Burası spor hissesi burada futbolcu maç hakem transfer konuşulur.burası mal üreten bir şirket değil ki al satını konuşalım.burada ne teknik işler ne grafik
Burada sadece takımın tekniği antrenörün taktiği yön verir kağıda
Geçen hafta İngiltere’de benzer penaltı çaldı hakem ve bir hafta konuşuldu sıçrayan futbolcu hazırolda duramaz kollar açık sıçrarsın ki rakibi göğsüne alırsın ben yıllarca Prof oynadım ve sporcularımıza böyle öğretiriz savunmayı hep kollar açık şarj göğsünle diye
Neyse Altay geçen yılın başı rezil goller yedi elinden kaçırdıkları taçtan tutamadığı
Ama geçen sezonun son 6 maçı ve bu sezonun 4 maçı maşallahı var yan top eksiğini dün gece 2 pozisyonda yine tekrarladı ama geliştirilir hatalar seneye elimizde tutmamız zor olabilir çok milyon Euro ya gidecek gibi inşallah bir sakatlık geçirmez onu milli takıma almayıp bölücülük yapıp çekemeyenlere Allah’ın sopası gibiydi dün gece
Erol Türkiye’de 2 kaleciden biri diyerek Şenol a da salladı zaten
Velhasıl BJK mağlup inşallah böyle biter Kasımpaşa da bir güzellik yaparsa brüt takasın da bitme haftasının gazı vs vs bu hafta FB hareketli olacaktır eğer adamların derdi buralardan mal satmak değilse ama bunlar satarsa başkaları alır ts 9 kat şampiyonluğu primlerken FB nin gücü kapasitesi taraftarı buralar ile kalmayacaktır düşüncem
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı yaparak yanıtla
rahatsız olunduğu aşikar gibi sanırım bir şeylerin hazırlığı olabilir sadece tahmin yanılabilirimde,şahsen bu fiyatlar düşssede pozisyon artırmak için değerlendirebilirim,adım adım şampiyonluk gelirseki yüksek ihtimal o zaman farklı senaryolar kaçınılmaz,takım haftalar ilerledikçe çok daha iyi olacağı bu günden belli oluyor kaliteli ayaklar alındı,hayırlısı olsun inşallah. ytd.

Yer İmleri