Swap işi boşa çıkarsa Usd 6.80 destek yaparak hareketli günler olabilir. Y.t.d değildir.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Swap işi boşa çıkarsa Usd 6.80 destek yaparak hareketli günler olabilir. Y.t.d değildir.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tcd güzel bir bayram sonrası hediyesi verecek gibi
Bond fonu icin bond faiz dususu sart , oda yavas gidiyor
Bist100 Sabahki olumsuz beklentiler, 4 günlük tatil, dünyada piyasalarındaki genel olumsuz etkileyenlere karşın 103.000 üzerinde % 0,37 çıkışla tamamladı.
Piyasada zamanlama yapmanin imkansiz oldugunu bir kez daha gördük.
Saygilar.
https://twitter.com/altinhaber_/stat...341225472?s=08
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her cuma satış yiyen borsa son 1 aydır yükseliyır.perşembe satış yiyor.3 haftadır ters köşe yaptı beni.
İçeriğindeki hisselerin dün yükselmesine rağmen EIBin bugunkü düşüşü neden dolayı olabilir acaba anlayamadım? Yüksek getiri tahmin ediyordum şahsen
Merhaba.istanbul portfoyle bugün görüştüm.kesinlikle nitelikli yatırımcı olunması gerektiğini söylediler.kayit esnasında daha sonra belli araliklarlada bunu arastirdiklarini söylediler.siz nasıl yaptınız bahseder misiniz lütfen?bizlerde öğrenmiş olalım.tesekkurler...
ABD'de endeksler kapanışta karışık seyretti
Kapanışta, Dow Jones endeksi yüzde 0,1 azalarak 24.465,16 puana geriledi.
S&P 500 endeksi, yüzde 0,2 artarak 2.955,45 puana ve Nasdaq endeksi yüzde 0,4 yükselişle 9.324,59 puana çıktı. https://m.bloomberght.com/abd-de-end...yretti-2256147
Değerli arkadaşlar merhaba
USD 'ye en yakın hareket eden fon hangisidir ?
USD nin kendisi varken ve %10 stopaja rağmen neden fon.
Mac %0.94
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yeni keşfettim....güzel videoları var...takip etmenizi öneririm..
W.BUFFET HISSEDAR TOPLANTISINDA NELER SÖYLEDİ?
https://www.youtube.com/watch?v=TEIFAiltw80
iyi akşamlar arkadaşlar ... yeniyim... 200 civarı parayla yatırım fonuna yatırım yapmayı düşünüyorum.. çok riske edebilecepim para değil... 1-2 yıl tutmayı düşünüyorum... yıllık ortalama %20 civarı getiri işimi görür... iş bankası ve yapı kredi ile çalıştığımdan bu banka fonlarını araştırıyorum... tavsiyelerinizi bekliyorum... takipteyim..
1-2 yıl içerinde erken seçim olacak mı,olmayacak mı? siz onu söyleyin,hemen ortaya karışık bişi yapalım size?
https://www.youtube.com/watch?v=kD5vEQmIgZI
bist dolar bazlı 1,26 gelirse hatta aşağı kırar 1 cente filan gelirse tüm parayı hisse senedi yoğun fona yatır derim...toplam 3 yada 5 adet hisse senedi yoğun fon ile sepet olabilir...bist 2 cente gelince de satarsın....dolar bazlı %100 kar....yeme yanında yat... :)))
benim için biraz fazla riskli tip fonlar... tabi borsa 70bine gelirse düşünebilirim...
Lutfen yapmayin riske edebilecegim bir para degil diyor arkadas ve siz usd soyle olur ise bist boyle olursa hisse senedi fonuna girin diyorsunuz, risk puani en yuksek fonlari oneriyorsunuz daha yapici ve riski dusuk fonlari onermeniz daha faydali olacaktir. Belki kotu niyetle oneri yapmiyorsunuz belki gercekten maksimum kar edebilecegi seyi oneriyorsunuz ama bunu maksimum risk alarak yapin diyorsunuz.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yatırım konusunda tecrübem yok değil... ama tabiki burda benden çok daha tecrübeli arkadaşkar var... herkesin fikrine açığım... mantıklı olanları değerlendireceğim... teşekkür ederim bu arada ... dediğiniz gibi hiç bilgisi olmayan insanlar burda yazılan şeylere direk atlayabilirler... o yüzden biraz daha düşünerek yazmalıyız..
İlk önce hoşgeldiniz. Ben hisse senedi yatırım fonları ile ilgileniyorum. Fakat riski fazla olduğu için kazanç ve kayıp aynı oranda yüksek. Risk etmeyi düşünmüyorsanız ana para korunmalı fonlar düşünebilirsiniz. Yalnız getirisi düşük olacaktır. Bununla ilgili tecrübeli arkadaşlar size yardımcı olurlar.
Qinvest ve ünlü portföy gibi fonlar yapı kredi bankacılığında görünmüyor ancak işbankasında mevcut... bu tarz fonlar uzun vadeli güvenilir midir... ben ilk kez duyuyorum bu isimleri mesela...
YKB nin mobil uygulaması güzel. YKB den tüm fonları alabilirsiniz. Alım Saatlerine dikkat etmeniz gerekli. Mesela qinvest 12.30 sondur alım satım için. Özellikle fon ismi yerine sayın yuji nin tablosunu öncelikle inceleyin derim. Getirileri günlük olarak var. Genel olarak sepet uygun olur bence. Ancak ppf ile yıllık %20 hayal olur hatta imkansız.
bist 1 cent ne zaman görmüş...bir bakın....dibin dibi...hayatınızda belki borsa dibini 3 yada 4 kere görebilirsiniz...buradan alınacak hisselerin yada hisse yoğun fonların gelecekte nasıl bir riski olabilir anlamıyorum...risk değil fırsattır...
zaten bence bist'in dibi 1,26 centtir....nasrullah ayan 1 cent olduğunu söylüyor..ali ağaolu da 1- 1,26 cent arası bişler dedi...
ama size tavsiyem 1,26 cent görürseniz,ihtiyaç duymadığınız paranıza hisse fulleyin...
daha garantici davranacaksanız 1 cent ....daha altı var,0,8 cent....0,5 cent diyorsanız....o zaman farklı bir ülke yaşıyoruz demektir.
Elinde EIC fon olan var mı?