Erhan bey,
Sizin yöntemede yanlış diyen yok zaten. İsteyen istediğini seçsin diyoruz sadece.
Burada kimse kimseye gözü kapalı gidin temettu veriyor hisse alın demedi şu ana kadar. Siz bir şekilde nedense herkesin bunu dediği çıkarımına ulaştınız.
Öyle bir şey diyen yok burada. Zaten yasal olarakta diyemez kimse, boşunamı herkes YTD yazıp duruyor.
Sizin dediğinizin burada söylenenlerden bir farkı yok ki. Hissenin bilançosu iyi, finansalları iyi, sürdürülebilir vb neyse artık daha önce konuştuğumuz "İyi" hisse tanımına giriyorsa yatırım yapalım ve sürekli gözlemleyelim diyoruz hepimiz. Son noktada bazı arkadaşların temettü almayı sevmeleri gibi bir fark var. Sorun ne bunda?
Kimse hisseye temettü veriyor diye aşık olalım demiyor.
Açıkçası bu konu miyadını doldurdu. Ben şahsen daha önce defalarca belirttiğiniz genç yaşınıza rağmen herkesten fazla olan deneyimlerinizden farklı konularda faydalanmak isterim.
Bize yatırım nasıl yapılmalıyı anlatın mesela, temelde neye dikkat etmeliyiz, teknik nerede işe yarar, robotla çalışmak doğrumu, hisseye girip çıkarken nelere dikkat ediyorsunuz gibi konularda deneyimlerinizi aktarın.
Çok daha faydalı olacaktır.
Benim hiç bir iddiam olmadığı için kenara çekilip faydalanmayı tercih ediyorum.
Selamlar
SM-G920F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.