kaynak matriks
Printable View
Günlük gazete satışı yaklaşık 2.500.000 adet satışla birlikte Demirörenin satış toplamı yaklaşık 750.000 olacak. Gazete kısmında tekel oluşacak bir durum yok. TV kısmında tekel sorunu hiç yok zaten. Olağan prosedürler. Benim tek istediğim temettü bu süreçte onu yatırsınlar yeter.
6 iş günü içinde spk.ya müracaat etmesi gerekir diye biliyorum.
oda bugün doluyor yanlışım varsa düzeltin lütfen
Peki arkadaşlar satış gerçekleştikten sonra
5.50-5-60 zaten piyasa fiyatı olacak, sizce bunun dışında şirketin el değiştirmesi, yeni patron, yeni yönetim, sinerji vb sebeplerden dolayı ekstra bir yükseliş olur mu beklentiniz nedir?
Mesela Banvit tarzı bir hareket beklentimiz olmalı mı ( Banvit’ten neyimiz eksik) Ytd
Özellikle hissenin müdavimi arkadaşlardan yorum bekliyorum
A1 marbas yatirim is teb ayni adam bence
Dokulen dokulsun ki guzel dokuyorlar kalan saglar bizimdir.
Iddaa ediyorum bu forumda mali kalan 5 kisi vardir maximum.
1dgzte:6hurgz bol sans
mail attım bakalım ne cevap gelecek
Merhaba
Dogan gaztecilik genel kurulda temettü ödemesi 30 Nisan tavsiye edilmişti ancak devir görüşmelere denk geldigi için ek önerge ile yönetim kuruluna yetki verildi temettü için.
Sorum ;Devir fiyatı olan 1.35 cent içindemi temettü yada devir öncesi temettü ödemesi yapılacakmı ?
hisse başına ne kadardan gitti dgzte. zahmet olmazsa biri yazabilir mi..
kağıt bürüt takasta mı. kredili aldırmadı...
DGZTE hisse senet(ler)i B grubunda işlem görmektedir.
B grubu hisse senetleri için SPK tebliği şu şekildedir:
* Sürekli müzayede işlem yöntemine tabi olmasına,
* Kredili alım, açığa satış, ödünç alma veya ödünç verme işlemlerine konu olabilmesine,
* Belirli bir anda oluşabilecek açık takas pozisyonunun %100’ü oranında özkaynak bulundurma şartına tabi olmasına,
buna göre bir müşterinin takası henüz gerçekleşmemiş işlemleri sonucunda,
belirli bir anda B grubu paylarda oluşabilecek açık takas pozisyonunun
asgari %100’ü oranında net varlığının bulunmasının zorunlu olmasına,
ayrıca bu paylarda gerçekleştirilen işlemlerde hiçbir suretle ve yatırım kuruluşu yönetim kurulu kararı ile de olsa
müşteri bazında veya genel olarak
özkaynak oranlarının değiştirilememesine ve teminat alınmaksızın emir kabul edilememesine,
* Sermaye piyasası araçlarının kredili alım,
açığa satış, ödünç alma veya ödünç verme işlemlerinde
özkaynak oranının hesaplanmasında en çok %50’si oranında özkaynak olarak kabul edilebilmesine,
Merhabalar ,
Olağan Genel Kurul Toplantısında, Yönetim Kurulumuz'un 28 Şubat 2018 tarihli kar dağıtım teklifinde en geç 30 Nisan 2018 olan kar dağıtım tarihi önerisi, "kar dağıtım tarihi belirlenmesi konusunda Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi" şeklinde tadil edilerek kabul edilmiştir.
Dolayısı ile kar dağıtım tarihi belirsiz, Yönetim Kurulu karar verecek
Saygılarımla ,
Burça Canbaz
1 ocak 30 HAZİRAN agırlıklı ortalama 3.9 tl olursa 1 temmuz da a grubu olacak
5 altına vererek ne kadar mal toplayabilirim derdindesin sevgili spek senin de işin zor anlıyorum seni...Gözlerinden öpüyorum...
amaç ne kardeş. alcaksan adam gibi al sür yukarı... tuhaf tuhaf lot alımları...
Bi 31 ci eksikti tahtada tam oldu şimdi ...
22 milyon dolar + 4 milyon avro kasada var kur farkı +yılda 8 milyon kira geliri var ilk çeyrek bilanço fena gelmez
dohol genel kurul 11 mayıs yetki alacak rekabet kurum onay gelir mayıs başı 15 mayıs devir olursa
1 temmuz A grubu işleme başlaması (yarın 1 ocak 17 nisan ortalaması bilgisini alacam )
15 temmuz en geç çagrı başlar
bizim için önemli olan 25 nisan TCMB kararı olacak eger seçim olacaksa faiz artırması çok zor dolar seyri açısından
Sayın borsavizyon, olası erken seçimin kesinleşmesi ile borsa 85 90bin bandına gidecek olursa dgzte'de bu düşüşe paralel düşermi yoksa çağrı fiyatı belli olduğu için mal kaptırmamak adına belli bir seviyede hisseyi tutarlarmı? Ne düşünüyorsunuz acaba? Bu soruyu özellikle size sordum çünkü hisse ile ilgili isabetli tahminlerinizi takip ediyorum.Teşekkür ederim.
Iyi aksamlar degerli dostum.
2 secenek var
1 rekabet kurulu onaylar zorunlu cagri ve banko su fiyattan yuzde 20 gibi kar gerisi bir cok kez sahit oldugumuz spekulatif fiyat hareketleriyle yukari olabilir.
2 rekabet kurulundan doner malum nedenler dolayisiyla bence mumkun degil basladigi yere gelir.
Cok fazla senaryoya gerek yok.Hangisinin olcagini dusunuyorsaniz ona gore pozisyon alin ama su gercekki su piyasada burdaki kagidiniz gitmemis buralarda maliyeti olsa bile en az yuzde 20 kardasiniz endekse gore cunku diger kagitlarda pozisyon alsaydiniz zarariniz bankoydu.
Ben burdaki fiyatlamayi az cok anlasam da doholu cozemedim.1 milyar dolar nerdeyse sirkete para girecek ve kagit 1.05 bu bile borsanin ne kadar zor ve tehlikeli oldugunun gostergesi.
Herkese bol sans ve kazanclar
https://tr.investing.com/equities/do...ilik-dividends linkte temettü tarihini 3 mayıs 2018 gösterilmiş.bilen arkadaşlar yorum yapabilirmi?
O eski tarih. Degistirmemisler. Tarih belirsiz.
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 ocak -17 nisan arası 77 iş günü ortalama 3.38 =2.602
geriye kalan 48 iş günün de 5 tl baz alırsak = 2400 toplamda 5000 /125 iş günü ortalama 4 tl oluyor
halka açıklık 7.270 *4 =30080 yani ucu ucuna A grubu olacak gibi
mayıs sonu tekrar ortalama aldıracam o zaman devir olmuş olur nihai çagrı fiyatı çıkar
[QUOTE=cifr;2041417]Rekabet kuruluna müracaattan sonra kaç iş gününde RK nın karar vermesi gerekiyor acaba? yada genel olarak kaç günde cevap veriliyor...[/QUOT
3 hafta civarı Mayıs ilk haftası cevap gelebilir
Bu dengesiz piyadada şu anki fiyatının çok altında maliyetle bekliyorum. Sivastopol limanı gibi kağıt. Rekabet kurulunun olumsuz vermeye tıpası yemez. Erken seçim arefesinde bir an önce onaylar. Elimde ki kağıtların yarısını çağrı fiyatından okutup ( + temettü) geri kalanını orta veya uzun vadede bekleteceğim. Ytd
SM-J710GN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Banka faizi hem haram hemde 3 - 4 ayda %10 vermez. Milleti anlamıyorum her sene devrolan, borsadan çekilen kağıtlar alıp satsalar benim gibi yılda min. %35 leri var ytd
Sen anlamazsın kardeş. Piyasada yenisin galiba. [emoji2] [emoji2] [emoji2]
Bak bugün seçim tarihi açıklanınca dgzte satıp garan, thyao, sasa vb. bir hisse alan buradaki %10 luk karı 2 saatte kazandı. [emoji3] [emoji3] [emoji3]
Şimdi anladın mı kaaasrrdessss....
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
%10 Garantisi olsaydı yalovada ki evi satıp alırdın. [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
[emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dayı açık günleri bitti. Normal yollardan para kazanma devri başladı
Biraz daha tirtikladik
HTC One M8s cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rekabet kurulu migrosun başvurusunu (16 Mart’ta 2018 makro marketleri bünyesine katma) bugün onayladı.. 1 Aydan fazla sürmüş onaylama.: