Sayfa 381/1001 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Geçmiş 1 yıllık grafiğine bakarsanız keskin düşüşler göreceksiniz.Aynısının olmayacağının garantisi yok.
    İçi ÖST dolu, bir aksaklıkta ciddi eksi yazabilir.
    Benim demem o ki bu fon alınır ama portföyün tamamı yada ağırlıklı kısmı bağlanmaz.
     Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    bugun aldım neden böyle dediniz fon güvenli geldi zaten yarısından çoğu finansman bonosu
    Cevabı yukarıda.

2.  Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    İST ilk aldıgım fon bu alemde, stabil gidiyor yıllardır,bu ortamda demir atmak için iyi bence.
    Ist benim favori fonum, beni bankanin kendi dusuk faizli tahvilleriyle dolu kotu yonetilen ve yuksek yonetim ucretli kvba ve ppf lerinden kurtaran ilk fondur. Bazi unuttugum odemeleri onun sayesinde odedigim cok.oldu,

Getirisi de iyi oldugu icin borsada bazi riskli islemler yapmaktan cok kere "ist de bekleyeyim" diyerek vaz gectigim de cok olmustur. Bi kenarda valorsuz ist, tcb, osl gibi bir fon tutmak buyuk kafa rahatligi saglar.

3.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    bugun aldım neden böyle dediniz fon güvenli geldi zaten yarısından çoğu finansman bonosu
    Bende sizin yaptığınızın tam tersini yaptım. 2 aydır taşıdığım portföyün tamamını bugün sattım yarın bir süreliğine ppf e geçiyorum. Sebebi piyasadaki riskli ortam.

Ist .sabah satis girdiginizde ,hesaba 14 :30 da geciyor.yada bende oyle oluyor.buda +1 valor gibi oluyor.calistiginiz bankanin ppf aninda hesaba gecer.
     Alıntı Originally Posted by atmega48pa Yazıyı Oku
    Ist benim favori fonum, beni bankanin kendi dusuk faizli tahvilleriyle dolu kotu yonetilen ve yuksek yonetim ucretli kvba ve ppf lerinden kurtaran ilk fondur. Bazi unuttugum odemeleri onun sayesinde odedigim cok.oldu,

Getirisi de iyi oldugu icin borsada bazi riskli islemler yapmaktan cok kere "ist de bekleyeyim" diyerek vaz gectigim de cok olmustur. Bi kenarda valorsuz ist, tcb, osl gibi bir fon tutmak buyuk kafa rahatligi saglar.
    SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Ist .sabah satis girdiginizde ,hesaba 14 :30 da geciyor.yada bende oyle oluyor.buda +1 valor gibi oluyor.calistiginiz bankanin ppf aninda hesaba gecer.

SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Valörsüz fonlar bende anında alınır satılıyor .

Bekleme yok iptal yok anında görüntü

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

6.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Valörsüz fonlar bende anında alınır satılıyor .

Bekleme yok iptal yok anında görüntü

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Hangi kurum?

Degisiklik olmaz ise
    Carsamba gunu yuzde elli eib yuzde elli tpf girilecektir...ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Degisiklik olmaz ise
    Carsamba gunu yuzde elli eib yuzde elli tpf girilecektir...ytd
    Aynı fonlara yoğunlaşmayın,TPF oranına dikkat edin.

Sayfa 381/1001 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •