Sayfa 380/548 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 3,033 - 3,040 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    başlamaz yakında çünkü devir olmadı hisseler rekabet kurum onay + dogan holding genel kurul sonra tahminim 15 mayıs dan önce zor
    Mayısda olması tercihim benim de. Temettüyü bu ay sonuna kadar dağıtırlar diye düşünüyorum.

Diğer yandan satış için belli onaylar söz konusu ama bu tamamlanmadan Doğan Holdingde ayrılma hakkı için sürec başladı ve ayrılma hakkı fiyatı açıklandı. Aynı şekilde Demirören grubununda bir açıklama göndermesini bekliyorum. Doğan Holding sattım ve ayrılma hakkı bu diyor Demirörende aldım ve zorunlu pay alım teklifi fiyatı bu diye Kap a bir haber gönderebilir.

2. temettü için en geç 30 Nisan tarih belirlenmiş

3.  Alıntı Originally Posted by elfidaa Yazıyı Oku
    temettü için en geç 30 Nisan tarih belirlenmiş
    Kaynak neresi. Yatırımcı ilişkilerinden bir bilgi alamadık biz.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Kaynak neresi. Yatırımcı ilişkilerinden bir bilgi alamadık biz.

30 Nisanda ödenecekti en geç, ancak son genel kurulda tarih yönetim kurulu kararına bırakıldı. Bugün karar alıp yarında ödeyebilirler veya hiç karar almayıp ödemeyi yeni yönetimede bırakabilirler. Öyle yada böyle ödenecek ama çağrı öncesi ödenirse ekstradan 24 kuruş temettümüz olacak.

5.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    30 Nisanda ödenecekti en geç, ancak son genel kurulda tarih yönetim kurulu kararına bırakıldı. Bugün karar alıp yarında ödeyebilirler veya hiç karar almayıp ödemeyi yeni yönetimede bırakabilirler. Öyle yada böyle ödenecek ama çağrı öncesi ödenirse ekstradan 24 kuruş temettümüz olacak.
    genel kurul 28 mart tutanaklar 7 madde açıkca yazılmış ek önerge verilmiş yönetime yetki bırakılmış düzeltmiş olayım

6.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim ibrahim bey. Bugün yatırımcı ilişkilerini aradık hiçbir net bilgi alamadık. O sebeple sormustum. Zaten net tarih çağrıdan önce olursa aninda fiyatlara yansır diye düşünüyorum.

7. Doğan Holding'in Bünyesinde Bulunan Teşebbüslerin Bir Kısmının Tam Kontrolünün Erdoğan Demirören Tarafından Devralınması İşlemi ile İlgili RK'na Başvuruldu

Rekabet Kurumu internet sitesinde yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:

Niteliği : Devralma ,

Pazar : Medya ve reklam, bilgi ve iletişim teknolojileri

Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş.-Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.

Doğan Holding bünyesinde bulunan teşebbüslerin bir kısmının tam kontrolünün Erdoğan Demirören tarafından devralınması işlemi.

8.  Alıntı Originally Posted by sahraneverd Yazıyı Oku
    Doğan Holding'in Bünyesinde Bulunan Teşebbüslerin Bir Kısmının Tam Kontrolünün Erdoğan Demirören Tarafından Devralınması İşlemi ile İlgili RK'na Başvuruldu

Rekabet Kurumu internet sitesinde yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:

Niteliği : Devralma ,

Pazar : Medya ve reklam, bilgi ve iletişim teknolojileri

Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş.-Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş.

Doğan Holding bünyesinde bulunan teşebbüslerin bir kısmının tam kontrolünün Erdoğan Demirören tarafından devralınması işlemi.
    Hadi hayırlısı son düzlüğe az kaldı.

Sayfa 380/548 İlkİlk ... 280330370378379380381382390430480 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •