bu kapsamda bir yorumda bulunmak istiyorum. nuhcm'nin rasyoları da iyi. o bundan önce kopabilir. sizlerin düşüncesi nedir? önce ona mı, buna mı yatırım yapılmalıdır? sonuçta ikisi de hak ettikleri yerden uzaktalar...
Printable View
Geçen sene Agustos'a kadar 5.35 direnç idi. Sonra Agustos'da 5.35'i gap'li kirdi, yaklasik 1 senedir de 5.35'in üzerinde. Sadece iki kez 5.35'e degdi bu sene, ama hep 5.35 üstüne geri atti hisse kendini.
Yani, 5.35 destek oldu artik. Üstelik 5.35'teki gap de kapandi. Simdilerde ise tekrar yükselis trendine dönmek için gün sayiyor.
Aman sevgili bucim istifi bozma sakın cemtas para kazanınca sanki % 50 kusuru senin cebe girmiyor. zaten cemtasın hissesi artıncada sana bir artısı yok uleyn bu nasıl bir surundurme yahu hadi biraz kımılda ayıp denilen bir sey var
Bucim şaka olmalısın.
Biz insanoğlu bu eziyete dayanırsak iki cihanda sırtımız yere gelmez:))))
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
inşallah tekrar 5.40 görürsünde bu sefer düşünmek için beklemem. salaklık bende 5.40 hatta 5.38 gördük düşünüyorum alsammı almasammı diye. düşüncek bişi yok al gitsin. niye düşünüyosun ki, neyi düşünüyosun ki. tahtanın anasını ağlatmış. kendi kendine 900 adet oraya satıyo 300 adet ordan alıyo falan. dün kayda değer bir alış vardı, diğer günler 2k - 3k. kimse enayi değil bu fiyatlardan bu malı sana vermez. bir gerel birde bucim skill kasıyoruz. sabıring 92.00 az kaldı grand master oluruz. sonra onlar düşünsün.
5,65'e 10k lot satış yazan arkadaşa sevgilerimi iletiyorum :whistling:
Bende 5,7 deyim kartele gel yaptım 10k ile ama bunları kesmez hem arası boş hem hacimli değiliz
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.