bilanço gelince beklenti bitti diye asagiya vermesinler!!!!!!!!😂😂😂😂 (espriyi aciklatmayin)
Printable View
bilanço gelince beklenti bitti diye asagiya vermesinler!!!!!!!!😂😂😂😂 (espriyi aciklatmayin)
yaptığım hesaplara göre 9 aylıkta 100 milyon dolayında net kar gelmesi gerekiyor.bu kara görede çok ucuz kalıyor.inşallah yanılmam..
bu nedenle bugün biraz aldım ve şu an zarardayım.bekleyip göreceğiz..
kesinlikle yatırım tavsiyesi olmayıp kişisel görüştür..
ben aliyorum zaten. bassinlar daha da alayim. kv lazim degil durur
yaw tahtada hacim yok. alan yok satan yok. hareket yok. sabir taşi
çimentolar kalktı bu bakıyor!!!
https://www.tradingview.com/x/tp59TZax/
yorum yapmaya gerek varmı..?
ne oldu buna böyle kim gıdıklayıp duruyor ...:kahkah:
Tabiki gerek var. İT ye bir hisse nasıl bukadar baskılanır madalyası verilmesi gerekiyor. Eğer verilmez ise büyük haksızlık olur. Ama ben Sanko nun son satışının bu soytarıya bir gözdağı verdiğine eminim. Adamı oğlunun ürettiği küçük ev aletlerinden mikserin üzerine böyle oturtup döndüreler 😂
8 yıl önce bucim satarak 21000 TL ye aldığım Honda otomobil şimdi 45000TL ediyor. Satsam 2 kat bucim alabiliyorum. Adamın zoruna bak 8 yıl binilen eskiyen araç bile bucim den daha değerli
geçtigimiz iki hafta içinde yatırımfinans ne hikmetse BUCIM,i gıdıklamaya başladı cuma günkü gibi ..?
burdan işlem yapan burdamı bir ses verse ...?
yoksa acaba yatırım finans iş olsun diye borsanın en kırmızıya boyandıgı bir zamanda + kapatmayı başardı bir duyum,mu aldı ..?
genelde yabancı ayagı olan bir gurup bakalım bunu haftada 1.gün mü yapacak yoksa devamı gelecekmi ..?
şimdilik bu sorularla sorgulayıp sonrada cevap bulmaya çalışalım..
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI,mız KUTLU OLSUN...ALLAH TÜRK MİLLETİNİN YAR VE TARDIMCISI OLSUN..
cemts:134 milyon kar açıklamış.
bucım,e 77 milyon gelecek herhalde sermayesi kadar kar gelir..
cemts yarın bir şatış gelebilir bilanço gelince genelde öyle yapıyor: bakalım bizim oturan boğa ne yapacak..:28:
Tebrikler çemtaş. BUCİM e çemtaş tan net son çeyrekte 45,6milyon net kar ilave.roda bursa beton ve çimento son çeyrekte hiç para kazanmamış da olsa 95,5 milyon TL kar 9 aylık bilanço da garanti. Ancak bir holding görünümlü bucim için bilanço geldiğinde efendim kar ordan geliyor buradan geliyor diye bilanço güme gidecek. Sanki şise cam bütün karı kendi Kazanıyor muş gibi.
2011yılından itibaren yıllık kar rakamları nı yıllık %10 ile nemalandırsa 2018 Yılı karı da hariç olmak üzere 555 milyon TL ediyor. Bu yıl sonunda bu şartlarda rekor kar rakamları görürken bu neyin fiyatlamasıdır. 30 milyon kar eden çimento kağıtlarnın fiyatına bir bakın da piyasa değeri görün
bu tahta ile nuh çimento tahtasını aynı adamlarmı yapıyor acaba ikisi de sıkmaktan kol ellerinde kalacak ondan korkuyorum.
Ben 110 120 milyon arası ana ortaklık net karı bekliyorum totalde 150 milyon civarı... döviz artısından 40 milyon civarı kar yazacak... fazlası olan tüm şirketler yaklaşık yüzde 30 40 arası kur artısı yazıyor... He etkisi ne olur eşek değil ya gerçi hep eşeklik etti ama bu sefer değil galiba
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
biraz daha tırtıkladık ..:kahkah:
Katolik nikahı kıymak gerek. Günlükçülere yer yok gibi. bea..!
sıg işlem olan bucım,de günlükçü ne işi olabilir hele birde büyük ortak İ.T varsa hissede iç çamaşırına kadar alır..:evil:
5 iş günü kaldı bilançoya ne ayaksın anlaşılamadı:
hala ıkınıp sıkınıyorsun fakat haklısın çimento,beton, çelik ,kül ve liman oldugunu unuttuk..:byr:
sn:aydan nazlı hanım veya bey
topigi izliyorsunuz fakat hiçbir bilgi paylaşımında bulunmuyorsunuz ..?
nedenini sorabilirmiyim veya yazabilirmisiniz..
