Sayfa 385/813 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon
Arama sonucu : 6501 madde; 3,073 - 3,080 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,512
     Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    2023 u beklemelisin Sulzer
    Bayağı vakit var ama bu seneki genel kurulda artık kimse salla başını kaldır elini[emoji231] yapmaz..evet efendim sepet efendim devri geçti...artık eylem zamanı ********e karşı veya it e [emoji4] patron seviciler gaz almaya devam....
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    2023 u beklemelisin Sulzer
    araya girdim amma

o kadar erkenmi bende 2073 falan it mezar başında falan diyordum.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

3.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Bayağı vakit var ama bu seneki genel kurulda artık kimse salla başını kaldır elini[emoji231] yapmaz..evet efendim sepet efendim devri geçti...artık eylem zamanı ********e karşı veya it e [emoji4] patron seviciler gaz almaya devam....
    carkos yanlış anlama ama genel kurulda isterlerse cay bile icirmeden dehlerler adami

carkos yanlış anlama ama genel kurulda isterlerse cay bile icirmeden dehlerler adami
    Genel kurula gidiyor musunuz?
    Esyalar köhne mi?
    Pasta mı ekmek mi veriyorlar?
    Yada sadece nasihat mı ?

5.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Genel kurula gidiyor musunuz?
    Esyalar köhne mi?
    Pasta mı ekmek mi veriyorlar?
    Yada sadece nasihat mı ?
    Ben yillardir bu kagidin icindeyim ta!man ve ?? Birkac kisi soz her zaman onlarin oldu olurda sana bana soz dusmez bucimde cok gucluler fakat bizimde yuzummuz u guldururler istedikleri zaman

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Çok şükür yatırımcı sevinci bir patronumuz var. İki günde çemtaş yatırımcısını sevdi sağ olsun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,512
    Kıssadan yaklaşık hisse 10 senedir elimde i.t kadar mazim var.. paket malda var ..ama fiyatı konuşuruz..o anladı genel kurulda çayda içeriz [emoji513] te yeriz sıkıntı yok..asıl hissenin sahipleri bizleriz .. yolcu Abbas bağlasan durmaz..[emoji4] .
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

8.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Kıssadan yaklaşık hisse 10 senedir elimde i.t kadar mazim var.. paket malda var ..ama fiyatı konuşuruz..o anladı genel kurulda çayda içeriz [emoji513] te yeriz sıkıntı yok..asıl hissenin sahipleri bizleriz .. yolcu Abbas bağlasan durmaz..[emoji4] .
    Elindeki paket mal kıymeti, İT nin aksam yemek parasinada tekabul edebilir ) beni yanlis anlama ama malesef hayatta rakamlar konusuyor. Kimine dev, kimine cüce en az 2-3 milyon dolarlik paketten bahsediyorsan kek bile sikinti, sadece sekersiz cay icirip 3-5 sn dinleyebilir belki seni bence buraya yazı yazan arkadaslarin buyuk bir çoğunluğu o rakamlari ruyamizda goruruz + velev ki o rakamlar bende olsa sahsen bu siteye yazi yazmaya tenezzul etmem. Hiç Barcelona yorumcusunu Sarıyer e yorum yaparken gordunuz mu? )

Sayfa 385/813 İlkİlk ... 285335375383384385386387395435485 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •