Sayfa 77/812 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon
Arama sonucu : 6493 madde; 609 - 616 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Çimentolar içinde mesafe alamamış buçimden başka var mı ?
    bu kapsamda bir yorumda bulunmak istiyorum. nuhcm'nin rasyoları da iyi. o bundan önce kopabilir. sizlerin düşüncesi nedir? önce ona mı, buna mı yatırım yapılmalıdır? sonuçta ikisi de hak ettikleri yerden uzaktalar...

PakBaris Guest
     Alıntı Originally Posted by bulut1-53 Yazıyı Oku

Öncelikle şunu belirteyim Tahtada değilim burdan ve uzun zamandır özl den hem cemts ve bucım rica edenler için yorumluyorum.
    Yalnız şunu söylemek istiyorum cemts dan beni tanıyan tanır orada yorumlamalar çok yaptım teknik anlamda Allaha şükür oyunu güzel oynadık şimdilik kenara çekildim .Sadece takibp listemizde duruma göre al sat olarak değerlendire bilirim.
    Şunu da belirtmek istiyorum yukarda yazdıklarım ve grafik şahsi düşüncelerimdir yatırım tavsiyesi değildir.
    Bol kazançlar.
    Geçen sene Agustos'a kadar 5.35 direnç idi. Sonra Agustos'da 5.35'i gap'li kirdi, yaklasik 1 senedir de 5.35'in üzerinde. Sadece iki kez 5.35'e degdi bu sene, ama hep 5.35 üstüne geri atti hisse kendini.

Yani, 5.35 destek oldu artik. Üstelik 5.35'teki gap de kapandi. Simdilerde ise tekrar yükselis trendine dönmek için gün sayiyor.

3. Aman sevgili bucim istifi bozma sakın cemtas para kazanınca sanki % 50 kusuru senin cebe girmiyor. zaten cemtasın hissesi artıncada sana bir artısı yok uleyn bu nasıl bir surundurme yahu hadi biraz kımılda ayıp denilen bir sey var

4. Bucim şaka olmalısın.
    Biz insanoğlu bu eziyete dayanırsak iki cihanda sırtımız yere gelmez)))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. inşallah tekrar 5.40 görürsünde bu sefer düşünmek için beklemem. salaklık bende 5.40 hatta 5.38 gördük düşünüyorum alsammı almasammı diye. düşüncek bişi yok al gitsin. niye düşünüyosun ki, neyi düşünüyosun ki. tahtanın anasını ağlatmış. kendi kendine 900 adet oraya satıyo 300 adet ordan alıyo falan. dün kayda değer bir alış vardı, diğer günler 2k - 3k. kimse enayi değil bu fiyatlardan bu malı sana vermez. bir gerel birde bucim skill kasıyoruz. sabıring 92.00 az kaldı grand master oluruz. sonra onlar düşünsün.
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

6. 5,65'e 10k lot satış yazan arkadaşa sevgilerimi iletiyorum
    "Sonunda zengin olduğunuzda, ilk etapta aradığınız şeyin bu olmadığını anlayacaksınız. Ama bu başka bir günün konusu." Naval Ravikant
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by serdary Yazıyı Oku
    5,65'e 10k lot satış yazan arkadaşa sevgilerimi iletiyorum
    Bende 5,7 deyim kartele gel yaptım 10k ile ama bunları kesmez hem arası boş hem hacimli değiliz

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by captainfx Yazıyı Oku
    Bende 5,7 deyim kartele gel yaptım 10k ile ama bunları kesmez hem arası boş hem hacimli değiliz

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ben de az bi malla 5,67'de bekliyordum ama gelmedi, biraz daha bekleyeceğiz gibi

Ama 5,65'e yazılanlar baskılama amaçlı diye düşünüyorum, önceki haftalar satış kademelerini süsleyen şahıs olabilir
    "Sonunda zengin olduğunuzda, ilk etapta aradığınız şeyin bu olmadığını anlayacaksınız. Ama bu başka bir günün konusu." Naval Ravikant
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 77/812 İlkİlk ... 2767757677787987127177577 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •