Cevabı yukarıda.
Printable View
Ist benim favori fonum, beni bankanin kendi dusuk faizli tahvilleriyle dolu kotu yonetilen ve yuksek yonetim ucretli kvba ve ppf lerinden kurtaran ilk fondur. Bazi unuttugum odemeleri onun sayesinde odedigim cok.oldu,
Getirisi de iyi oldugu icin borsada bazi riskli islemler yapmaktan cok kere "ist de bekleyeyim" diyerek vaz gectigim de cok olmustur. Bi kenarda valorsuz ist, tcb, osl gibi bir fon tutmak buyuk kafa rahatligi saglar.
Ist .sabah satis girdiginizde ,hesaba 14 :30 da geciyor.yada bende oyle oluyor.buda +1 valor gibi oluyor.calistiginiz bankanin ppf aninda hesaba gecer.SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Degisiklik olmaz ise
Carsamba gunu yuzde elli eib yuzde elli tpf girilecektir...ytd
Fonlardan çıkmakla hatamı yaptık acaba. Amerika artıya geçmeye başladı.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Evet hangisi ?SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz webster ustadi haksiz bulup fonlara uzun vade bakmiyor muydunuz, tcd yi sattiniz mi.
Bugun dua edecem,
dolar dussun,
petrol dusuyor daha da dussun,
ocakta MB faizi yatay biraksa yeter, dolar suzulmeye baslar, dunyada dolar bollugu var tum paralar dolara karsi deger kazaniyor, dolar/tl dussun
Son ve en onemli dilegim de bistin cildirmasi, iki gundur uzudu bizi eski neseli haline donsun
Bakma sen eib yi küçümseyenlere. Gayet istikrarlı bir duruşu var, ne yaptığı belli..
Temkinli gitmek istesem full eıb olurum..
yoldaş şimdi baktımda grafige 22 10 2018 baya çakılmış bu fon benimde radarımda.
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=TPF
Ben korkmuyorum son gelişmelerden.Bu nedenlede fonlara dokunmadım.Ayrıca hisse tarafında alıcıyım belli seviyelerden.
İyi geceler..
Herkes fon yeniliyor ben gene acc de ah geceler zalım geceler mk 1:03 ü bekliyorum😂
İş P. biraz erken açıklamış bugün.
TI7: %-0,18
IPV : %0,05
Tpf riskli evet ama nereye hangi adrese gidelim ppf ler 0.02 lere kadar düştü, hisse yoğun fonlar henüz alımdan uzak, altın fonları çok primli tpf için olası bir yukarı merdiven beklentim devam ediyor gelmese de fena sayılmayan getirisi var, bütün öst fonları riskli esasen ama şu an panik noktasında olduğumuzu düşünmüyorum, geçen ayki portföyleri iyiydi daha çok banka bonoları vardı, 2 tanede hisse almışlardı gözde ve kozaaltın bu ay dağılım gelsin meraktayım, östleri dolar hızlıca 6.5 bulursa yahut cds ve tahvil faizleri yukarı zıplarsa elden çıkartırım, bist 107 altına sarkarsa tcd, mac, tte, fid, tkf kademeli almaya başlarım. Tpf yaptığı büyük düşüşleri de kısa sürede tekrar telafi etmiş zaten açıkçası tacirlerin fonları iyi yönetiliyor Ağustos ayında burda tcd paylaşıldı bir cesaret girdim ama böyle gitmez bu dedim korkup 15 gün sonra çıktım kalsam bir araba almıştım herhalde. Tpf için aşırı karamsar bir tablo görmüyorum ama olur da aşağı bir merdiven gelirse de telafi etmesi için beklemeye devam ederim çıkmam.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İran nükleer başlıklı füze 0
Pakistan nükleer başlıklı füze 230
Evet İran Pakistan değil [emoji85][emoji85][emoji85]
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
bakıyorum herkes tedırgın. elımdekı hısselı fonlarıyuzde 20ye dusurdum..gerısı katılım fonları tpf
ABD endeksleri artıda
Arjantin +2 yapmış.
Yarın BİST + yapar büyük ihtimalle.
Yeterki gece sakin geçsin.