Ne çatalı ben bişi görmedim. Bunu kim uydurdu bozkuş mu. Bozkuş bak ayağını denk al şahit kardeşim benim gırmızı çizgimdir.
Printable View
cariye, dişi köleye denir.
İslamiyette cariye hukuku ile ilgili kanunlar vardır. aynen köle hukukunda olduğu gibi.
ama ortada ne kölelik ne de cariyelik kaldı.
İslam köleliği kaldırmamış ama haklarının düzenlenmesini ve azaltılmasını sağlamıştır.
gel zaman git zaman kölelik uluslar arası anlaşmalarla rafa kalkmış durumda.
Dolayısıyla islami kanunlar baki olmakla birlikte uygulama alanı kalmamıştır.
benim anladığım durumun özeti budur.
uygulama alnı ve dayanağı kalmamış bir şeyi islamın eski uygulamalarını baz alarak canlandıramazsınız.
Dinen ve hukuken yannuş olur bu.Bence.
baş imamda açıklama yaptı.. dağılalım :drunk:
gerçi her imam başka bişey diyor
alper biz en iyisi başka sektöre bakalım..
:drunk::drunk:
Senin inandigin Allah ile benim inandığım Allah arasında fark var..
Burada kadına alenen saygısızlık yapıyorsunuz. Ve buna Allahı da alet ediyorsunuz.
Hepiniz iğrenç birer sapıksınız.. O kafayı bel altı ile bozmuş cubbelilerden hiçbir farkınız yok..
Yazıklar olsun hepinize!
başka bir hoca.. level atlayarak
üst aklın oyununu görüp.. en hoca benim diyip.
sakalsız gezen erkek şehvet uyandırır demiş.
şimdi üst akıl ve dış mihraklar düşünsün..
:drunk:
Kimsenin kalbini kırmak istemediğimi belirteyim.
İyi geceler..
Faizler yükseldiği içi gün içi kredi daha yoğun bu neden ile gün içi volatilite oluyor bence.
Bence alacak hisse bulamıyorlar 3 aydır bütün hisseler tarandı ve gözden uzak kalmış hisse bulmak zorlaşmaya başladı.
Bir kaç sohbette ben 3 gün beklerim günlük kapanışa bakarım diyen oldu. Bazıları da sadece haftalık kapanışa bakıyormuş.
Trendi bozmayacak şekilde biraz tahtaları sarsarlar diye düşünüyorum.
Şu sıralar aldığın elinde kalıyor.
Malesef orada tufaya geldik.
Ben temeline baktım al sat yapmak için değil bu kentsel dönüşüm ve deprem konutları için az bir şey tutup takip edeceğim. Sahibi BIST100'den fazla getirmesine dikkat ediyor, faaliyet raporunda da grafik filan koymuş.
Kiracı panel radyatör bozuldu dedi, alt komşunun da bozulmuş. 20 yılda bir yenilemek gerekiyor, kombi de öyle. 22 milyon hane var önümüzdeki senelerde yenileme pazarı canlanacak, öyle ev yıkılana evladiyelik kullanmak yok.
Bu bilanço iyi gelecek dedi hem satışlar artıyormuş, hem de HRC fiyatları düştü.
Ben kombi ve panel için aldım, boru karlı olduğu an bir sürü fabrika kurulur, kombi ve panel radyatör daha karışık olabilir.
Zaman ile nasıl bir şirket öğreniriz.
Emmi
VOB yapmayın
https://i.hizliresim.com/gp734fh.jpg
VOB reklamcilari sizi nasıl bir batağa çekiyor. Tepe dip kalabiliyor.
Hayatınız kayar yapmayin.
Güzel sozler gülücükler hepsi sizi soymak için.
Sizden beslenen asalak mikrip virüs gibi gülenler..
VOB yapmayın herseyinizi kaybedip borçlu kalırsınız
Dayı soyulduk.
Elimizde kitap ama ceplerimiz boş. Bir depo yakıt aylık maaş olmuş nerdeyse.
Nasıl soyulduğunun ahali henüz idrak edemedi.
VOB yapmayın
Bilançosu güzel ucuz bir kağıt aslında ama bu robotun amacı ne onu anlamadım. İzlediğim kadarıyla bir şeyler olacak. Bugün gece günlük al sat takas bakarım yarın net konuşurum. Birde Erciyeslerin boru var vagon dahil bir çok alanda üretimi ihracat vs var. Bilanço oyunu var onları da ucuz buluyorum. Birde aşkım Göltaş borsanın en ucuz kağıdı 20 USD zirvesi. Sektörün fk pd en ucuz kağıdı. Tek sorun patron. Bir düzeltme olsun ilk başta bu olur.
