Sayfa 773/882 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon
Arama sonucu : 7051 madde; 6,177 - 6,184 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Benim hiç bir çelişkim yok...Kağıt 19 larda ve Scumtech beklentisi varken bildiğin ucuzdu, ben de ucuz dedim; 50li rakamlarda ise vasat bir bilanço üstelik beklentisiz haliyle pahalı dedim mi, evet dedim...Bu bir çelişki değil...Sırf şu Sırbistan hatırına 3-5 bir şeyler alıyorum buralardan, bilançoda bir şeyler görmezsem ebediyen yokum burada merak etme...
    çelişki olup olmadığını yatırımcılar karar versin...berkosan bence değerli...bilançosunu ben beğeniyorum...berkosan gibi küçük sermayeli olup da zarar eden hisselerin fiyatı bile berkosanın çok üzerinde...benim gözümde düşük sermaye veya iyi bilanço veya güzel bir hikaye veya güzel bir sektör almak için yeterli bir gerekçedir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. https://www.youtube.com/watch?v=7AFPCsInRU8

konut ,altın ve hisse senedi piyasaları için olumlu gelişmelerden söz ediliyor...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. Şirketimizin %100 Bağlı Ortaklığı olan ve İspanya'da yerleşik BERKOSAN IBERICA SOCIEDAD LIMITADA şirketinin gelişmesi ve büyümesi kapsamında reorganizasyon çalışmaları başlatılmış olup, bu çerçevede 14.08.2024 Tarihli Yönetim kurulu toplantısında aşağıdaki kararlar alınmıştır.

1. BERKOSAN IBERICA SOCIEDAD LIMITADA şirketinin yönetim kurulu/müdürler kurulu başkanı olarak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Enis Aldıkaçtı'nın yerine, Yönetim Kurulu Başkanımız Memet Aldıkaçtı'nın münferiden temsil ve ilzama yetkili olarak atanmasına

2. Söz konusu atamayla ilgili olarak iş ve işlemlerin İspanya'da yapılmasına, bu hususta gerekli işlemler ve kararların alınması için Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aldıkaçtı'ya yetki verilmesine,

Karar verilmiştir.

4. İnşallah olumlu gelişmelere vesile olur bu haber

5.  Alıntı Originally Posted by BERKOSANN Yazıyı Oku
    Şirketimizin %100 Bağlı Ortaklığı olan ve İspanya'da yerleşik BERKOSAN IBERICA SOCIEDAD LIMITADA şirketinin gelişmesi ve büyümesi kapsamında reorganizasyon çalışmaları başlatılmış olup, bu çerçevede 14.08.2024 Tarihli Yönetim kurulu toplantısında aşağıdaki kararlar alınmıştır.

1. BERKOSAN IBERICA SOCIEDAD LIMITADA şirketinin yönetim kurulu/müdürler kurulu başkanı olarak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Enis Aldıkaçtı'nın yerine, Yönetim Kurulu Başkanımız Memet Aldıkaçtı'nın münferiden temsil ve ilzama yetkili olarak atanmasına

2. Söz konusu atamayla ilgili olarak iş ve işlemlerin İspanya'da yapılmasına, bu hususta gerekli işlemler ve kararların alınması için Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aldıkaçtı'ya yetki verilmesine,

Karar verilmiştir.
    Bla bla bla... Sırbistandaki tesise yatırım yapıldı, yeni makineler alında şimdi de İspanyadaki tesise bir şeyler yapılacak algısı oluşturuyor.

Bir şirket eğer kendi varlığını satmak için yıllarca birileriyle görüşüp somut gelişme kaydedemiyorsa, üzerine madem satamadık o halde büyüyelim diyerek Norveçte yatırım kararı alır onu da yıllarca somut gelişmeye dökemiyorsa, şirketin yönetimi ya algı operasyonuyla iş yapıyordur ya da iş yapacak beceriden yoksundur.

Var olanla değil var olacaklarla gelmeleri lazım. Ya büyüyecekler ya satacaklar ya da hiç kimsenin beklemediği bir anda şapkadan tavşan çıkartacaklar. Ben o tavşanı bekleme dönemindeyim. Çok bekletirlerse borsada bebek hisse potansiyelinde onlarca başka hisse var.

6. Aile içi bir sıkıntı olmasın da...Yakında kokusu çıkar...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

7. Bencede gaza gelinmemek lazım.
    İspanyadaki şirketin dahada gelişip büyümesi için , Daha genç(babasına göre) dinamik bir kişi varken şirketin başında Enis aldıkaçtı(oğlu) , Babası onu tepeden alıp büyük ihtimal geçici bir süreliğine 77 yaşında ispanyanında başına geçmiş.
    İspanyadaki şirketin büyümesini ve gelişmesini 77 yaşında bir adam nasıl sağlar bilemedim. Umarım gelecek günlerde daha güzel KAP'lar gelir ispanya tarafından. Bende umuyorumki inşallah ailevi bir sorun yoktur.

8. münferiden temsil ve ilzama yetkili olarak atanmasına
    BRKSN yönetim kurulu yurt dışında kurulu bir şirkete yani apayrı bir tüzel kişiliğe "hukuken" nasıl atama yapabilir, saçma sapan bir açıklama...Bu açıklamadan o şirketin yönetim kurulu denen bir organı olmadığını anlıyorum...Konuyu bilen biri varsa açıklasın bir zahmet...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Sayfa 773/882 İlkİlk ... 273673723763771772773774775783823873 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •