Geçen sene Agustos'a kadar 5.35 direnç idi. Sonra Agustos'da 5.35'i gap'li kirdi, yaklasik 1 senedir de 5.35'in üzerinde. Sadece iki kez 5.35'e degdi bu sene, ama hep 5.35 üstüne geri atti hisse kendini.
Yani, 5.35 destek oldu artik. Üstelik 5.35'teki gap de kapandi. Simdilerde ise tekrar yükselis trendine dönmek için gün sayiyor.
Aman sevgili bucim istifi bozma sakýn cemtas para kazanýnca sanki % 50 kusuru senin cebe girmiyor. zaten cemtasýn hissesi artýncada sana bir artýsý yok uleyn bu nasýl bir surundurme yahu hadi biraz kýmýlda ayýp denilen bir sey var
Bucim þaka olmalýsýn.
Biz insanoðlu bu eziyete dayanýrsak iki cihanda sýrtýmýz yere gelmez)))
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
inþallah tekrar 5.40 görürsünde bu sefer düþünmek için beklemem. salaklýk bende 5.40 hatta 5.38 gördük düþünüyorum alsammý almasammý diye. düþüncek biþi yok al gitsin. niye düþünüyosun ki, neyi düþünüyosun ki. tahtanýn anasýný aðlatmýþ. kendi kendine 900 adet oraya satýyo 300 adet ordan alýyo falan. dün kayda deðer bir alýþ vardý, diðer günler 2k - 3k. kimse enayi deðil bu fiyatlardan bu malý sana vermez. bir gerel birde bucim skill kasýyoruz. sabýring 92.00 az kaldý grand master oluruz. sonra onlar düþünsün.
"O'nun yaptýklarýný ben baþaramazdým. asýl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptým ama Atatürk'ün yaptýklarýný baþaramazdým…" Fidel Castro - Habitat Toplantýsý Ýstanbul 1997
5,65'e 10k lot satýþ yazan arkadaþa sevgilerimi iletiyorum![]()
"Sonunda zengin olduðunuzda, ilk etapta aradýðýnýz þeyin bu olmadýðýný anlayacaksýnýz. Ama bu baþka bir günün konusu." Naval Ravikant
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Bende 5,7 deyim kartele gel yaptým 10k ile ama bunlarý kesmez hem arasý boþ hem hacimli deðiliz
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Sonunda zengin olduðunuzda, ilk etapta aradýðýnýz þeyin bu olmadýðýný anlayacaksýnýz. Ama bu baþka bir günün konusu." Naval Ravikant
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri