertlilerin açıklamasında "Kulübümüz, Basel Kulübü’nde forma giyen 24 yaşındaki forvet Kemal Ademi ve kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu sağlık kontrolleri için İstanbul’a gelmiştir." ifadeleri kullanıldı.
KEMAL ADEMİ KİMDİR, NERELİDİR?
Futbol kariyerine St. Gallen'de başlayan ve 2015 yılında Hoffenheim'a kiralık olarak giden İsviçreli forvet, 2016 yılında bonservisiyle Alman ekibine transfer oldu. 2018 yılında Neuchatel Xamax'ın yolunu tutan Kemal Ademi, 2019 yazından beri Basel'de forma giyiyor.
Kemal Ademi, geride kalan sezon İsviçre Süper Ligi'nde 26 maçta 13 gol kaydetti.
Fenerbahçe, Basel forması giyen 24 yaşında, 1,98 boyundaki Kosova asıllı forvet oyuncusu Kemal Ademi ile prensip anlaşmasına varıldığını ve oyuncunun sağlık kontrolleri için İstanbul’a geldiğini açıkladı.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Kulübümüz, Basel Kulübü’nde forma giyen 24 yaşındaki forvet Kemal Ademi ve kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu sağlık kontrolleri için İstanbul’a gelmiştir."
Fenerbahçe için İstanbul'a gelen Kemal Ademi, 2019/2020 sezonun da Basel formasıyla 43 maçta 15 gol 5 asist yaptı.
31.66 /80 aralığından komple verdim tekrar girecegim..ytd
gidip lokmanhekimde' takilayim biraz..:)
Yasaklar cuma günü bitiyor, pazartesi itibariyle nasıl bir yol izleyecek bakalım
tavan olmuş ya bu..:)
100 lotta 360 TL kar gosterior vay mk..:)
Zirveleri görüp diplere dönen kagidin günah çıkarma senesi olabilir.Basari devam ettikçe.Ki kadro çok genis ve alternatifli.GS ve Bjk nin durumu kadro olarak Fener'e göre çok zayıf kalıyor.Ali Koç için O sene 🏆Bu sene olabilir.
Aman usutmeyin.Saglik daha önemli.cok güldüm ya.Allah da sizi güldürsün.
Amiin cemi cümlesini güldürsün inşallah,dostum aklı kullanmak lazım bu çocuk 9 ay sonra doğacak bu günlerden hazırlanmak lazım,9 ay sonra dördüzmü olur yoksa bir düzinemi olur nasip olursa görürüz inşallah,borsanın durumu yada ekonomik durum ne olursa olsun olası şampiyonlukta bak sen cümbüşe,başka hisseye kafa bile yormaya değmez şahsen,şampiyonluğun en güçlü adayı inşallah olsun artık.ytd.
Olsun olsunâ— Bende GS liyim bu arada.Para insanı yoldan çıkarır diye boşuna dememişler.
12 den 50ye çıktı geri 28lere hızlı düştü. Her an her şey olabilir ama iki hafta içinde güzel gidecek gibi duruyor tabii kar cebe de yakışır ben zarardayim :((
Taraftarlık ayrı yatırım ayrı nice fenerli bilirim gs hissesi almış,fener 36 üzerine attı bakalım nasıl bir seyir izleyecek,gap bırakarak ilerliyor iki gündür,50 üzerinede gap bırakarak gitmişti geri gelip hepsini doldurdu,gap bırakmasa daha iyi olurdu ama hayırlısı bakalım.ytd.
Fenerbahçe, transfer dönemine başlarken TFF'den gelen 177.573.089 TL(21,7M€) limitle sarsılmıştı. O dönemde çözüm formülleri arayan Fenerbahçe yönetimi, hem borç ertelemesi hem oyuncu satışı hem de bonservissiz oyuncu transferleriyle belirlenen limiti adeta delik deşik etti.
TRANSFERDE 13.1 MİLYON EURO NET KAR!
Bankalar Birliği ile istediği şartlarda yeniden yapılanma anlaşması imzalamak üzere olan Fenerbahçe, bu sürecin biraz daha uzun süreceğini tahmin ederek 2020/21 sezonunu etkileyecek banka borçlarını öteledi ve böylece 2020/21 sezonundaki limitini artırdı. Ayrıca, Vedat Muriqi ve Jailson'un satışıyla 22 milyon euro bedeli kasasına koydu. Fenerbahçe bu satışa rağmen 18 futbolcu için 8.9 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Sarı lacivertliler transfer dönemini 13.1 milyon euro satış karıyla (Yaklaşık 120 milyon TL) kapattı. Limit dışında UEFA FFP açısından da elini kuvvetlendirdi.
BÜYÜK MAAŞLAR BÜTÇEDEN DÜŞÜLDÜ!
Sarı lacivertliler, yüksek maaş olan futbolcularıyla da yollarını ayırdı. Hasan Ali, Tolgay, Mevlüt, Alper Potuk, Mauricio Isla, Miha Zajc, Michi Frey, Deniz Türüç'ün maaşları da limitten düşüldü. Fenerbahçe, böylece kadrosunu yeniden yapılandırırken maaş bütçesinde de düşüş sağlamış oldu
Ne alakası var sayın ortağım. Geçen sene bjk, gs, en fazlada tsden para kazandım. Tek fenerden kaybetmiştim. Fener'e neler yazmıştım. Bu sene fener gaza bastı ben bjkas aldım yüklü miktarda ve 4.80den sattım. Çok ta iyi kazandım. Şimdi takımım fenerdeyim. Kısacası taraftarlık ile yatırım farklı şeyler. Geçen sene Ali Koç bile ts almıştır belki:):):):). Bu sene Ağaoğlu fener almıştır belki. :):):) . Bizim yapacağınız kazandığımız kulüp forması alıp destek olmak. Taraftarı degilsek arkadaşımıza hediye etmek. Küçük yatırımcı kazansin yeterki, klup önemli değil.....
Hisse yükselirken gap bırakıyor dönüp kapatırmı ?ister istemez düşündürüyor.ytd.
https://www.fenerbahce.org/haberler/...2020/10/deneme
Bu dönemde oldukça başarılı işler
Ara transfer döneminde kimleri alacak acaba.Transferde + kazanç sağlanmis.Birtanede süper star olursa şaşmam.