Bu tahtada iyi aile çocukları karlarını realite etmek için Tahtaya mal yazıp sonra siliyor.
Verdi ve 9 aylık karı sermayesinden çok bucim den kurtuldu
cemts gelen kar şatışları bucım,de başlamış ne kar etti ise ..:kahkah:
https://invst.ly/924hz
BUCIM VE CEMTS arasındaki % deger oranı..:bravo:
Utanmada yok aşağı basmaya çalışıyor..bizim elimizde armut toplamıyor..halen çakallık...[emoji4]
geçmiş dönemlere bakınca pek bilançoyu satın almamış ve 2016 enyüksek gördügü yer 6.98 tl ve aradan geçen ve gelen tüm iyi bilançoların hiçbirini satın almamış ve 24 aydır düşüş kanalında..?
burda İ.T bucım hissesini ilk 2006 yılında alım yapmaya başlayan tarman 2013 de çogunluk hisselerini ele geçirmiş ve hisse adedi yaklaşık 2,5 $ geliyor :bucım bu faitlarda hala baskı görmesi pek mantıklı geliyor bana ..
neden acaba ..?
Çimentocu zirveyi zorladı
Gelir Vergisi rekortmenleri arasında 3.3 trilyon liralık tahakkukla dördüncü sırada yer alan İsmail Tarman, çimento sektöründeki ortaklıklarıyla, hisse satışı ve alımlarıyla tanınıyor.
2001 sonunda ailesi adına Çimentaş'ta temsil ettiği payı satan Tarman, daha sonra Bolu Çimento hissesi alarak önemli ortak olmuştu. Tarman Bursa Çimento ile de ilgilendi.
2001 yılı sonuna kadar ailesi adına Çimentaş'ın yüzde 25 hissesini temsil eden İsmail Tarman hisselerini İtalyanlara devretmişti. Tarman ailesi Çimentaş'a Başkent Çimento üzerinden elde ettiği kaynakla Temmpleton'un elindeki yüzde 25'i alarak girmişti. Daha sonra da Çimentaş'ta yüzde 23.62'lik hisseyi çağrıya uyarak sattı. Ardından da 696 milyon 447 adet Bolu Çimento aldı ve bu şirkette yüzde 14.63 hissedar oldu
bizim büyük ortak 2001 yılında bucım,i gözüne kestirmiş ..
ancak 2013 yılında büyük hissadar olmuş..
çimentaş, oyunu ve satışı .. önce cemts sonra bucım,mi olacak büyük ortak bu kadar baskılamanın anlamı bumu..:shh:
Yeni görev Tarman'ın sektöre dair daha ayrıntılı bilgilenmesini de sağlamış.
Tarman'ın çimento sektöründe yarattığı mucizenin ayrıntısı bu dönemde aldığı önemli bir kararda saklı aslında. 1994 krizinden hemen önce Bastaş'taki hisselerini Fransızlara satan Tarman, eline geçen parayı o dönemde fiyatları dörtte bire kadar inen çimento fabrikalarına yatırmış.
14 yıllık sürede çimento şirketlerinin piyasa değerlerindeki artış ise tercihin doğruluğunun açık bir göstergesi. Portföyünün büyüklüğü hakkında herhangi bir rakam vermekten ısrarla kaçınan Tarman, bugünkü hisselerinin toplamının orta büyüklükte bir çimento fabrikası almaya yeteceğini söyleyerek mütevazı davranıyor. Kulislerde dillendirilen iddialara göre ise servetinin büyüklüğü birkaç yüz milyon doları aşıyor. Sadece Bursa Çimento'daki yüzde 20'lik hissesinin bugünkü değeri 110 milyon dolar seviyesinde
2008 yılında bir yazı***** ve aradan geçen 10 yıl ve bucımin $ bazındaki degeri..:kahkah:
https://groups.google.com/d/topic/paratrend/zPNbrocv-g8
Ben yillardir bu kagidin icindeyim ta!man ve ?? Birkac kisi soz her zaman onlarin oldu olurda sana bana soz dusmez bucimde cok gucluler fakat bizimde yuzummuz u guldururler istedikleri zaman
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok şükür yatırımcı sevinci bir patronumuz var. İki günde çemtaş yatırımcısını sevdi sağ olsun
Elindeki paket mal kıymeti, İT nin aksam yemek parasinada tekabul edebilir :)) beni yanlis anlama ama malesef hayatta rakamlar konusuyor. Kimine dev, kimine cüce en az 2-3 milyon dolarlik paketten bahsediyorsan kek bile sikinti, sadece sekersiz cay icirip 3-5 sn dinleyebilir belki seni :( bence buraya yazı yazan arkadaslarin buyuk bir çoğunluğu o rakamlari ruyamizda goruruz + velev ki o rakamlar bende olsa sahsen bu siteye yazi yazmaya tenezzul etmem. Hiç Barcelona yorumcusunu Sarıyer e yorum yaparken gordunuz mu? :))