Sayfa 381/1001 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 3,041 - 3,048 arası.

Konu: Viop LIV

1.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    ben ne düşünecem,
    4 milyar liralık alan saf düşünsün. amonyum nitrat.

bak ayafosfos bu çatal işini unut.
    yoksam senin telefonu isterik bir hatun diye internette yayarım.
    hattını deniştirmek zorunda kalırsın.
    Ne çatalı ben bişi görmedim. Bunu kim uydurdu bozkuş mu. Bozkuş bak ayağını denk al şahit kardeşim benim gırmızı çizgimdir.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayafosfos bunları biz fakirlerin düşünmesi gereksiz bişii olm sen demiyonnu 10bin gayme ile oynuyup akşama kadar 500bin gaymelik hacim yapıyorum deye, zaten para yok. Nereye koysan yarısı boş kalıcak, büüüle şeyleri dert etme sen, parası çok olan düşünsün, mesela portföyü ifşa eden şahit düşünsün
    Para gırkbin oldu. Bugün Ariston abinin borusu yüzünden başka kağıttan kazandığımi geri verdim. Gıymali pide paramı yedi boru.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şahide o kadar cariyeyi ver önce kendisi biraz eskidir yıpranmış olanları satar. Karı satana pzvnk deniyorsa cariye satana işadamı mi diyeceğiz ona da pzvnk denir. Her türlü karı tüccarına pzvnk denir.
    Midem bulandı okurken..

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ne çatalı ben bişi görmedim. Bunu kim uydurdu bozkuş mu. Bozkuş bak ayağını denk al şahit kardeşim benim gırmızı çizgimdir.
    ee ne derler,
    iletişim bir sanattır.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. cariye, dişi köleye denir.
    İslamiyette cariye hukuku ile ilgili kanunlar vardır. aynen köle hukukunda olduğu gibi.
    ama ortada ne kölelik ne de cariyelik kaldı.
    İslam köleliği kaldırmamış ama haklarının düzenlenmesini ve azaltılmasını sağlamıştır.
    gel zaman git zaman kölelik uluslar arası anlaşmalarla rafa kalkmış durumda.
    Dolayısıyla islami kanunlar baki olmakla birlikte uygulama alanı kalmamıştır.
    benim anladığım durumun özeti budur.
    uygulama alnı ve dayanağı kalmamış bir şeyi islamın eski uygulamalarını baz alarak canlandıramazsınız.
    Dinen ve hukuken yannuş olur bu.Bence.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

baş imamda açıklama yaptı.. dağılalım

gerçi her imam başka bişey diyor

alper biz en iyisi başka sektöre bakalım..

Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    cariye, dişi köleye denir.
    İslamiyette cariye hukuku ile ilgili kanunlar vardır. aynen köle hukukunda olduğu gibi.
    ama ortada ne kölelik ne de cariyelik kaldı.
    İslam köleliği kaldırmamış ama haklarının düzenlenmesini ve azaltılmasını sağlamıştır.
    gel zaman git zaman kölelik uluslar arası anlaşmalarla rafa kalkmış durumda.
    Dolayısıyla islami kanunlar baki olmakla birlikte uygulama alanı kalmamıştır.
    benim anladığım durumun özeti budur.
    uygulama alnı ve dayanağı kalmamış bir şeyi islamın eski uygulamalarını baz alarak canlandıramazsınız.
    Dinen ve hukuken yannuş olur bu.Bence.
    Senin inandigin Allah ile benim inandığım Allah arasında fark var..

Burada kadına alenen saygısızlık yapıyorsunuz. Ve buna Allahı da alet ediyorsunuz.

Hepiniz iğrenç birer sapıksınız.. O kafayı bel altı ile bozmuş cubbelilerden hiçbir farkınız yok..

Yazıklar olsun hepinize!

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Midem bulandı okurken..
    Değil mi...

Bakmak ve görmek!?

Sayfa 381/1001 İlkİlk ... 281331371379380381382383391431481881 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz