İnşallah aile içi bir sorun vardır yesinler birbirlerini ama ben öyle olduğunu sanmıyorum kim bilir kafalarında kaç tilki dolaşıyordur artık bu havayla olanlara kafa patlatmak yine bizlere dusecek
Printable View
bence ispanyaya ayrı bir önem veriyorlar ki bizzat kendileri orayla ilgilenmek istemişler....patron tecrübeli....muhakak kişisel bazı çevreleri de olmuştur...kişisel tecrübesini de kullanarak daha çok müşteriye ulaşmak istemişlerdir diye düşünüyorum...
ispanya ve sırbıstan avrupanın otomobil kalbi..buraya yoğunlaşmalarını olumlu görüyorum...
İspanya % 100 bağlı ortaklık..
Sırbistan % 55 iştirak..
Bizim için önemli taraf tabiki ispanya..o taraftan gelecek haberler önemli olacak..
Daha dün telegram grubuna birisi atmıştı. Şirketin kesinlikle geri alım dusunmediklerini 2022 yönetim kurulu toplantısında gelen soruya aynı şekilde cevap verdiklerini yazmış.
Kazankapisinin telefonda alım konusunda ısrarcı şirket demesi ilginç.
8-9 aydır içerde esir aldı bizi. Kızımın az buçuk ağız tedavi parası vardı. Oda eridi. Hayattan soğudum yeminle. Ama kağıdın bu denli düşmesinde kimin parmağıda varsa iki cihanda yüzü gülmesin inşallah. Uyku uyuyamıyorum artık.