Ariston abinin borusu deyince alınmıyorsun değil mi abi.
Bu düzenden nemalananlar içinde olanlar hariç geri kalan milyonlar ne olduğundan bir haber.
Renkli grafikler renkli kıyafetli speakerlar.
Ne analizi ne akonomisi..
Geçmiş olsun dayı
Yine yeniden aynı seyler. 2012 2013 aynı filmin lacivertli açık renkli altı ise bu kadar bos olamazdı.
Yine aynı kadronun kırıntıları
Yine aynı senaryo iş yapar.
Yine soyulacak bedel ödeyecekler yine ve gene
Gerçekten cok yazik.
VOB yapmayın herseyinizi kaybedip üstüne borçlu kalırsınız
Şimdi yine yeniden haber akışı gerçekten birileri hedefleri için herkes piyon
...
Bir kaç gündür Hindistan videosu izliyorum, özellikle ulaşım alt yapılarını yeniliyorlarmış, sadece yük trenlerine özel, şehirleri viyadük ile geçen, çift hatlı ve dingil başına 25 ton standartında çift katlı konteyner taşıyabilen hızlı yük treni hatlar yapılıyormuş. Trenler bir seferde 18 bin ton yük taşıyabiliyor diye anladım, bizde genelde 500-1500 ton arası diye biliyorum.
Şimdi de youtube'da bu video karşıma çıktı.
Videoda özet ile Emirates ve Qatar Airways için Hindistan rakip oluyormuş. Tata Grup Air India'yı satın almış, bir de Indigo varmış yüksek miktarda uçak ısmarlamışlar. Riyad Air diye bir şirket de kurulmuş, bölgede Etihad vs nedeni ile pazar bölüşülmüş, ellerindeki büyük uçaklar da sorun olmaya başlamış.
https://www.youtube.com/watch?v=yPalmsRUr3Y
Qatar & Emirates Are In BIG Trouble...
TL yi cokerttiler ne oldu
Şirketler yağmur gibi para bastı.
Gerçekten birşey mi basardi yok. İnsanların geleceği varlığı transfer edildi.
Ortada bir şey var mı yok..
Eee şimdi ne olacak peki gene mi cokertecek
Dayı bir 10x daha yapsın kiralar 100.000 200.000 mümkün mü değil
Gözü döner mi bilemeyiz
VOB yapmayın herseyinizi kaybedip borçlu kalırsınız hayatınız biter
Şöyle dayı kapıdaki ,10,000 TL olan 90 model Toros 100,000 oldu.. ne oldu 90,000 kar.
Epik
Epik değil mi epik.
Al sana milli gelirde artış roket
Flightradar24 ticari uçuş istatistiklerine göre dünyada uçuş sayıları 2019-2022 üzerinde gözüküyor.
https://i.hizliresim.com/6qwl4ih.jpg
Pala niyeti bozsa 7 bine bassa kaç yapıyor %12-15 kayıp mı. Kayıp demeye bin şahit... Ama bu spek kağıtlarını en az %30-40 basarlar o curcunada. Vob tarafına hiç girmiyorum bile. Dikkatli olunması gereken bir dönem. Hangi hisseyi aldığınız, spot vob nerde işlem yaptığınız çok önemli. Vobçuların da çok kazanabileceğini sanmıyorum bu dönemde. 2 gün iyi 3 gün kötü dönmüş bakmışsın elde var sıfır, o da şanslıysan.
TL yi cokertip üstünde tepinenler ve vurguncular bu sizin eseriniz.. kiralar ve reel harcamalar halen geriden geliyor. VOB da soyacaksiniz diye eserinizle ovunun dayı.
Bence kimsenin umrunda değil. Herkes vurgununda gibime geliyor. Offf borsadan ne kaldırdık.
.... Gerçekler assagida. Bu düzenin eseri. Niye TL yi çökertti.. tam anlasilamadi...
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
İstanbul, Esenler’de ev sahibi ve kiracı arasında zam nedeniyle çıkan kavgada kiracı, ev sahibini defalarca bıçaklayarak öldürdü.
Türkiye’deki enflasyon krizi nedeniyle bu şekilde çok sayıda cinayet işleniyor.