Sayfa 384/1001 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 3,065 - 3,072 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI VI ( & Mevduat faiz karşılığı oranları )

1. yeni keşfettim....güzel videoları var...takip etmenizi öneririm..

W.BUFFET HISSEDAR TOPLANTISINDA NELER SÖYLEDİ?

https://www.youtube.com/watch?v=TEIFAiltw80
    Son düzenleme : zenci42; 23-05-2020 saat: 20:37.

2. iyi akşamlar arkadaşlar ... yeniyim... 200 civarı parayla yatırım fonuna yatırım yapmayı düşünüyorum.. çok riske edebilecepim para değil... 1-2 yıl tutmayı düşünüyorum... yıllık ortalama %20 civarı getiri işimi görür... iş bankası ve yapı kredi ile çalıştığımdan bu banka fonlarını araştırıyorum... tavsiyelerinizi bekliyorum... takipteyim..

3.  Alıntı Originally Posted by astrafe Yazıyı Oku
    iyi akşamlar arkadaşlar ... yeniyim... 200 civarı parayla yatırım fonuna yatırım yapmayı düşünüyorum.. çok riske edebilecepim para değil... 1-2 yıl tutmayı düşünüyorum... yıllık ortalama %20 civarı getiri işimi görür... iş bankası ve yapı kredi ile çalıştığımdan bu banka fonlarını araştırıyorum... tavsiyelerinizi bekliyorum... takipteyim..
    1-2 yıl içerinde erken seçim olacak mı,olmayacak mı? siz onu söyleyin,hemen ortaya karışık bişi yapalım size?

https://www.youtube.com/watch?v=kD5vEQmIgZI

4.  Alıntı Originally Posted by astrafe Yazıyı Oku
    iyi akşamlar arkadaşlar ... yeniyim... 200 civarı parayla yatırım fonuna yatırım yapmayı düşünüyorum.. çok riske edebilecepim para değil... 1-2 yıl tutmayı düşünüyorum... yıllık ortalama %20 civarı getiri işimi görür... iş bankası ve yapı kredi ile çalıştığımdan bu banka fonlarını araştırıyorum... tavsiyelerinizi bekliyorum... takipteyim..

bist dolar bazlı 1,26 gelirse hatta aşağı kırar 1 cente filan gelirse tüm parayı hisse senedi yoğun fona yatır derim...toplam 3 yada 5 adet hisse senedi yoğun fon ile sepet olabilir...bist 2 cente gelince de satarsın....dolar bazlı %100 kar....yeme yanında yat... ))

5. benim için biraz fazla riskli tip fonlar... tabi borsa 70bine gelirse düşünebilirim...

6.  Alıntı Originally Posted by zenci42 Yazıyı Oku
    bist dolar bazlı 1,26 gelirse hatta aşağı kırar 1 cente filan gelirse tüm parayı hisse senedi yoğun fona yatır derim...toplam 3 yada 5 adet hisse senedi yoğun fon ile sepet olabilir...bist 2 cente gelince de satarsın....dolar bazlı %100 kar....yeme yanında yat... ))
    Lutfen yapmayin riske edebilecegim bir para degil diyor arkadas ve siz usd soyle olur ise bist boyle olursa hisse senedi fonuna girin diyorsunuz, risk puani en yuksek fonlari oneriyorsunuz daha yapici ve riski dusuk fonlari onermeniz daha faydali olacaktir. Belki kotu niyetle oneri yapmiyorsunuz belki gercekten maksimum kar edebilecegi seyi oneriyorsunuz ama bunu maksimum risk alarak yapin diyorsunuz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Lutfen yapmayin riske edebilecegim bir para degil diyor arkadas ve siz usd soyle olur ise bist boyle olursa hisse senedi fonuna girin diyorsunuz, risk puani en yuksek fonlari oneriyorsunuz daha yapici ve riski dusuk fonlari onermeniz daha faydali olacaktir. Belki kotu niyetle oneri yapmiyorsunuz belki gercekten maksimum kar edebilecegi seyi oneriyorsunuz ama bunu maksimum risk alarak yapin diyorsunuz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yatırım konusunda tecrübem yok değil... ama tabiki burda benden çok daha tecrübeli arkadaşkar var... herkesin fikrine açığım... mantıklı olanları değerlendireceğim... teşekkür ederim bu arada ... dediğiniz gibi hiç bilgisi olmayan insanlar burda yazılan şeylere direk atlayabilirler... o yüzden biraz daha düşünerek yazmalıyız..

8.  Alıntı Originally Posted by astrafe Yazıyı Oku
    yatırım konusunda tecrübem yok değil... ama tabiki burda benden çok daha tecrübeli arkadaşkar var... herkesin fikrine açığım... mantıklı olanları değerlendireceğim... teşekkür ederim bu arada ... dediğiniz gibi hiç bilgisi olmayan insanlar burda yazılan şeylere direk atlayabilirler... o yüzden biraz daha düşünerek yazmalıyız..
    İlk önce hoşgeldiniz. Ben hisse senedi yatırım fonları ile ilgileniyorum. Fakat riski fazla olduğu için kazanç ve kayıp aynı oranda yüksek. Risk etmeyi düşünmüyorsanız ana para korunmalı fonlar düşünebilirsiniz. Yalnız getirisi düşük olacaktır. Bununla ilgili tecrübeli arkadaşlar size yardımcı olurlar.

Sayfa 384/1001 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •